Wpisy 1 327 296 – 1 327 395
11 stycznia 2013 11:57 → 11 stycznia 2013 12:51, 100 wpisów
drapek
w której krzyżówce ? 227 ? A macie niebieskie, czy różowe ?
Ania70
dzień dobry
w której krzyżówce ? 227 ? A macie niebieskie, czy różowe ?
Ania70
dzień dobry
jestem spowrotem
witam tych co doszli i tych co poszli
witam tych co doszli i tych co poszli
ale jajka.kiedys gość grał w kaulandzie za 3 tysia.a teraz się dowiedziałem że za 7000zł...masakra
przy mnie gosc grał za 1500 zeta ale kuponów masakra
a grał na 3 skreslenia
a grał na 3 skreslenia
około 600 kuponów szok
ja kiedyś puszczałem gościowi sys.11 w dużego.ale to rzadkość.grał za 1000-1500 od czasu do czasu.ale nie za 7000
moze w kaufi są inne maszyny i dają
podpuszczają dadzą ci 5 zeta wygrac i wiedza ze wrócisz na zakupy napalony i puscisz losa
wasyl tak jest w 99% ze dropnica jest dalej całkowice przegrana
r36
ja jeszcze tych rudych0227 nie widziałem, nadal zielone są; a te stare0206 też są w obu kolorach zielony i fioletowy- w niektórych marketach
ja jeszcze tych rudych0227 nie widziałem, nadal zielone są; a te stare0206 też są w obu kolorach zielony i fioletowy- w niektórych marketach
a pamietacie film jak rospetałem 2ga wojne swiatowa
tam franek dolas w 3trzy karty grał
dał im wygrac a potem ich oskubał
to samo robi TS.
da ci a potem zabiera

tam franek dolas w 3trzy karty grał
dał im wygrac a potem ich oskubał
to samo robi TS.
da ci a potem zabiera

drapek
oferta pracy
"Duża kancelaria prawnicza w Warszawie zatrudni zdrowego psychicznie informatyka"
"Duża kancelaria prawnicza w Warszawie zatrudni zdrowego psychicznie informatyka"
hej
największa szansa na gł. wygraną w zdrapkach jest w starej edycji szybkie50 (kolor niebieski) i w starej edycji ex. pensji (kolor wiśniowy)- tu orientacyjnie zostało ok. 10% lub ciut mniej całej puli
lila, max i krzysio są jak kotkuuuu i łobuzu; ja tylko piszę jak kotkuuuu
lili
zmieniłaś zdięcie w profilku
zmieniłaś zdięcie w profilku
dzis nie ale mam 7 na 5 losowan 

a 4 w 7 w mm
zara ide zagrac lili
drapku wolał bym 7/7
tak jak w keno mialemmmm
tak jak w keno mialemmmm
lili zdięcie super 5+

drapek...widzę że,Max dzisiaj był jakoś po 9,bidok chyba spać nie mógł zawsze wstaje w południe
senna..nie wiem kto losuje bo w ogóle ich nie słucham i tych ich opowieści dziwnej treści
ania
tak to nic,
przedczoraj 3/5, wczoraj wieczór też 3/5
mało ale cieszy
tak to nic,
przedczoraj 3/5, wczoraj wieczór też 3/5
mało ale cieszy
weźcie sprawy w swoje ręce i sami sobie losujcie..... ale drapki
lila
ja w pracy nie mam głośników w swoim komputerze, więc ich gatka mnie nie interesuje, ale wolą jak kobiety losują, przynajmniej jest na co popatrzeć
ja w pracy nie mam głośników w swoim komputerze, więc ich gatka mnie nie interesuje, ale wolą jak kobiety losują, przynajmniej jest na co popatrzeć