Wpisy 1 329 238 – 1 329 337
12 stycznia 2013 12:27 → 12 stycznia 2013 13:21, 100 wpisów
fiolka...ale nam dużo powiedziałaśPrzeca karwa niebędę cały dzień przed telewizorem siedziećO której w jakim programie i o której godzinie i na jakim programie?????
Robal_36 podam Ci kiedys przyklad - analogie ktora sie sprawdza i dzieki niej mozna duzo zyskac
angierski
"gdybym wiedział" ? przed ? no tak, to pewnie bym coś z nich skreślił, ale - ja obserwuję losowość PO losowaniu
lila
trzeba zobaczyć, czy kolejki w żb duże
sys 7 mini kosztuje 26,25
"gdybym wiedział" ? przed ? no tak, to pewnie bym coś z nich skreślił, ale - ja obserwuję losowość PO losowaniu
lila
trzeba zobaczyć, czy kolejki w żb duże
sys 7 mini kosztuje 26,25
angierski
- chodzi Ci o "trendy" ?
jednak
trend zaobserwowany - zanika
- chodzi Ci o "trendy" ?
jednak
trend zaobserwowany - zanika
angierski >>
"Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej"
No fakt. Tyle że to jest tendencja zmienna na osi liczba /czas.
Jak to zgrać?
"Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej"
No fakt. Tyle że to jest tendencja zmienna na osi liczba /czas.
Jak to zgrać?
Robal_36 dlatego typujac moim programem widzimy podsumowanie typowania jakas metoda, nie podstawiamy stalych liczb i sprawdzamy wyniki, tylko na kazde losowanie liczby z poprzednich, dlatego metoda typowania niekiedy sie sprawdza niekiedy nie - program jest to wstanie przeanalizowac
angierski
bez urazy - PO losowaniu - nawet bez programu, też potrafię zaobserwować , czy d..a zimna, czy trafiłem
znikam, sorry - kolega B...s wzywa
bez urazy - PO losowaniu - nawet bez programu, też potrafię zaobserwować , czy d..a zimna, czy trafiłem
znikam, sorry - kolega B...s wzywa
Robal_36 spoko, przeanalizujesz jak przegrasz, ale jeszcze tego nie napisalem w programie - jak tez przegra zmienia liczby a moze powinien pograc jeszcze troche tymi liczbami
Robal_36 analiza po fakcie - to jest wksazane tylko w policji
Monet
i jak tam ? Widzę nie złapałeś poślizgu i nie chluptałeś się w tej Waszej sadzaweczce ? No, ale pod koniec miesiąca, to zachowaj s.p.e.c.j.a.l.n.ą ostrożność
i jak tam ? Widzę nie złapałeś poślizgu i nie chluptałeś się w tej Waszej sadzaweczce ? No, ale pod koniec miesiąca, to zachowaj s.p.e.c.j.a.l.n.ą ostrożność
angierski
ok, ale 'przed' z kolei, to domniemania, szacunki, oczekiwania, wyobrażenia, sny, czasem projekcje, czy - ważne czytanie...
ok, ale 'przed' z kolei, to domniemania, szacunki, oczekiwania, wyobrażenia, sny, czasem projekcje, czy - ważne czytanie...
------
Dzień dobry.. .
-----------------------
Dzień dobry.. .
-----------------------
Lila.. .
-----------------
-----------------
Dawać losowanie.. .
--------------------------------
--------------------------------
Nikogo nie ma, to idę sobie.. .
---------------------------------
---------------------------------
Lila migiem przyznaję się bez bicia skusiłem się dzisiaj na bonusa
karwa lilka, mala... a jak spotkam w studio festynarza albo jakąś lalunię ...to im nawtykam
fiolka..Ty mi dwa razy nie pisz bo ja świr i mogę czasami przyjechać
Sylwia u mnie 2/6 bo walczę sys 6 więc też lipa ale może dzisiaj coś się urodzi