Wpisy 1 317 711 – 1 317 810
6 stycznia 2013 17:08 → 6 stycznia 2013 19:16, 100 wpisów
Kasiu! a może powinnaś stawiać liczby związane z twoim ś.p. małżonkiem, imieniny, data urodzenia śmierci. Mnie jak się śni mój nieżyjący tesć lub mama to tak robie i zawsze trafie.
ooo coś w tym może być ...tyle że ja pomyślałam żeby grać na jego liczby które miał stałe ale też pomyślę o tym co ty piszesz o datach śmierci i urodzenia ...dzięki
Witam wszystkich
Kasika ten sen miałas w czwartek
Kasika ten sen miałas w czwartek
Qwett! jak mi napiszesz dane to ci jeszcze dzisiaj zrobie horoskop
Bo z Twojego snu liczby weszły w MM w czwartek
o widze nową pania czy ja tez moge prosic o horoskop...
Markiza ja typuje z sennika Atis czasem dobrze przepowiada...
Markiza ty też sie znasz na tzw. torach???
Kasiu Pamietaj , że zmarli czuwają nad nami i czasem nam sie celowo śnia
Ja? Pani Fortunata pokazywała tory jak grac i jakimi cyferkami...
Własnie to zobacz
maz-78,kapusta-1,robaki-65,sklep-33,buty-43 i 41 i takie liczby padły w MM w czwartek
maz-78,kapusta-1,robaki-65,sklep-33,buty-43 i 41 i takie liczby padły w MM w czwartek
Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil Kamil 

Markiza w necie szukałam ale nic na ten temat nie ma...podobno powiązane jest to z numerologią i astrologią...
a pono pani Fortunata to umiała...i kriss wygrał kilka razy na wskazane przez nia cyferki...
Znalazłam ten sennik, rzeczywiscie liczby przy nim stoja. ale dobry jest www.sny.moje.pl
Markiza a możesz wywnioskowac z horoskopu czy ktos ma szczescie do gier i czy warto w ogole próbowac???
ja też umię wyznaczyć z daty urodzenia imienia i nazwiska twój szczęśliwy miesiac i twoje szczęśliwe liczby i dni do gry. o z numerologii
Tak zawsze jak masz w horoskopie sekstyl jowisza z uranem w I, II. VII domie horoskopu to wtedy jest szczęście w gtach liczbowych i loteriach
łał Markiza, to ja bym chciała...
Markiza i co z tego ze ja o tym czytam, ale trzeba sie tez troszke znac...a ja...
ok zrobię ci ten horoskop tylko mi maila wyślesz z danymi o ktorych napiszę zaraz otrzymasz maila ode mnie
Markiza czyli date urodzenia? godziny nie znam...i co jeszcze?
rozumiem...
Już zabieram się do pracy trochę czasu mi to zajmie. czekajcie na maile ode mnie
Markiza poszedł...@
dzieki czekamy
http://facet.onet.pl/znani/ryszard-rembiszewski-nadal-jestem-panem-lotto/6e1en
Ryszard Rembiszewski mówi: "GraÂcze naÂrzeÂkaÂją, że teraz rzadÂko traÂfiaÂją im się nawet "trójÂki", ciąÂgle są tylko kuÂmuÂlaÂcje. A te kieÂdyś nie były tak częÂste. Stąd też zaÂczęÂły się poÂjaÂwiać różne spiÂskoÂwe teoÂrie doÂtyÂcząÂce loÂsoÂwańâŚ"
chyba kiedyś były wieksze komulacje a teraz nic jak do 10 dojdzie to swieto
Pasko.zeby nie oszukiwali to nikt by nie miał do nich pretensji.taka prawda
Markiza... ostatnio Cie troszke krytykowalem,,, sory,,, jak twoje wyliczenia sie sprawdzaja
i nie grali w bambuko.fachowcy patrzą aby najbardziej swoją kieszeń nabić a nie o dobro klientów czy kolektorów
A wiecie że Ryszard Rembiszewski jest na Google Plus? Może zgodziłby się na spotkanie na żywo na multipasko, poprowadził losowanie?
mają dane komputerowe, jakie liczby ludzie najczęściej skreślają i oczywiscie losowane sa inne
Liczba dnia : 100.
Sto lat temu urodził się...Edward Gierek.
...................................
Sto lat temu urodził się...Edward Gierek.
...................................
Pamietam jak go gloryfikowano za zycia, a potem odszedł do lamusa
Ostatno naprawdę trudno coś konkretnie trafić w MM.
Albo ten pseudo zwrot albo w plecy.
Albo ten pseudo zwrot albo w plecy.
Monet... dokładnie jest tak jak mowisz.... ciezko nawet zwrot trafic
Ryszard Rembiszewski mówi:
"Czy tęsknię? Przyznam się, że nieraz tak, ale z drugiej strony obecna formuła programu ten przerost formy nad treścią nie podoba mi się, a jak się zorientowałem nie jest to tylko moje zdanie, ale również wielu graczy."
"Czy tęsknię? Przyznam się, że nieraz tak, ale z drugiej strony obecna formuła programu ten przerost formy nad treścią nie podoba mi się, a jak się zorientowałem nie jest to tylko moje zdanie, ale również wielu graczy."