Wpisy 1 329 980 – 1 330 079
12 stycznia 2013 20:56 → 12 stycznia 2013 21:28, 100 wpisów
troloooloooooolo
nie chce mi się szukać tych wpisów
jeśli tobie tobie pojechałem,widocznie sasłużyłeś.
w dupie to mam
nie chce mi się szukać tych wpisów
jeśli tobie tobie pojechałem,widocznie sasłużyłeś.
w dupie to mam
czesc lila i maks
lila
Max
- grałeś wczoraj może 13,33,69 ?
trolololo
- nie przejmuj się - kol. ksings czasem trochę mocniej naciąga strunę - to p r a w i e, jak 200 losowań bez bonusa
Max
- grałeś wczoraj może 13,33,69 ?
trolololo
- nie przejmuj się - kol. ksings czasem trochę mocniej naciąga strunę - to p r a w i e, jak 200 losowań bez bonusa
Robal ale co mnie to interesuje. Myśli, że rozdziela nas monitor i kawałek kabla to jest bezpieczny i można ludziom wrzucać bez skrupułów?
MAX..nie wiem kto pierwszy,trzeba to rozstrzygnąć jestes w krzczorach?
trolololo
mówię - 'luzik', a nie mówię, że siedzę koledze w głowie -przecież - nie wiem, co autor miał na myśli - choćby do mnie :
>>ruszyło cię
do następnego<<
mówię - 'luzik', a nie mówię, że siedzę koledze w głowie -przecież - nie wiem, co autor miał na myśli - choćby do mnie :
>>ruszyło cię
do następnego<<
gdzie łańcuchy na koła ?
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Podrozowanie-zima-po-Europie,wid,15244639,wiadomosc.html?ticaid=1fdf6&_ticrsn=5
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Podrozowanie-zima-po-Europie,wid,15244639,wiadomosc.html?ticaid=1fdf6&_ticrsn=5
Robal gdyby nie to, że przez nabliższe 2 tygodnie mam co robić, to pewnie jakoś bym się odwdzięczył i nauczył człowieka dlaczego tak nie należy robić. Ale, że pupe urywa ostatnio to odpuszczę.
jac
taaaaaaa, to dla mnie nauczka - trzeba brać na przeczekanie
taaaaaaa, to dla mnie nauczka - trzeba brać na przeczekanie
Lilka witaj
bedzie wiosna, bo zerwane w grudniu galazki czeresni zakwitly
we flakonie
bedzie wiosna, bo zerwane w grudniu galazki czeresni zakwitly
we flakonie
trolololo
"- ach, ta nienawiść między narodami, to plucie do buta, to s i k a n i e do coli..."
kabelki, monitor i nauczanie ?
- szkoda czasu i atłasu
lila - jw
michellex
"- ach, ta nienawiść między narodami, to plucie do buta, to s i k a n i e do coli..."
kabelki, monitor i nauczanie ?
- szkoda czasu i atłasu
lila - jw
michellex
Lila
wysłałem na jutro takie śmieszne cyferki
2,3,4,14,15,16,19,39,54,67
wysłałem na jutro takie śmieszne cyferki
2,3,4,14,15,16,19,39,54,67
jac11 - ja ?? to cytata była
.................................
- Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna) i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
- Idę po Colę.
Żyd na to:
- Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi:
- Idę po Colę.
Żyd jak poprzednio:
- Ja pójdę.
I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Cole Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi:
- Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to s......e do Coli...
.................................
- Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna) i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
- Idę po Colę.
Żyd na to:
- Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi:
- Idę po Colę.
Żyd jak poprzednio:
- Ja pójdę.
I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Cole Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi:
- Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to s......e do Coli...
max...francuza to ja mam juz obcykanegoteraz czas się hiszpańskiego nauczyci po hiszpańsku
a propo's francuskiego
/w pewnym sensie/ - niezłe demonstracje tam były...
/w pewnym sensie/ - niezłe demonstracje tam były...