Wpisy 1 327 481 – 1 327 580
11 stycznia 2013 13:35 → 11 stycznia 2013 13:53, 100 wpisów
kondi
kondi dzentelmen
a nie to co my
a nie to co my
lila, trudno powiedzieć. Najgorzej z małą. Po wczorajszej wizycie u lekarki ma antybiotyk. Trzeci dzień z rzędu pieje non stop. Karwa juz trudno to wytrzymać! Z żoną to juz o byle gówno sie kłucę
senna ale miałes na mysli pizze te co na pół jest przekrojona i ostra
no niby tak lila, ale teraz się wszystko nasiliło, bo juz psychicznie nei domagamy
max
kondi1 i oraz pozytywenej energii by twoje maleństwo poczuło sie wreszcie lepiej
mala
kondi1 i oraz pozytywenej energii by twoje maleństwo poczuło sie wreszcie lepiej
mala
kondi setka i czekolada na gorąco
postawi cię na nogi
postawi cię na nogi
medea, dzięki...szczerze mówiąc, to pozostaje mi chyba tylko wycieczka nad morze i modlitwa...jutro przychodzi ksiądz, więc wymogę na nim modły na zdrowie
mala5+5+7=
kondi
Jak już chcesz sięgnąć do środków ostatecznych to trzeba by się pomodlić do jednego z czternastu świętych wspomożycieli tylko nie pamiętam który jest od bólów gardła
Jak już chcesz sięgnąć do środków ostatecznych to trzeba by się pomodlić do jednego z czternastu świętych wspomożycieli tylko nie pamiętam który jest od bólów gardła
Grześ
wasylku 5+5+7
lilcia a mamuska lepiej, wlasnie wybiera sie do lekarza po wyniki
wasylku 5+5+7
lilcia a mamuska lepiej, wlasnie wybiera sie do lekarza po wyniki
wg tradycji specem od bólów gardła i okolic jest św. Katarzyna z Aleksandrii. Jak to mówią panu Bogu świeczka a wiadomo komu ogarek
dawac losowanko
kondi
u mnie młodsza mała wyzdrowiała, za to starsza znowu zaczyna kaszleć
u mnie młodsza mała wyzdrowiała, za to starsza znowu zaczyna kaszleć
senna, ja już nie wiem, o co chodzi. Wydaje się, że jest lepiej, a na wieczór znou połamie w kościach, jakby mi dysk wypadł i ledwie sie moge ruszyc
u mnie wczoraj w kolekturze młoda dziewczyna wypłacała 1000 w kaskadzie
lila, w tej chwili moim problemem jest zbt dużo pewniaków i nie wiem co wybrac
WITAM WSZYSTKICH MILOSCNIKOW GIER LOTTONA 14 MAM 8,37,42,79X10. POZDRAWIAM
Witam wszystkich za 6 min wyjme bonusa
nr dali na reku w szpitalu dobre
nr dali na reku w szpitalu dobre