Wpisy 1 328 032 – 1 328 131
11 stycznia 2013 20:01 → 11 stycznia 2013 20:48, 100 wpisów
unhappy typuje ale jestem jak narazie raczkujacym zoltodzibem cos tam trafilem ale sa to poczatki
najczesciej typowane jokery: 13,28,21,30,33
dlaczego (poza 30, ktorej od dawna nie bylo) takie?
dlaczego (poza 30, ktorej od dawna nie bylo) takie?
i sadze ze lepiej zatypowalem bo mam o wiele mniej typowan od ciebie
nie bardzo rozumiem, co masz na mysli... ale jesli chcesz wyciagac jakies wnioski na temat swoich typow, poczekaj az zbierzesz ich co najmniej kilkaset...
jestem ponownie
witam wszystkich
witam wszystkich
ja nie zamierzam wyciagac z tego zadnych wnioskow bo jestem nowy i po co ale jeden wniosek mam zawracasz tzw gitare o dziesiatki bo terz sprawdzilem twe typowania 10siatek i juz kupe czasu nie typujesz i na tym koncze pozdrawiam
skalar skąd klikasz
unhappy do ...044. -
"szczęśliwe" - 13, 21 /to dodatkowo oczko/
33 - z powodów 'numerologicznych', jak 11, 22 itd
28 - nie mam pojęcia
"szczęśliwe" - 13, 21 /to dodatkowo oczko/
33 - z powodów 'numerologicznych', jak 11, 22 itd
28 - nie mam pojęcia
cos czuje, ze z takim podejsciem bedziesz tu rozmawial sam ze soba...
unhappy
skalar ja tez ale jaka miescina
robal 13 rozumiem, 21 po twoich slowach rowniez, ale to 28 a od dawna jest w typowaniach na wysokim miejscu
unchapi moze i tak ciekawe jaki miales cel pytajac o 10siatki sa dawno nie typujac ale nie wazne twoja sprawa
witam fiolkę bo dla ciebie specialne powitanko sle
dzikus
unhappy
no tego '28' - nie wiem - dni urodzenia, imienin ? wiek ? ilość kochanek/ków - to chyba byłaby przesada ?
no tego '28' - nie wiem - dni urodzenia, imienin ? wiek ? ilość kochanek/ków - to chyba byłaby przesada ?
bo kobitka jestes
unhapy straszne oboki 1z 7miu w mm
jeden i tylko jeden
ja nie kombinuje
ja nie kombinuje
obliczone nr los od 6304 do 7036 MM...1 rok temu...wiecej spadła 205 razy 57..1/1
203 razy 48..1/1..
202 razy 26..1/1...
203 razy 48..1/1..
202 razy 26..1/1...
1 328 016. SKALAR 2013-01-11 (19:53) Ślask
/.../ chcialbym zalozyc grupe na forum /.../ to myk myk - forum, temacik i /doradzam/ wniosek do Pasko o moderację i poooowwwwwoooooo
będę kibicował
/.../ chcialbym zalozyc grupe na forum /.../ to myk myk - forum, temacik i /doradzam/ wniosek do Pasko o moderację i poooowwwwwoooooo
będę kibicował
ja dzis nie gralem... i, jak widze, to byla sluszna jedynie koncepcja
krzys744
tylko tak sie zapytalem bo chodz jestem nowy to nie da sie zauwazyc tzw klonow nikow
fioluniuniuniuniaaaoki masz odemnie
skalarek to dowiem się z jakiego miasta klikasz 

fioła...ty nie patrz na mnie ..ty masz gapisz nick 13maxa..
i znikam ..po kawy
i znikam ..po kawy
krzysio i dzidaTy wcale nie znikasz kłamczuchu, tylko z przyczajkino
Witam,
Robal_36 czy przypadkiem wczoraj nie przewidziałeś kolejny raz, że będą 2 piątki w MINI?
Robal_36 czy przypadkiem wczoraj nie przewidziałeś kolejny raz, że będą 2 piątki w MINI?
Ciapcius dajesz mi tego kompa

skalar
powtórz kilka razy apel, w okolicy losowania - jest większa oglądalność... A 'świeżaki' mają czasem sporo fuksa ...
powtórz kilka razy apel, w okolicy losowania - jest większa oglądalność... A 'świeżaki' mają czasem sporo fuksa ...
gram wt-czw-sb wczoraj nie mialem czasu wiec wszystko za 5 22:00 z chybika 0zł 3,5,8,10 skreslen i lotto+ i mini
<- Unhappy - czesc
tańczącyzwilkami
domyślam się, w którą stronę mkną Twoje
niestety, jest to nadiinterpretacja skróconego zapisu z czata
A dziś już /chyba/ Ktoś o TO pytał
i zaprawdę - nie lecę w zaparte
domyślam się, w którą stronę mkną Twoje
niestety, jest to nadiinterpretacja skróconego zapisu z czata
A dziś już /chyba/ Ktoś o TO pytał
i zaprawdę - nie lecę w zaparte
fiolka moja żona bo mi tu podgląda z innego kompa 

fioła ...nie jestem kłamczuchu ..lubię tak łazić tam tam ..a 13maxa bez ruchu jeszcze siedzi przy kompie i znikam...
skalar nie musze sie dowiadywac daje pełen olew tak jak unhaapyy twierdze ze dlugo tu nie popiszesz z takim zachowaniem I TO BY BYŁO NA TYLE Z MOJEJ STRONY 

dzisiaj nie jest dzien grania ale moze zajrzę do żb z 10 i 5. Kurde wczorajsza wygrana Belli by mi wystarczyla - nic wiecej od Ts'a nie oczekuje - jedynie zwrotu kosztów rocznych zakładów ;D
unhapy żonka dziekuje i
skalar
zdefiniuj słowo "nowi"
podpowiem -
nowi - nowo zarejestrowani użytkownicy, czy 'sztuki nówki, nie bite, nie śmigane, oprócz - w niedzielę do kościoła, po leTkim liftingu" ?
zdefiniuj słowo "nowi"
podpowiem -
nowi - nowo zarejestrowani użytkownicy, czy 'sztuki nówki, nie bite, nie śmigane, oprócz - w niedzielę do kościoła, po leTkim liftingu" ?
ROZMOWA
KONTROLOWANA
KONTROLOWANA

wasyl latwo was zdenerwowac ale wasz problem piszac nic nie mialem zlego na mysli a jezeli tak mysliciciewasz problem i to na tyle
UNHAPYY.. co to za rysunek w profilu masz
mi to wygląda na tachograw z ciezarówki hi hi hi
mi to wygląda na tachograw z ciezarówki hi hi hi

tommekk ...