Wpisy 1 323 900 – 1 323 999
9 stycznia 2013 13:10 → 9 stycznia 2013 13:55, 100 wpisów
pylcek..coś Ty.mnie nie bawią takie zabawy,ja po dłuższym siedzeniu przy tym rosypcyłabym to pudło
ale ten bonusik byl silniejszy ode mnie
i jakos tak czuje, ze go dzisiaj rozbije
i jakos tak czuje, ze go dzisiaj rozbije
wiem Lilcia, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze nie podziele sie z nikim. Juz mysle na co wydam ta kaske
ja dzis 5-tki puscilam a w d*pe z tym bonusem jak 5 liczb trafic nawet nie mozna
lila>> ale 5 to moja liczba na dzisiaj..musi wejśc. Wiec nie wkladaj mi kija w szprychy,dobra?
lila a Twój mąż też gra?O ile to nie jest zbyt osobiste pytanie?Bo moja to się burzy że gram!Ale mnie to
Ania
dokładnie tak
A może tak sie rozmarzyłam byłaby piątka 16,32,48,64,80 lub 1,17,33,49,65
dokładnie tak
A może tak sie rozmarzyłam byłaby piątka 16,32,48,64,80 lub 1,17,33,49,65
pylcek..razem gramy jak ma czas i potem muszę karty po całym domu zbierać bo jak przegrywa to się wkierwia i karty fruuuuuu latają a ja mam niezły ubaw
Lila
A kreśląc zakład miałam przeczucie, że zestaw 15,23,25,31 wyłażący mi co chwilę w moich typowaniach jest zbyt piękny był prawdziwy
A kreśląc zakład miałam przeczucie, że zestaw 15,23,25,31 wyłażący mi co chwilę w moich typowaniach jest zbyt piękny był prawdziwy
medea..ja tam nic nie wiem,takie mi wyszły a co wejdzie to się zobaczy
" Powiedz, powiedz czemu
Można wygrać w multi dwa złote.. ."
............................
moje typy to 3,4,5,7,11,16 nie zaznaczyłem wiec duze prawdopodobienstwo ze wejda
Lila
czyli jak zawsze Lila ustala a kule Bozia z bębna wyrzuca albo i nie wyrzuca
czyli jak zawsze Lila ustala a kule Bozia z bębna wyrzuca albo i nie wyrzuca
medea..nie wiem czy Bozia ma coś z hazardem wspólnego Szybciej Fortuna
ja sie chciałam zapytac czy jest tutaj ktos , kto zna sie dobrze na sieciach internetowych a mianowicie na tworzeniu sieci
wiesiu..ok czasami z 8 czasami z 10 liczb i kombinuję wtedy,Teraz ok?
przy mnie dzis babulina puszczała za 24 zeta i jeszcze wzieła 12 reszty...
Aniu70
Ja osobiście nie, ale wydaje mi się, że wrzucenie tego pytania wieczorem przyniesie lepsze rezultaty
Ja osobiście nie, ale wydaje mi się, że wrzucenie tego pytania wieczorem przyniesie lepsze rezultaty
Lilcia mi sie dzis snił słon to na szczescie i swinie ze sie upije z radości...wiec czekam...a tak mi namącili w głowie rano ze juz sama nie wiem co miałam skreslic...
islandorka...mi się ostatnio gówno śniło ,podobno też na szczęście i co było? Wielkie gówno na kuponach przez cały dzień
Lilcia g...to na prawde na g...
torsanku ja nie gram w duzego..mm lub mini...
torsanku ja nie gram w duzego..mm lub mini...
101
musze Wam powiedziec ze Markiza dała mi dobre cyferki w horoskopie tylko wez i dopasuj...
torsan nie zwróciłam uwagi...wzieła jeszcze 2x drapki...i ja poszłam...
Witaj Wędrowco
Islandorko 30,5 z tym się zgadzam i sama też kombinuję
Islandorko 30,5 z tym się zgadzam i sama też kombinuję
aga31
islandorka
A to może i ja się skuszę i ją poproszę bo ostatnio moja intuicja cyferkowa wzięła sobie wolne
islandorka
A to może i ja się skuszę i ją poproszę bo ostatnio moja intuicja cyferkowa wzięła sobie wolne
Lilcia sami dobrzy podpowiadacze...
medusia pewnie ci podpowie...
aga jak my wszyscy...
witam wszystkich...