Wpisy 1 329 882 – 1 329 981
12 stycznia 2013 20:23 → 12 stycznia 2013 20:57, 100 wpisów
emeryt::rawdopodobnie sie tak kochali ze chce;i razem umrzeć .Jak Romeo i Julia
czesc hartge
Robal36
ile tej herbaty ma być na szklankę?
jak 6 łyżeczek,to mogę swoją religię zakładać.
wyznawcy pluszowego misia z wydłubanym oczkiem.
konkurencja dla rydzyka.
ile tej herbaty ma być na szklankę?
jak 6 łyżeczek,to mogę swoją religię zakładać.
wyznawcy pluszowego misia z wydłubanym oczkiem.
konkurencja dla rydzyka.
czesc ulala
co wy za bzdury tutaj wygadujecie... to ja zwyczajnie nie ogarniam.
ulala
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15246053,wiadomosc.html
Kamila M. po oswobodzeniu przez policjantów byłaby wolną osobą. Nie ciążyły na niej żadne zarzuty, nie popełniła żadnego przestępstwa. Widocznie desperat uznał, że piękna nastolatka jest tylko jego i to on ma prawo decydować, co się z nią stanie. Pewnie dlatego z okien szturmowanego mieszkania rozległ się przeciągły, przedśmiertny krzyk dziewczyny: ânieeeeeeâŚâ. Zaraz potem zapadła cisza.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15246053,wiadomosc.html
Kamila M. po oswobodzeniu przez policjantów byłaby wolną osobą. Nie ciążyły na niej żadne zarzuty, nie popełniła żadnego przestępstwa. Widocznie desperat uznał, że piękna nastolatka jest tylko jego i to on ma prawo decydować, co się z nią stanie. Pewnie dlatego z okien szturmowanego mieszkania rozległ się przeciągły, przedśmiertny krzyk dziewczyny: ânieeeeeeâŚâ. Zaraz potem zapadła cisza.
przedśmiertny krzyk dziewczyny: nieeeeeeeeee
Zaraz potem zapadła cisza.
Zaraz potem zapadła cisza.
ulala, nie ma co czekać na lepsze czasy. Trzeba samemu podjąć kroki, żeby je naprawić.
sobota ma fajne piosenki
no emeryt co tu dużo muwic chwast jakiś przeszkodził i w swoim zyciu i jej a najwidoczniej jak niemiala swojego rozumu cuz poradzic
no emeryt co tu dużo muwic chwast jakiś przeszkodził i w swoim zyciu i jej a najwidoczniej jak niemiala swojego rozumu cuz poradzic
robaczku36
moje sny
WTC
porażka
niech sobie Amerykanie roz***alają codziennie fajne budowle.wali mnnie to.
za kilka lat damy im łupnia
zapamiętaj to.,
moje sny
WTC
porażka
niech sobie Amerykanie roz***alają codziennie fajne budowle.wali mnnie to.
za kilka lat damy im łupnia
zapamiętaj to.,
emeryt w chwili sierci jest zawsze trwoga....ale dziewczyna z własnej woli chciała być nim
ksings, za maksymalnie 10lat tego kraju nie będzie. Także nie wiem, czy zdążymy im dać łupnia.
to tak o te łupki tylko chodzi to fakt
a ile mogla pieknych chwil przezyc ile orgazmów poudawać
ulala
przepraszam
koleżanka że Świnoujścia chyba tam w szwabii
chyba dlatego pomyliłem
przepraszam
koleżanka że Świnoujścia chyba tam w szwabii
chyba dlatego pomyliłem
ulala haha
ksings, ciekawe nigdy sie nie poznalismy,nie rozmawialismy ze soba a ty uwazasz ze mam brudna szyje ciekawe. Pozatym, jesli troche interesujesz sytuacja w stanach, to bys wiedzial, ze to wcale nie jest takie pewne ze stany zachowaja sie w takim ksztalcie w jakim sa obecnie.
ksings,nie odnoś sie protekcjonalnie do innych,chyba obraziłes trolololo
czesc gaja
trolololo
a gdzie jest tak w moich wpisach,że masz brudną szyję?
a gdzie jest tak w moich wpisach,że masz brudną szyję?
ksings, chcialem odpuscic bo mi to szczerze lata koło 4 liter, że sie usiłujesz dowartościować w ten sposób wrzucając ludziom z za klawiatury, ale jak masz teraz zamiar zgrywać greka to nie odpuszcze. wpis 1 329 931.
pamietacie cathari ? Tego od 16/16 to jest tutaj pod innym nikiem ta sama osoba