Wpisy 1 324 158 – 1 324 257
9 stycznia 2013 14:50 → 9 stycznia 2013 15:19, 100 wpisów
aga nic mi nie wiadomo...a jak to sprawdziłas?
torsan 30 to był mój pewniak, nawet go tu podałem, doszło 1 i miałem 20 zamiast 10
na jutro dam 28,29,41 i nad resztą pomyślę
na jutro dam 28,29,41 i nad resztą pomyślę
powiem wam ze jak puszczam ze snu to zawsze jest + a mi zawsze szkoda kasy...
unhappy
słyszałem - nieważna metoda - ważny skutek
...................................................
nickom żeńskim
facetowym
i znikam
PS
może ktoś GO w końcu zgarnąć ?
słyszałem - nieważna metoda - ważny skutek
...................................................
nickom żeńskim
facetowym
i znikam
PS
może ktoś GO w końcu zgarnąć ?
dzis mi wyszło 11 2 razy i co...
islandorka
jak już wchodzi majańska trójka w całości to też zazwyczaj z plusem
jak już wchodzi majańska trójka w całości to też zazwyczaj z plusem
aga ja?@ bo w profilu nie masz...
medea wysłałam ci namiary...
islandorka
Dziękuję. Te liczby z e-maila to śpiochy od czterech/pięciulosowań, ale jak się wrzuci w testerze to kilka razy dawały od 7/17 do 8/17 liczb czyli nieźle
Dziękuję. Te liczby z e-maila to śpiochy od czterech/pięciulosowań, ale jak się wrzuci w testerze to kilka razy dawały od 7/17 do 8/17 liczb czyli nieźle
aga poszło...
ynhappy ja też, wszystko zależy co jolka w ciągu dnia wypłaci w interesujących mnie drapkach
medea wczoraj dawały 7/7 i 6/6...
medusia taka kasa...tylko wez je ustaw odpowiednio...
drapek, ja sie teraz ograniczam praktycznie do krzyzowki malej i xingo, jesli gdzies znajde (w najblizszej mi zb nie ma )
ale ja niestety nie mam takiej jolki jak twoja jolka
ale ja niestety nie mam takiej jolki jak twoja jolka
drapciu ty chyba Jolke to wycałowałes już wszedzie gdzie mozliwe za tyle dobroci...
xingo ma jolka nową paczkę, ale na razie ..czekam na rozwój sytuacji, a krzyż. biorę z innej żb 1/dz
Moje typy dla urodzonych w środę cienko bo 2/5 z ewentualnym plusem oraz 1/5 lub idąc na żywioł 3/10 też z ewentualnym plusem.
drapciu no włąsnie i módl sie codziennie zeby tak zostało jak najdłużej...
drapciu ja cos do ciebie wczoraj pisałam ale udawałes ze nie widzisz...
grzesiu jak wygrasz te pare balonów pożyczysz 10 tys...
bo to przeciez igiełka w stogu sianka...
drapek, ja mam wrazenie, ze w moich zb xingo biore tylko ja... widac to po numerach... nawet kolektorka raz nie skapowala, co ja od niej chce i dala mi quiz powiedziala, ze to taki staroc, ze juz zapomniala, ze ma na stanie
gg jak trafisz...
ide na kawusie...
ciekawe, czy sa jeszcze te 3 glowne do wziecia, czy znow ktos wyrzucil los do kosza w xingo wyjatkowo latwo o przeoczenie wygranej
pisałeś że cię kuszę hi hi
53 lubi 57 a skoro było 53 to może czas na 57
53 lubi 57 a skoro było 53 to może czas na 57
islandorka
No to pysznej kawy, bo ja się będę za chwilę ewakuować do domu
No to pysznej kawy, bo ja się będę za chwilę ewakuować do domu
dorotko 2,9,23,27,42,43,66,67,69,77 to moje liczby na bonus i niech się dzieje co chce ... idą do maszyny u jolki
drapek, jeszcze nic jeszcze nie typowalem... a dopoki nie zatypuje, nie wiem, czy mi wpadnie do kompletu
medusia wzajemnie i dzieki za wszystko...
unhappy zapewne są, jaby były w koszu to by były ujęte bez skanu
drapek, no wlasnie nie... podobno wygrana jest rejestrowana dopiero, gdy przyjdziesz ze zdrapana zdrapka... wczesniej skanowany jest podobno tylko kod produktowy nie zas pelen numer zdrapki
trisetum... znam ten bol dobrze, ze zdrapki sa z papieru, bo gdyby byly ciezsze...
panoramix a masz do mnie jakąś sprawę
czasami dobrze zajrzeć przed wyłączeniem kompa
czasami dobrze zajrzeć przed wyłączeniem kompa
dorotko ale czy 2 wpadnie - nie wiem; to 77 mi nie pasi,ale dałem
dla mnie to glupie, ale podobno tak jest... niestety nigdy nie podejrzalem, ktory kod skanuja przy sprzedazy (na zdrapce sa dwa kody kreskowe - ten mniejszy to kod produktowy... tak sam dla danej zdrapki)
ale i tak wiekszość ludzi idze z drapka bo jest wygrana wiec i tak baba musi ja wziac i przejechać po skanerze
noz kujwa a ta nie było literki r w kontrolnych mysłałem z 40 tys wygrana a tutaj pizda jednej literki a nie ma i mam figa z nosem
panoramix
Dziękuję za kwiaty, prawdziwy dżentelmen z Ciebie. Do wieczora
Dziękuję za kwiaty, prawdziwy dżentelmen z Ciebie. Do wieczora
trisetum, i wlasnie wtedy - gdy przyjdziesz ze zdrapka - wiadomo, ze wygrales...