Wpisy 1 329 133 – 1 329 232
12 stycznia 2013 12:05 → 12 stycznia 2013 12:25, 100 wpisów
mala557 systemem tez trafilem te 4/5 i o jedna liczbe jakbym przesunal byla by 5/5
systemem warto grac w mini zeby przejsc poza 3/5 i grac o 4/5 albo 5/5
lilka
kasika jeszcze do mini nic nie wymyśliłam, ale spojrzę w mapki i cosik podam
kasika jeszcze do mini nic nie wymyśliłam, ale spojrzę w mapki i cosik podam
Apropo święconych kuponów, zawsze do koszyczka z jajkami na Wielkanoc kłade
mirnam61 ludzie czasami przesadzaja z totkiem - wysylaja za 1000zl
a może ktoś zna stronę gdzie podają najdłużej oczekiwane parki mini
mala557
A wiesz ? czytałem kiedyś, gdzieś tam - nie pamiętam gdzie , ale podawali dane na temat wysokich wygranych i otóż, podobno, ponad 96 % ludzi potrafi w ciągu roku "roztrwonić" te takie najwyższe, i pomijając już nawet ofiary śmiertelne takich fuksów - często zostają z potężniejszymi problemami niż byli przed ...
A wiesz ? czytałem kiedyś, gdzieś tam - nie pamiętam gdzie , ale podawali dane na temat wysokich wygranych i otóż, podobno, ponad 96 % ludzi potrafi w ciągu roku "roztrwonić" te takie najwyższe, i pomijając już nawet ofiary śmiertelne takich fuksów - często zostają z potężniejszymi problemami niż byli przed ...
mala557 jak los dobrze rozda karty to albo Ty albo ja wygramy 5/5
Słuchajta, tak patrze i patrzę w poszczególne losowania i spostrzegłem, że niektóre liczby zawsze się powtarzają. Wymyśliłem coś?
napisalem w swoim programie zeby typowal w mini np 2 liczby, reszte liczb mozna samemu skreslic
lila I co ? - oglądałaś ?
trisetum, angierski, pozostali
Jarek - nie
trisetum, angierski, pozostali
Jarek - nie
Robalku dokładnie. Także trzeba zastanowić się co by było gdyby... to jednak Nas dopadła taka wygrana. A mogłoby być różnie...
lilcia pintole pewnie śpią
lilcia pintole pewnie śpią
angierski
A wiesz ? powinni Cię te #cenzura" zatrudnić - może byś pomógł cienkim bolkom i ustawił taki programik do, na ch-t na lottomaty ...
A wiesz ? powinni Cię te #cenzura" zatrudnić - może byś pomógł cienkim bolkom i ustawił taki programik do, na ch-t na lottomaty ...
Eeee. pogadajmy może merytorycznie tj. na temat! Nie kręci to Was?
lila
imo maxowi się mogło zrobić słabo w końcu - 13,33 i 69 wpadła
imo maxowi się mogło zrobić słabo w końcu - 13,33 i 69 wpadła
mozesz miec taki okres w zyciu ze wogole nie bedziesz wygrywal obojetnie jakimi programami czy samemu skreslal
ooo mala ...dwie z nich grałam ostatnio 23,33
dzięki
ja dzisiaj obstawiam na 4,6,8,11,16,24,27,28,31,36,40,42
dzięki
ja dzisiaj obstawiam na 4,6,8,11,16,24,27,28,31,36,40,42
Robal_36 ale jakby skupic sie tylko na np 2 liczbach w mini - program ktory bedzie najlepiej typowal, czyli wylapywal gorace liczby i potwierdzi to w losowaniach to mozna juz na mini zarobic grajac systemem
bo w mini i lotto ciezko wylapac gorace liczby golym okiem, bardziej w multi
angierski
to może inaczej, to napiszę -
na lottomatach brakuje takiej opcji, że chcesz wysłać na ch-t jeden zakład w systemie pełnym do mini, lotto, albo nawet nie pełny a do mm, wszystko jedno i chcesz mieć jedną liczbę swoją "pewną ", ulubioną, oczekiwaną, gwarantowaną, z czapki, sufitu - wszystko jedno - chcesz mieć na bank w tym zakładzie ...
o to mi chodzi - czaisz ?
to może inaczej, to napiszę -
na lottomatach brakuje takiej opcji, że chcesz wysłać na ch-t jeden zakład w systemie pełnym do mini, lotto, albo nawet nie pełny a do mm, wszystko jedno i chcesz mieć jedną liczbę swoją "pewną ", ulubioną, oczekiwaną, gwarantowaną, z czapki, sufitu - wszystko jedno - chcesz mieć na bank w tym zakładzie ...
o to mi chodzi - czaisz ?
Markiza..wczoraj menda miała wieczorem wlecieć ale jej coś wypadło i wleci teraz na 14-ta
Robal_36 ano faktycznie, to raczej musisz juz samemu rozpisac taki system i wylosowac numery
mysle ze bylo by bardziej atrakcyjne granie na ch-t z podawaniem swoich numerow
angierski
no niestety - przed losowaniem - nie ma czegoś takiego, jak gorące - każde założenie , czy może prawie każde ? w stylu, do mini- 1,2,3,4,5, i dalej - do lotto - 6, i do mm - 7,8,9,10
jest nieprawdopodobne, bo nigdzie na świecie się nie zdarzyło - jest zmniejszaniem sobie szans - i będę się przy tym upierał
dobrego dnia
wysokich
no niestety - przed losowaniem - nie ma czegoś takiego, jak gorące - każde założenie , czy może prawie każde ? w stylu, do mini- 1,2,3,4,5, i dalej - do lotto - 6, i do mm - 7,8,9,10
jest nieprawdopodobne, bo nigdzie na świecie się nie zdarzyło - jest zmniejszaniem sobie szans - i będę się przy tym upierał
dobrego dnia
wysokich
mala..ale takie już gotowe czy do ugotowania?Pewnie się śmiałaś co?
Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej, np wezmy sobie ostatnie 20 losowan, gdybys wiedzial ktora liczba padnie najczesciej bys mial przynajmniej z 10 razy trafiona