Wpisy 1 327 251 – 1 327 350
11 stycznia 2013 10:44 → 11 stycznia 2013 12:39, 100 wpisów
eryka no ja też ostatnio kombinuje
byleby wygrać
byleby wygrać
pewniak 26 na dzis
ja na nic nie stawiam,mam do wypicia 0,4 L soplicy tylko nie ma z kim
cyt >> 2013-01-04 (13:41)
statusdrapek
Data rejestracji: 2012-11-11
NAJATRAKCYJNIEJSZE ZDRAPKI
/.../
1. extra pensja - stara edycja (kolor wiśniowy) - zostało ok. 11-12% puli i 2gł. wygrane/ na 4 (po 196tyś) <<
statusdrapek
Data rejestracji: 2012-11-11
NAJATRAKCYJNIEJSZE ZDRAPKI
/.../
1. extra pensja - stara edycja (kolor wiśniowy) - zostało ok. 11-12% puli i 2gł. wygrane/ na 4 (po 196tyś) <<
no, nie jest tania, to fakt, ale /a już w tej chwili zwłaszcza/ naprawdę atrakcyjna
mirnam
2/3 - gwarantowane i podwójny obok
trisetum
skromne, może realistyczne /?/ oczekiwania, bo jednak - najwyższe wygrane podobno mają różne literki
2/3 - gwarantowane i podwójny obok
trisetum
skromne, może realistyczne /?/ oczekiwania, bo jednak - najwyższe wygrane podobno mają różne literki
Taka 8/8 mam z maszyny 6.9.11.20.37.50.51.53 aż 5 nr z wieczornego los
mala graj w keno na parki ze stawka ja dzisiaj 22zł na parke 3.11 razy 2
Na koniec zagrałem parke 61.63 stawka razy 3 i weszła w następnym losowaniu ,żebym dał na 2los bym trafił
R 36 nie inne ale wiem jakie to muszą być bo dostałem cynk na emial
panie robala..typuj typuj profil..jak niemozesz złapać kula no wez mój profil takie same jak twój ty potem bawi z kim gadania
.. i dobra znikam. panstwuu
.. i dobra znikam. panstwuu
drapek
w której krzyżówce ? 227 ? A macie niebieskie, czy różowe ?
Ania70
dzień dobry
w której krzyżówce ? 227 ? A macie niebieskie, czy różowe ?
Ania70
dzień dobry
jestem spowrotem
witam tych co doszli i tych co poszli
witam tych co doszli i tych co poszli
ale jajka.kiedys gość grał w kaulandzie za 3 tysia.a teraz się dowiedziałem że za 7000zł...masakra
przy mnie gosc grał za 1500 zeta ale kuponów masakra
a grał na 3 skreslenia
a grał na 3 skreslenia
około 600 kuponów szok
ja kiedyś puszczałem gościowi sys.11 w dużego.ale to rzadkość.grał za 1000-1500 od czasu do czasu.ale nie za 7000
moze w kaufi są inne maszyny i dają
podpuszczają dadzą ci 5 zeta wygrac i wiedza ze wrócisz na zakupy napalony i puscisz losa
wasyl tak jest w 99% ze dropnica jest dalej całkowice przegrana
r36
ja jeszcze tych rudych0227 nie widziałem, nadal zielone są; a te stare0206 też są w obu kolorach zielony i fioletowy- w niektórych marketach
ja jeszcze tych rudych0227 nie widziałem, nadal zielone są; a te stare0206 też są w obu kolorach zielony i fioletowy- w niektórych marketach
a pamietacie film jak rospetałem 2ga wojne swiatowa
tam franek dolas w 3trzy karty grał
dał im wygrac a potem ich oskubał
to samo robi TS.
da ci a potem zabiera

tam franek dolas w 3trzy karty grał
dał im wygrac a potem ich oskubał
to samo robi TS.
da ci a potem zabiera

drapek
oferta pracy
"Duża kancelaria prawnicza w Warszawie zatrudni zdrowego psychicznie informatyka"
"Duża kancelaria prawnicza w Warszawie zatrudni zdrowego psychicznie informatyka"
hej
największa szansa na gł. wygraną w zdrapkach jest w starej edycji szybkie50 (kolor niebieski) i w starej edycji ex. pensji (kolor wiśniowy)- tu orientacyjnie zostało ok. 10% lub ciut mniej całej puli
lila, max i krzysio są jak kotkuuuu i łobuzu; ja tylko piszę jak kotkuuuu