Wpisy 1 327 832 – 1 327 931
11 stycznia 2013 18:08 → 11 stycznia 2013 18:35, 100 wpisów
brawo Pasko
GromBoy ale ty to masz fotkę , chyba była kąpiel w kwasie siarkowym
GromBoy ale ty to masz fotkę , chyba była kąpiel w kwasie siarkowym
mag nie życzę sobie również zebyś pisała w moim kierunku.
Ja wklejam tylko swoje fotki, w czerwonej sukni czy w dżinsowej- Obie są moje, mam jeszcze w niebieskiej. Ściany w pokoju mam morelowe o to też jesteś zazdrosna?
nie życzę sobie żebyś do mnie pisała
Ja wklejam tylko swoje fotki, w czerwonej sukni czy w dżinsowej- Obie są moje, mam jeszcze w niebieskiej. Ściany w pokoju mam morelowe o to też jesteś zazdrosna?
nie życzę sobie żebyś do mnie pisała
mag , nie ważne czy ta fotka prawdziwa czy nie , choć jak z wesela to pewnie prawdziwa , nie raz na weselu widziałem tak odwalone osoby że na ulicy bym je nie poznał .
Pasko ja nie mam zamiaru z Tą osobą cokolwiek wyjaśnić urojenia tej osoby
Gromboy , były ale sie zmyły , chłopie za późno , nie załapałeś się
Po co pisać tutaj cos czego i tak nikt nie rozumie, włączając mnie.
Pasko wklejam swoją fotkę jedną moją, drugą też moją a ta osoba wmawia, że to dwie różnie osoby,
Pasko, ale to ona ni z gruchy ni z pietruchy zmyśla i kłamie a temat moich zdjęć.
Wklejasz fotkę swoją, potem wklejasz drugą, a ta osoba szuka zaczepki mówiąc, ze to dwie rożne fotki, przez taką właśnie osobe ja odeszłam stąd.
Wklejasz fotkę swoją, potem wklejasz drugą, a ta osoba szuka zaczepki mówiąc, ze to dwie rożne fotki, przez taką właśnie osobe ja odeszłam stąd.
z kobietam trza pomalu zepsules gre wstepna
wystarczy zmienić fryz a kobiety często to robią i już nie poznasz na zdjęciu
jackwar
*tak, po roku wstawiasz fotkę której się tak BARDZO WYPIERAŁAŚ!!! dziewczyno!! o to chodziło!!!
*tak, po roku wstawiasz fotkę której się tak BARDZO WYPIERAŁAŚ!!! dziewczyno!! o to chodziło!!!
Tak jak bym ja poszedł na wesele w czarnych spodniach a przyszedł by tu Kazek i napisał że widział mnie na weselu w białych spodniach i zaczęli byśmy sobie udowadniać kto ma rację. Kogo by taka dyskusja oprócz nas obchodziła?
Pasko na jednej mam proste włosy, a na drugiej kręcone bo sobie pokręciłam, nie rozumiem co ta osoba do mnie pisze, nie życzę sobie tych kłamstw z jej strony ZWŁASZCZA ZE JA DO NIEJ NIE PISZĘ~!!!!!
i z seksu beda nici
Pasko, ale Kazek to Twój kolega powiedzmy
a ta osoba to dla mnie byt wirtualny a ja swoją toższamość mogę CI podwierdzić Dowodem osobistym!!
Mogę się nawet z TObą osobicie spotkać w Rzeszowie bo nie mam nic do ukryccia a pomówień nie będe tolerować
a ta osoba to dla mnie byt wirtualny a ja swoją toższamość mogę CI podwierdzić Dowodem osobistym!!
Mogę się nawet z TObą osobicie spotkać w Rzeszowie bo nie mam nic do ukryccia a pomówień nie będe tolerować
franek , ja mam zasadę że nic na siłę ale kiedyś nie mogłem zdobyć jednej kobiety która ze mnie drwiła przy innych że byliśmy sami w jednym pokoju na wycieczce i nic . W końcu się jej zapytałem jak z tobą postępować , powiedziała mi że nie które lubią na siłę , no i już wiedziałem
Pasko.. jak nie wiesz o co chodzi to po co takie głodne teksty piszesz komu to potrzebne??
mag...no własnie komu wstyd przynosisz tylko takim pisaniem na MP
Andromeda{{pociesza}
}a co komu do domu jak chałupa nie jego?
Wstawiłaś to co chciałaś i sama wie najlepiej co.
mag..>>> tak podejrzanej persony jak Ty to ja tutaj nie widziałem a jestem dłuuugo.
}a co komu do domu jak chałupa nie jego?
Wstawiłaś to co chciałaś i sama wie najlepiej co.
mag..>>> tak podejrzanej persony jak Ty to ja tutaj nie widziałem a jestem dłuuugo.
Faktycznie, żadnej poprawy na stonce nie ma
Monet, niedaleko pada jabłko od jabłoni, nie uważasz??
Monet, niedaleko pada jabłko od jabłoni, nie uważasz??
Sylwia dziękuje...szkoda że dziś tak ładnie mi nie poszło....co wysyłałam to puste
mag.. daj na luz , nie mając pewności można kogoś urazić . Pewności nigdy nie ma się na 100% , w szczególności ojciec że to jego dziecko Co 5 facet wychowuje nie swoje dziecko , a jeśli jest bezpłodny to ma szanse 90%
Polacy mają szansę na drużynową wygrana w skokach.
Pierwszy raz w historii
Pierwszy raz w historii
Monet, bo to już drugi raz taka zaczepka - tylko po to żeby zrobić szum na stronie
haha listonosza zwlaszcza
" Co 5 facet wychowuje nie swoje dziecko" kurde ja dziś byłem piaty w kolejce do sklepu
emeryt bo na niektórych wycieczkach wciskają zakupy tak zażartowałem
Monet
używasz słowa "persony" - w znaczeniu "ilość", czy "osoba" ?
używasz słowa "persony" - w znaczeniu "ilość", czy "osoba" ?
maag..mówię nie jesteś taka twoja powazna booi się wystawiać ..ty lipa jesteś cucu i znikam..
jackwar
u mnie z "Plebanii" wycieczki raczej nie zamawiają
ale jeszcze nie byłe na żadnej takiej, co by ktoś coś sprzedawał
poza napojami przez kierowców
typu kawa, herbata, cola itp.
u mnie z "Plebanii" wycieczki raczej nie zamawiają
ale jeszcze nie byłe na żadnej takiej, co by ktoś coś sprzedawał
poza napojami przez kierowców
typu kawa, herbata, cola itp.
GromBoy , niektórzy myślą że to taki dar że powinno sę za darmo pracować
jackwar , ja też kiedyś byłem
raz na wozie raz pod wozem
ale trzeba być dobrej myśli bo optymiści mają bardziej kolorowe życie
raz na wozie raz pod wozem
ale trzeba być dobrej myśli bo optymiści mają bardziej kolorowe życie
ksiądz Marek, czy Staszek, czasem też wpada i klarak - do wyboru do koloru
GromBoy pewnie chciał byś z języczkiem ale ja facetów witam ale mogę zrobić wyjątek i dać ci