Wpisy 13 242 – 13 342
7 lutego 2008 15:06 → 7 lutego 2008 22:43, 100 wpisów
czy to możliwe żeby takie dziś liczby weszły :
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54
OPA CHCESZ WIEDZIEĆ IDZ DO JASNOWIDZA ALE JA WIDZĘ TAK ( MOŻE)
8,63,49,20,68,11
8,63,49,20,68,11
PANIE KACZOR001 TO DLA PANAN
KACZUSZKA POGADUSZKA
BYŁA SOBIE RAZ KACZUSZKA POGADUSZKA,
BARDZO MIŁA,NO I PRZY TYM ŻÓŁTOBRZUSZKA.
NA PODWÓRKU KAŻDY LUBIŁ JĄ ZWIERZACZEK,PIE,KOZIOŁEK,KOTEK,KURKA I PROSIACZEK.WCIĄŻ PYTAŁA SIĘ PRZYJACIÓŁ SWYCH W ZAGRODZIE:
CO SIĘ JADA ,CO OD JUTRA BĘDZIE W MODZIE?
CIEKAWIŁO TĘ KACZUSZKĘ TO I OWO,
WIĘC CZYTAŁA TEŻ GAZETKĘ PODWÓRKOWĄ .
KACZUSZKA POGADUSZKA
BYŁA SOBIE RAZ KACZUSZKA POGADUSZKA,
BARDZO MIŁA,NO I PRZY TYM ŻÓŁTOBRZUSZKA.
NA PODWÓRKU KAŻDY LUBIŁ JĄ ZWIERZACZEK,PIE,KOZIOŁEK,KOTEK,KURKA I PROSIACZEK.WCIĄŻ PYTAŁA SIĘ PRZYJACIÓŁ SWYCH W ZAGRODZIE:
CO SIĘ JADA ,CO OD JUTRA BĘDZIE W MODZIE?
CIEKAWIŁO TĘ KACZUSZKĘ TO I OWO,
WIĘC CZYTAŁA TEŻ GAZETKĘ PODWÓRKOWĄ .
Mój fiacik OPA jeszcze na chodzie, nie nawala na szczęście, a już kilka kilometrów nim przejechałem...:) Dziwne tylko, że Jadwiga za podróżą nie tęskni:) Jadźka wróć:)
JA JADWIGA OŚWIADCZAM ,ŻE NIE MAM ZAMIARU DO CIEBIE WRACAĆ.
BOLEK MNIE KOCHA I JA GO TEŻ KOCHAM.
BOLEK MNIE KOCHA I JA GO TEŻ KOCHAM.
O, Królowa moja Jadwiga, dobrze że jesteś tu na chacie, teraz dorwę Cię na chacie:) Bolek precz!!!
wrócił pomataczyć troche< Pasko zrób porządek z tym czatem po niektórym naprawde sie delikatnie myli tematyka
dante pisać każdy może a ty zamiast ganić potypować zechciej trochę
Masz przyjacielu Kaczorze rację. Jeśli chcesz Dante typów, odsyłam do Typowań lub na Forum. Pozwolisz,że z moimi koleżankami i kolegami o podobnej pasji będę tu pisał o czym tylko chce, bo to czasem jedyna droga, żeby się z nimi porozumieć w ogóle.
Ty pisz na temat, jak potrafisz. Pozdrawiam
Ty pisz na temat, jak potrafisz. Pozdrawiam
...Spit przynajmniej nieźle typuje:) haha. Pozdrawiam:)
Dziś padnie 18, i powtórzy się 40 lub 42. Na temat?:)
Dziś padnie 18, i powtórzy się 40 lub 42. Na temat?:)
Julcia11- Wruciłem dupska nie przypaliłem jeszcze siłke zaliczyłem i jestem z powrotem wyciskając ciężary przyszły mi myśli twórcze i ostatecznie na dzis proponuje 7/{1,21,33,48,63,77,80}i MEGA 10/{1,4,17,21,33,48,63,70,72,77} nio to życze dzisiejszego dnia wszystkim dużych wygranych w dużego i multi!!!
czy KACZOR001 I MATYCZ TO TE SAME OSOBY JAK MYŚLICIE???????????????????????????????????????????
Ja z WARMI kaczorku001 żadko bywasz na chacie chyba mało masz czasu na głupoty co?
Ha, Spit byłem -w czasie przeszłym -bo jak dobra passa odejdzie, to choćbyśmy nie wiem jak analizowali, to tak jak Jadźce trudno jej do nas wrócić:) Jadźka -to moja dobra passa:) Jadźka wróć!!!
OLSZTYN TO JA ZNAM I ZTEGO CO MISIĘ ZDAJE TO GDZIEŚ BLISKO STARÓWKI URZEDUJESZ
Tak zgadłeś KACZORKU001 mieszkam i baluje na strowce możesz mnie spotkać często w klubie 22 Impuls LUB Wawa
Jestem osoba medialną rozpoznawalną he he he
...tak, porównałbym Cię do Jana MARIO Rokity:) Czy tak? Pozdrawiam:)
Raczej do PUDZIANA matyczu he he he
Matycz nie trzeba oglądac kabaretu jak pojawiasz się na mini chacie he he lubie poczytac twoje wpisy hehe porównal bym cie do Ferdka Kiepskiego bucha ha
...ja natomiast Woody'go Allena do złudzenia przypominam:) To nawet teraz widać w dziale Typowania:) Powodzenia Mario, może się kiedyś spotkamy -obawiam się jednak o moją rękę przy powitaniu:) Pozdrawiam
...to dobrze Mario:), Kiepskim jestem jedynie w Typowaniach ostatnio, nawet Boczek lepiej typuje...:)
A to co kurwa jakiego klubu wypoiadałem się już na temat geji poszukaj przyjaciól w śród swoich !!! co raz wiecej ich na ulicach
Mario to było dobre!!!!
Tylko uważaj co mówisz bo mercedes słucha Ha,ha.
Tylko uważaj co mówisz bo mercedes słucha Ha,ha.
Ja rozumiem jak 2 babki sobie tam dogadzają nawet bym popatrzył ale facet faceta zgroza i nie wyjerzdzaj mi tu o dzieciach bo pedofilem nie jestem !!!
..nie możemy przkreslać każdego tylko dlatego że np.jest ateistą lub żydem w każdej nacji są wporzo ludzie niech się nie szerzy rasiam a MIŁOŚĆ I WYROZUMIAŁOŚĆ
Tak masz racjie KACZORKU ale po co te prowokacjie i jakieś niki podpuchy ?
NO to sorki zle zrozumiałem
po prostu u nas jest bardzo ładnie niech ktoś wpadnie dziadek robi na drutach babcia sra po butach u nas jest bardzo ładnie kto jeszcze tu wpadnie
MARIO TY MIESZKASZ W STUDENCKIM MIEŚCIE MOŻE ZNASZ KABARET TO MOŻE NAS POKARZĄ
kto jeszcze wpadnie ??? przecież Teletubis to pedał i papa smerw też pedał pankracy i bolek i lolek to pedały romek i atomek to pedały itp.. moż eoni wpadna ?
ALE BYŁYBY JAJA MERCEDES ZAKOCHANY W SYRENCE JOZIN SZUKAJĄCY JADZKI TYPY Z KOSMOSU LATAJĄCE TABLICE REKLAMY TOĆ TO BOMBA
Pażdźoch=Dante? a to ciekawe.Już prędzej Boczek=Dante.MARIO OLSZTYN nie unoś się bo odfruniesz.
PEDAŁY LESBIJE CO ZA RÓŻNICA DLA MNIE CZŁEK JEST CZŁEK ZNAM ICH WIELU A ZNAJĄC MOJE PREFERNCJE HETERO NAWET NIE SĄ ZAINTERESOWANI MOJĄ KACZĄ OSOBĄ
Koniec kabaretu znikam do zobaczenia wszystkim pewnie jutro jak się wyśpie to się pojawie .Pozdrawiam wszystkich żartownisiów narka wszystkim i zycze żebyście dziś wygrali w końcu!!!
Jaka jest różnica miedzy kobietą a butelką?
Odp: Butelkę się najpierw odkorkowuje a potem się leje.Z kobietą postępuje się odwrotnie.HeHeHe.......
Odp: Butelkę się najpierw odkorkowuje a potem się leje.Z kobietą postępuje się odwrotnie.HeHeHe.......
mam wniosek do dyskusji Osobom nietypującym wstęp surowo zabroniony
Mercedes Ty nie myśl za dużo, bo Ci olej wycieknie i zderzaki podpadają.......
...ZA CHWILĘ DALSZY CIĄG PROGRAMU...
CIEMNO WSZEDZIE,GŁUCHO WSZEDZIE CO TO BEDZIE CO TO BEDZIE ??????????????
WYSPAŁAM SIĘ A TERAZ WPISY WASZE CZYTAM ,FAJNA LEKTURA.MARIO JAK TAM PUPA .....JOZIN JADZIA RACZEJ NIE CHCE CIEBIE .MERCEDES DO SYRENKI SYGNAŁY DAJE FAJNIE .OPA I MATYCZ A JA WAM BUZIAKI PRZESYŁAM JESZCZE ZASPANE ALE MIŁE
JOZIN ZŁAMAŁEŚ MI SERCE TYPOWAĆ TERAZ NIE MOGĘ.GDZIE TY SIĘ PODZIEWASZ PEWNIE PIJESZ!!!!
jadżka ty zouzo jedna bolek ci niedogodził to do jozka chcesz wrócić jak bym cię kopnął to z jedną kanapką w kosmos byś leciała
O,Jadziu, Kochanie moje -przez Ciebie tak piję, że czasem widzę, że 40 liczb w ML losują. Jadźka zapomnij o cienkim Bolku i wróć, razem z Tobą może passa mi wróci dobra -dla naszego dobra -kupię Ci Mercedesa, ale wróć tylko!!!!
...i przez to picie moje już kilka razy miałem 10/10:) Kilka razy w trampkach leciałem po wygraną do oddziału, tam mnie uświadamiali dopiero, że 20 liczb jest losowanych i trafić 10/10 to tak jakby Ciebie Jadziu spotkać pośród tylu dziewek innych:) Nie mów do mnie znów: A figa! Tylko wróć, Jadwiga!
JOZIN PODAM TOBIE MOJE TYPY A MOGĘ WRÓCIĆ ?????
21,25,15,49,75
21,25,15,49,75
Czyś Ty zgłupiała do reszty beze mnie -przecież - o to mi chodzi, wracaj! Nie obawiaj się -manto nie będzie bolesne-dam Ci klapsa tylko, który jednocześnie będzie grą wstępna krótką:) Wracaj, razem z 17, 40 i 42!
JOZIN WRACAM WRACAM A JAK WPADNĘ NO WIESZ DAWNO NIE BYŁO 11,2,18,25,26 I CO WTEDY BEDZIE .DAMY JEJ NA IMIĘ MARYSIA
Nie,- damy jej na imię Gienia, po tatusiu, który wygrać miał zawsze duże pragnienia:) Wracaj Jadźka!
NIE JOZIN DAMY JEJ NA IMIĘ MARYSIA TAK JAK CHCIAŁEŚ .ZGADZAM SIĘ NA WSZYSTKO A JAK POWTÓRKI BĘDĄ TO WPANIE 17,21,23,61,72 A KOCHASZ MNIE JESZCZE!!!!!
Z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że kocham Cię jeszcze:) Próbuję czasem oszukiwać prawdopodobieństwo, ale jak jeszcze raz zobaczę, że się z Bolkiem szwędasz po mieście, zamknę was w pierwszej lepszej kolekturze:) Tam się będziecie mogli puszczać jak zakłady, nawet po 21.40:)
JOZIN JA TYLKO CIEBIE CHCĘ O BOLKU JUŻ ZAPOMNIAŁAM.WRACAM I DZIŚ WYGRAMY ALE NIE WIEM CO???TY MÓJ .......
OK -dobrze,że zapomniałaś Jadźka-mam nadzieję, że Twoje liczby wejdą dziś, to wyciągniesz mnie z bagna:) Kocham Cię Jadźka!
Moje typy ML i DL na losowanko 07.02.08 - 2-ie 7-ki ML (chybił trafił): 3,6,21,25,49,52,56 lub 3,32,36,52,57,61,79; 2-ie 6-ki DL: 1,6,9,16,21,43 lub 3,15,25,29,33,44
WRACAM BO CIEBIE KOCHAM
Ja oprócz Jadźki, dziś ani jednej liczby nie trafiłem!!!!!
JOZIN JA TRAFIŁAM 5/7 W CHYBIŁ TRAFIŁ .KOCHAM CIĘ JOZIN JUTRO WYGRAMY
swoją drogą, dzisiaj w ML były liczby idealne do wyciągnięcia z mapy ostatnich losowań. szkoda, że takie rzeczy okazują się dopiero po fakcie...
PANIE MATYCZ A MÓWIŁAM ,ŻE 79 PŁAKAŁO I DZIŚ NIE WPADNIE I CO PAN NA TO POZDRAWIAM
A z długości i obwodu Mario weszły dzisiaj 2 liczby z Dużego Lotka:19 i 24 ! :D