Wpisy 1 328 082 – 1 328 181
11 stycznia 2013 20:32 → 11 stycznia 2013 21:01, 100 wpisów
fioluniuniuniuniaaaoki masz odemnie
skalarek to dowiem się z jakiego miasta klikasz 

fioła...ty nie patrz na mnie ..ty masz gapisz nick 13maxa..
i znikam ..po kawy
i znikam ..po kawy
krzysio i dzidaTy wcale nie znikasz kłamczuchu, tylko z przyczajkino
Witam,
Robal_36 czy przypadkiem wczoraj nie przewidziałeś kolejny raz, że będą 2 piątki w MINI?
Robal_36 czy przypadkiem wczoraj nie przewidziałeś kolejny raz, że będą 2 piątki w MINI?
Ciapcius dajesz mi tego kompa

skalar
powtórz kilka razy apel, w okolicy losowania - jest większa oglądalność... A 'świeżaki' mają czasem sporo fuksa ...
powtórz kilka razy apel, w okolicy losowania - jest większa oglądalność... A 'świeżaki' mają czasem sporo fuksa ...
gram wt-czw-sb wczoraj nie mialem czasu wiec wszystko za 5 22:00 z chybika 0zł 3,5,8,10 skreslen i lotto+ i mini
<- Unhappy - czesc
tańczącyzwilkami
domyślam się, w którą stronę mkną Twoje
niestety, jest to nadiinterpretacja skróconego zapisu z czata
A dziś już /chyba/ Ktoś o TO pytał
i zaprawdę - nie lecę w zaparte
domyślam się, w którą stronę mkną Twoje
niestety, jest to nadiinterpretacja skróconego zapisu z czata
A dziś już /chyba/ Ktoś o TO pytał
i zaprawdę - nie lecę w zaparte
fiolka moja żona bo mi tu podgląda z innego kompa 

fioła ...nie jestem kłamczuchu ..lubię tak łazić tam tam ..a 13maxa bez ruchu jeszcze siedzi przy kompie i znikam...
skalar nie musze sie dowiadywac daje pełen olew tak jak unhaapyy twierdze ze dlugo tu nie popiszesz z takim zachowaniem I TO BY BYŁO NA TYLE Z MOJEJ STRONY 

dzisiaj nie jest dzien grania ale moze zajrzę do żb z 10 i 5. Kurde wczorajsza wygrana Belli by mi wystarczyla - nic wiecej od Ts'a nie oczekuje - jedynie zwrotu kosztów rocznych zakładów ;D
unhapy żonka dziekuje i
skalar
zdefiniuj słowo "nowi"
podpowiem -
nowi - nowo zarejestrowani użytkownicy, czy 'sztuki nówki, nie bite, nie śmigane, oprócz - w niedzielę do kościoła, po leTkim liftingu" ?
zdefiniuj słowo "nowi"
podpowiem -
nowi - nowo zarejestrowani użytkownicy, czy 'sztuki nówki, nie bite, nie śmigane, oprócz - w niedzielę do kościoła, po leTkim liftingu" ?
ROZMOWA
KONTROLOWANA
KONTROLOWANA

wasyl latwo was zdenerwowac ale wasz problem piszac nic nie mialem zlego na mysli a jezeli tak mysliciciewasz problem i to na tyle
UNHAPYY.. co to za rysunek w profilu masz
mi to wygląda na tachograw z ciezarówki hi hi hi
mi to wygląda na tachograw z ciezarówki hi hi hi

tommekk ...
tommek ...lepiej kup na allegro lala dmuchana na lody xxx niz prawdziwa laska i uciekam..
tomcio mnie tez
greg ..
wasyl, to wykres jokera 72 losowania
http://i50.tinypic.com/33xbtd5.jpg
http://i50.tinypic.com/33xbtd5.jpg
ano greg dych do 25 lutego a potem do 26 czerwca
tommcio coś sie ostatnio obraził i niepisaleś
wołałem zapraszałem tęskniłem i
a tomcio ni ma
wołałem zapraszałem tęskniłem i
a tomcio ni ma
no fiolka ==-hi hi
tanczacy z wilem
mrówko fireona
mrówko fireona
spoko greg L-4 mam plecki bolą
fiolka...jak ty pisałaś ..czyli jesteś facetem.....>zapraszałem tęskniłem<.. i znikam..