Wpisy 1 317 402 – 1 317 501
6 stycznia 2013 14:03 → 6 stycznia 2013 14:51, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,05,10,14,15,19,25,27,29,33,39,40,45,46,53,56,57,60,66,75
Plusem jest liczba: 10
03,05,10,14,15,19,25,27,29,33,39,40,45,46,53,56,57,60,66,75
Plusem jest liczba: 10
ja 1/1..i dzida..
podejrzewam
nara
dobrego popołudnia
wysokich celnych
wysłanych
nara
dobrego popołudnia
wysokich celnych
wysłanych
Gała, bo to tak mówisz na około, szyfranci z Enigmy by mi się przydali
MAX....musisz pomóc bo ja za niska jezdem i nie sięgnę musisz mnie podsadzić
***ole nie gram ani z czapki ani z kasku nic ***a nie wchodzi ...gdzie jest Agatka J idę do jaskini lwa
Lili...nie nie ..idę sobie popykac trzeba cos zarobić na kuferkach
13maxa..ja sam nie wiem co ona obiecuje czyli to jest smarować rur ..tak jest czy nie
rzygać mi się chcę jak widzę jak ona sama piszę ze sobą ..to trzeba być nieźle szurniętym ..kropki nawet wstawia w tym samym miejscu paranoja !
lila i max to jedna osoba
Witam wszystkichJa wprawdzie nie jestem ekspertem w dziedzinie ale ten lotto to ściema - wyciaganie od naiwniaków pieniędzy dziś tez3/10 reszta obok .Za pomoca maszyny i komputera wszystko można zrobić, Zwróccie uwage jak wygląda losowanie we Wloszech , tam na pewno nie ma oszustwa
we Włoszech loto jest 6/90, więc tam nie musza oszukawiać bo tak małe jest prawdopodobienstwo trafienia...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 970 000 zł
A Sledziłeś trafienia?we Włoszech , zapewniam Cie ,że przy tylu liczbach można było predzej trafic niż w Polsce.

prawdopodobieństwo trafienia w SuperEna to 1:600 milionów i jest najmniejsze ze wszystkich loterii na swiecie
Czarownica, mieszkasz we Włoszech?
Czarownica, mieszkasz we Włoszech?
Witam wszystkich!Wszędzie na świecie prędzej trafimy!Jak to w Polsce !Oszustwo!
6 liczb z 90 = 622 614 630 tyle jest wszystkich możliwych kombinacji.
............................
............................
Dziśiaj test MM był na ...TAK. Było... 8/20.
------------------------------------
------------------------------------
A jak działają te automaty to gier , najpierw można wygrać a potem już trochę gorzej.Maszyny sa tak ustawione ,żeby one zarabiały a nie gracze , to samo z lotto pewnie wykonane maszyny przez specjalistów z Politechniki /umowa tak sporządzona ,że nie można ujawnić żadnych szczegółów/Jakiś czas tam byłam i pracowałam u Wloszki,która namiętnie grała i prowadziła statystykę/podglądalam , co ona tam zapisuje/
lili
ktos tu jest tak tyrpnięty ze hej na podsawie kropek i przecinkow twierdzi ze jestes maxem i lilim w jednym
witam pozostałą elite
ktos tu jest tak tyrpnięty ze hej na podsawie kropek i przecinkow twierdzi ze jestes maxem i lilim w jednym
witam pozostałą elite

Witaj Pylcek mój staruszek pojechał dziś na plantację winorośli , chociaż coś zarobi.
witajcie, cosik mi się zdaje ze carownica obiecywała ze bedziemy wybrywac w tym roku? pamietam...
lili i max oraz wasyl-płaski to jedno he he
poznaje ich po tym jak sie witają
lili dobre i smieszne
poznaje ich po tym jak sie witają
lili dobre i smieszne
Chyba zostanę przy kartach te mnie jeszcze nie okłamały a gwiazdy jak to gwiazdy są przekorne,A rok dopiero się zaczął
cosik literki zjadłam...
czarownico to moze mi powróżysz...
czy wygram czy nie a moze jakie literki skreslic???
Jakie isla... ma znaczenie kropki i literki , ważne że wiadomo o co chodzi
czarownico ale niektórym przeszkadza... a i nieładnie wyglada...