Wpisy 1 325 673 – 1 325 772
10 stycznia 2013 13:13 → 10 stycznia 2013 13:38, 100 wpisów
Ja z takich co po kilka dziennie nie kupuję
Dlatego z jedna zdrapką to se można papierosa zapalić
Dlatego z jedna zdrapką to se można papierosa zapalić
im dłużej czytałam wpisy tym bardziej wpisów Krzysia nie było parafrazując klasyka dla dzieci
medea..bo krzysio niedosłyszący jest i pisze jak pisze .Ja go rozumiem
unhappy
to Ty wlepiałeś ten link o 'transzach drapek w piwnicy' ?
to Ty wlepiałeś ten link o 'transzach drapek w piwnicy' ?
I czasem, mam wrażenie, graniczące zresztą z pewnością, bardziej ogarnięty jest od pewnych misZCZUUUFFFF
robal, chodzi ci o afere ze zdrapkami? cos tam kiedys faktycznie wklejalem...
Lila
Kiedyś pisałaś, że wiesz dlaczego krzysio ma swój niepowtarzalny styl pisania, który rzeczywiście czasami trudno zrozumieć , ale z czasem człowiek się przyzwyczaja
Kiedyś pisałaś, że wiesz dlaczego krzysio ma swój niepowtarzalny styl pisania, który rzeczywiście czasami trudno zrozumieć , ale z czasem człowiek się przyzwyczaja
wczoraj nie wysyłałam....dziś pusciłam 3/3z+,4/4,5/5,6/6,i 7/7....tak samo puściłam keno i wpadło 2/3,4/5 i 3/7
Lila
oczywiście tyle, że dla kogoś z kim rozmawia pierwszy raz może być trudnym rozmówcą
oczywiście tyle, że dla kogoś z kim rozmawia pierwszy raz może być trudnym rozmówcą
torsan ..***a przestań mi machac ta dłonią ***olnij browar i bedzie
unhappy ..
kocur..
unhappy ..
kocur..
mafia w Sanoku trzeba przyznać, że globalizacja idzie przez nasz kraj jak burza jeszcze niedawno sztachety,tulipany i bejsbole a teraz już nawet w Sanoku twarda gangsterka
maxiu
A czego dotyczyła porada bo ja lekko rozkojarzona wczoraj byłam
A czego dotyczyła porada bo ja lekko rozkojarzona wczoraj byłam
unhappy
cholibka, ostatnio nie wszystkie wpisy znam na pamięć, ale dobra jakoś dam radę ...
coś wczoraj o kodach kreskowych pisałeś ... - w realu 'jadą' takie na ch-t z takich kart "przedpłaconych", jak do fona...
Wszystkie karty maja taki sam kod - przynajmniej na oko
Na kuponie drukuje się kod i dwa zestawy liczb ,jeden taki jak na kuponie z żb - xxxx-xxxxxxxxx-xxxxxx, na dziś pierwsze cztery, to - 7925 - pewnie oznaczają dzień, rodzaj gry, numer zakładu, ale - następna liczba, to zbiór t.r.z.y.d.z.i.e.s.t.u_d.w.ó.c.h cyfr - CO ONI chcą - mogą tam ,w tym kodować ? ??
cholibka, ostatnio nie wszystkie wpisy znam na pamięć, ale dobra jakoś dam radę ...
coś wczoraj o kodach kreskowych pisałeś ... - w realu 'jadą' takie na ch-t z takich kart "przedpłaconych", jak do fona...
Wszystkie karty maja taki sam kod - przynajmniej na oko
Na kuponie drukuje się kod i dwa zestawy liczb ,jeden taki jak na kuponie z żb - xxxx-xxxxxxxxx-xxxxxx, na dziś pierwsze cztery, to - 7925 - pewnie oznaczają dzień, rodzaj gry, numer zakładu, ale - następna liczba, to zbiór t.r.z.y.d.z.i.e.s.t.u_d.w.ó.c.h cyfr - CO ONI chcą - mogą tam ,w tym kodować ? ??
kocur
Tu się nie ma co śmiać. W USA gościa co wydrapał kasę w zdrapce rodzina nakarmiła cyjankiem jak się postanowił szczęściem podzielić i dać coś na cele charytatywne a resztę we własny interes włożyć a nie w konsumpcję
max
Czytałam, ale ja niereformowalna jestem dzisiaj pewnie znowu popełnię 3/10 i to z dwa razy
Tu się nie ma co śmiać. W USA gościa co wydrapał kasę w zdrapce rodzina nakarmiła cyjankiem jak się postanowił szczęściem podzielić i dać coś na cele charytatywne a resztę we własny interes włożyć a nie w konsumpcję
max
Czytałam, ale ja niereformowalna jestem dzisiaj pewnie znowu popełnię 3/10 i to z dwa razy
medusia ..więc wybieraj z tych dziesiatek co wytupujesz tylko po 3 liczby ..i 9/9 gotowe
robal, moim zdaniem ten kod to po prostu numer identyf. pukonu... moze byc wynikiem jakiejs funkcji has***acej/kodujacej szczegolowe dane, ale nie sadze...
kod moge ci wygenerowac niestety musisz mi pokazac pukon
kod moge ci wygenerowac niestety musisz mi pokazac pukon
Torsan do Rzeszowa. Tam jest najbezpieczniej w całej Polsce jesli chdzi o takie większe miasta
lila-rozglądam się cały czas,ale bede musiał sobie mimo wszystko zrobić wycieczke żeby coś znaleźć
senna Bardzo źle że tak jest no ale cóż. Mają takie prawo. U nas też tak by było
torsan...fajnie by było,zobaczysz,nie ma to jak mieszkać samemu Wolność