Wpisy 1 316 796 – 1 316 895
6 stycznia 2013 08:52 → 6 stycznia 2013 10:33, 100 wpisów
siema pylcek wczoraj ja 3/5 w mini hehe juz mam 5 zakładów na wtorek
gratuluje franek prawie 40zł!Swoją drogą wiem jak trudno jest trafić 3/5 bó sam gram!Masz fart to system 6 kosztuje 7,50za zakład!
GANGNAM STYLE Po Polsku Parodia: " MR Harmoszku i jego Psy.
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=sOMZ3dcyHbs&NR=1
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=sOMZ3dcyHbs&NR=1
siema kosmaty
pylcek co drugie losowanie dwa losowania temu tez 3/5 mialem ale wtedy bylo 20.
30gr teraz ok 38 zł powinno być
pylcek co drugie losowanie dwa losowania temu tez 3/5 mialem ale wtedy bylo 20.
30gr teraz ok 38 zł powinno być
pylcek po jednym piwku moźna
sam kreśle na wtorek
kombinuje z zestawów
1 , 24 , 34 , 36 , 37
1 , 3 , 4 , 36 , 37
2 , 19 , 21 . 31 , 36
1, 3 , 19 , 36 , 37
sam kreśle na wtorek
kombinuje z zestawów
1 , 24 , 34 , 36 , 37
1 , 3 , 4 , 36 , 37
2 , 19 , 21 . 31 , 36
1, 3 , 19 , 36 , 37
trisetumJedem trafił ale nie odbierze bo w radio mówili że miał zawał!Ponoć myli państwo jakiś ksiądz był!
witaj trisetum
trisetum dobre i to ale poluje na 5/5 badz 4/5 to by było okej wtedy
pylcek racja kturyś to raz 3,4 powtarza sie dziwne to troche ja multi odpuscilem w mini gram i efekty znaczne sa
dobra ja znikam do potem..
Narka
udanych typowań
Narka
udanych typowań
Wczoraj miałem jeszcze multi!Zero dlatego też już w to nie gram!Nie patrze na tą kumulacje która i tak długo nie padnie!Ściema na całego!
na razie jestem w polsce.gralem kilka razy ale cienko w lotto.tam jest dobre bo nie placisz za kazdy zaklad podatku
tak czym więcej zakładów to mniej płacisz!Tam tak nie kantują jak u nasNie długjade na Kiel to puszcze na cały monat!
u nas im wiecej płacisz tym wiecej przegrasz ja od jutra juz w mm nie gram wole zdrape czy mini
OPA
w MM akurat mało grałem od zawsze a kiedy mi wleciało w wrześniu 8/10 i 500 zł to dopiero przestałem bo kasa smiechu warta teraz ten bonus troszke kusi ale widze ze nadal to nie ma sensu,w kaskadzie te 2 zł szybciej sie zwróci niz w MM
w MM akurat mało grałem od zawsze a kiedy mi wleciało w wrześniu 8/10 i 500 zł to dopiero przestałem bo kasa smiechu warta teraz ten bonus troszke kusi ale widze ze nadal to nie ma sensu,w kaskadzie te 2 zł szybciej sie zwróci niz w MM
A ogólnie to na wiosne chcem jechać do pracy ale na południe niemiec W Polsce nie ma przysźłości
triseum.bo taka prawda.ale w MM tez troszke wchodzi..fakt kuszą tym bonusem.ja wczoraj w kaskę tylko 2 zł
Opa siostra fajna ale przedewszystkim dobry człowiek jest!Na południe bo tam mam rodzine i jeżdże tam na 3-4miechy zarobić troche,Kokosów nie ma ale sam wiesz lepiej niż u nas!
fajnie ze masz rodzine.ja nie mam.chyba ze sam tam zamieszkam.na razie dojeżdżam.ale i tka fajnie.przynajmniej jest za co życ.wiesz gdzie jest olecko?
jeszcze nie.ale moze kiedys.robie z kolesiami zabudowy do nich i rozne elementy
Pewnie że wiem gdzie jest Olecko!Ale nie byłem tam!Przystanek Olecko znam!Panasewicz z Lady Pank od Ciebie!
o to lux.a moja praca u nas w stoczni warta jest minimum 20 zł na godz.
teraz i tak na tych programach wiecej filmow niz bajek z rana jeszcze ale pozniej to
cartoon network jest dla starszych dzieci i wcale tam nie ma fajnych bajek no moze poza tom i jerr oraz scooby doo
nie wiem co na cartonie.ale ten jest mini fajny bo są i pioseniki i edukacja poprzez zabawę.także może być
kiedys cartoon był fajniejszy, a teraz takie kwasy lecą... ze szok
minimini tez sie zmienił
minimini tez sie zmienił
ja zaraz lece na basen.wlasnie u nas wybudowali hale z plywalnią.super
no dla 5 latki to mini mini fajne dla nastolatek 13 lat to juz niekoniecznie cartoon tez zaczyna byc nudny... choc tom i jerry to chyba w kazdym wieku bawia
od biedy może być...
zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=fTwthn3tufU
zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=fTwthn3tufU
pani mnie pytała czy nie chce pracowac na basenie.ale powiedzialem jak mi duzo zaplacą to pomyślę
Elu.fakt gapienie sie.tylko nie wiem czy chcialabyś się gapić np. na 100 osób kąpiących się we dwóch ratowników.kiedyś tak miałem w godzinach szczytu
fajnie co.nie ma kiedy sie nawet zalatwic.to roznie bywa.chodzi tu o jezioro.w cieniu 35 st. lux
no tak.tylko w szkole nikt sie nie utopi.a mozesz tego nawet nie zauwazyc.taka prawda.na szczescie nigdy u mnie tak sie nie zdarzyło.ale wiesz jak jest
w wekendy jest tyle.przez prawie caly dzien.tylko ja juz przy tym nie robie.ja sobie teraz tylko plywam.na razie na basenie.bo czlowiek zastojały
Elu roznie to bywa.byl taki przypadek ze goscia kartka zabrala.bo jest u nas skocznia
ja ciesze sie teraz z tego ze odnawia mi sie kondycja poprzez czeste plywanie.wiek robi swoje i nawet nie ma gdzie i kiedy
tak ale szansa na to ze ktos ci sie przejedzie w kolekurze jest znikoma. wszedzie sie moze zdarzyć ze ktos zemrze itd... nie ma idelanej pracy bez ryzyka
wystarczy ze zle ustawisz reke i moze ci ją połamać.zalezy z jakiej wysokosci skoczysz
no tak.ja tylko pisze wam ze czasami to nie jest tak jak ludzie to widzą
w kolekturze tez robilem przez ponad 7 lat.a doswiadczenie to juz chyba ze 20
greg
greg