Wpisy 1 316 766 – 1 316 865
6 stycznia 2013 03:37 → 6 stycznia 2013 10:17, 100 wpisów
Żartowałem.. .
Dopiero jest godz. 3.36
---------------------
Dopiero jest godz. 3.36
---------------------
Pylcek.. .
..................
..................
Oddzielam sobotę od niedzieli.. .
*****************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************************
12 osób jest na Multipasko.. .
--------------------------
--------------------------
Znikam.. .
---------------
---------------
Dzień dobry
Wszyscy spią
No to dobranoc.Trzeba troche pospać
no ja z pracy wrócilam i dopiero się kładę
Tczewianka.. .
................................
................................
Wędrowco.Dziękuję za kwiatki
Tczewianka... .
..........................
..........................
Kurczę spac mi się nie chce,chyba popatrzę w mapki
Wędrowco jeśli to nie tajemnica to z jakiego rejonu kraju jesteś?
Nie wiem czemu ale kojarzysz mi się z Mazurami...
Tczewianka.. .
Czasami zaglądam w tamte strony.. .
-------------------
Czasami zaglądam w tamte strony.. .
-------------------
Znikam.. .
...............
...............
witam wszystkich..
Juz mini wytypowalem
miłej niedzieli źycze
Juz mini wytypowalem
miłej niedzieli źycze
co to za kody
to kody do rakiet balistycznych donalda tuska haha
majwoj aha rozumie juz
siema pylcek wczoraj ja 3/5 w mini hehe juz mam 5 zakładów na wtorek
gratuluje franek prawie 40zł!Swoją drogą wiem jak trudno jest trafić 3/5 bó sam gram!Masz fart to system 6 kosztuje 7,50za zakład!
GANGNAM STYLE Po Polsku Parodia: " MR Harmoszku i jego Psy.
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=sOMZ3dcyHbs&NR=1
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=sOMZ3dcyHbs&NR=1
siema kosmaty
pylcek co drugie losowanie dwa losowania temu tez 3/5 mialem ale wtedy bylo 20.
30gr teraz ok 38 zł powinno być
pylcek co drugie losowanie dwa losowania temu tez 3/5 mialem ale wtedy bylo 20.
30gr teraz ok 38 zł powinno być
pylcek po jednym piwku moźna
sam kreśle na wtorek
kombinuje z zestawów
1 , 24 , 34 , 36 , 37
1 , 3 , 4 , 36 , 37
2 , 19 , 21 . 31 , 36
1, 3 , 19 , 36 , 37
sam kreśle na wtorek
kombinuje z zestawów
1 , 24 , 34 , 36 , 37
1 , 3 , 4 , 36 , 37
2 , 19 , 21 . 31 , 36
1, 3 , 19 , 36 , 37
trisetumJedem trafił ale nie odbierze bo w radio mówili że miał zawał!Ponoć myli państwo jakiś ksiądz był!
witaj trisetum
trisetum dobre i to ale poluje na 5/5 badz 4/5 to by było okej wtedy
pylcek racja kturyś to raz 3,4 powtarza sie dziwne to troche ja multi odpuscilem w mini gram i efekty znaczne sa
dobra ja znikam do potem..
Narka
udanych typowań
Narka
udanych typowań
Wczoraj miałem jeszcze multi!Zero dlatego też już w to nie gram!Nie patrze na tą kumulacje która i tak długo nie padnie!Ściema na całego!
na razie jestem w polsce.gralem kilka razy ale cienko w lotto.tam jest dobre bo nie placisz za kazdy zaklad podatku
tak czym więcej zakładów to mniej płacisz!Tam tak nie kantują jak u nasNie długjade na Kiel to puszcze na cały monat!
u nas im wiecej płacisz tym wiecej przegrasz ja od jutra juz w mm nie gram wole zdrape czy mini
OPA
w MM akurat mało grałem od zawsze a kiedy mi wleciało w wrześniu 8/10 i 500 zł to dopiero przestałem bo kasa smiechu warta teraz ten bonus troszke kusi ale widze ze nadal to nie ma sensu,w kaskadzie te 2 zł szybciej sie zwróci niz w MM
w MM akurat mało grałem od zawsze a kiedy mi wleciało w wrześniu 8/10 i 500 zł to dopiero przestałem bo kasa smiechu warta teraz ten bonus troszke kusi ale widze ze nadal to nie ma sensu,w kaskadzie te 2 zł szybciej sie zwróci niz w MM
A ogólnie to na wiosne chcem jechać do pracy ale na południe niemiec W Polsce nie ma przysźłości
triseum.bo taka prawda.ale w MM tez troszke wchodzi..fakt kuszą tym bonusem.ja wczoraj w kaskę tylko 2 zł
Opa siostra fajna ale przedewszystkim dobry człowiek jest!Na południe bo tam mam rodzine i jeżdże tam na 3-4miechy zarobić troche,Kokosów nie ma ale sam wiesz lepiej niż u nas!
fajnie ze masz rodzine.ja nie mam.chyba ze sam tam zamieszkam.na razie dojeżdżam.ale i tka fajnie.przynajmniej jest za co życ.wiesz gdzie jest olecko?
jeszcze nie.ale moze kiedys.robie z kolesiami zabudowy do nich i rozne elementy
Pewnie że wiem gdzie jest Olecko!Ale nie byłem tam!Przystanek Olecko znam!Panasewicz z Lady Pank od Ciebie!
o to lux.a moja praca u nas w stoczni warta jest minimum 20 zł na godz.
teraz i tak na tych programach wiecej filmow niz bajek z rana jeszcze ale pozniej to
cartoon network jest dla starszych dzieci i wcale tam nie ma fajnych bajek no moze poza tom i jerr oraz scooby doo
nie wiem co na cartonie.ale ten jest mini fajny bo są i pioseniki i edukacja poprzez zabawę.także może być
kiedys cartoon był fajniejszy, a teraz takie kwasy lecą... ze szok
minimini tez sie zmienił
minimini tez sie zmienił