Wpisy 1 316 402 – 1 316 501
5 stycznia 2013 22:36 → 5 stycznia 2013 22:53, 100 wpisów
pawcio ja bym wprowadził nową gre
OOBBOOKKII ts

OOBBOOKKII ts

wieczneoboki
hahaha dobre oboki gra w oboki i obłoki ale np jaka konfiguracja np 5z35 4 z 40
pierwszy Joker - był chyba nawet krócej niż rok, osobne bębny z liczbami od 0-9 , jak w niemieckiej 'gluckspiralle'
andra ..ty kiedy chcesz rozmawia na live chata z razem 13maxa ..tu MP czy tam dwie osoby ..
13maxa ..ty ty nie rób kutwa chcesz zboczuch w domu
13maxa ..ty ty nie rób kutwa chcesz zboczuch w domu
ulexa to moja gra bo co puszcze kupona to wiecznie obok
proponuje zdrapkę wieczne oboki
proponuje zdrapkę wieczne oboki
Andro..ehh szkoda mowic..zawinieta jestem jak..nalesnik
tylko lapki wystaja haha..
tylko lapki wystaja haha..
Mogliby wprowadzic gre cos na bazie BINGO. Aby w kwadracie liczb 5x5 utworzyly sie linie. Im wiecej linii tym wieksza wygrana. A gdy wszystkie liczby by byly trafione to tzw. House (jackpot). 95 kul (liczb) a losowanych...40....
Powinna wrócić Karolinka. Losowali mieszkania, samochody i inne fanty...
andra ..juz nic
Wasylku..nio to kurde supcio..niech bedzie tez gra..obokowo-obokowa nawet..
Ma być jakaś gra za 5 zł chyba z wygraną do końca życia na zasadzie ekstra pensji.
Witam,próbuje wejść na czat,niestety :widze, słysze,a nie mogę być uczestnikiem.Włączył się problem,wysłałem i czekam,aż będzie usunięty
ulexxadla pięknej kobiety posyłam
Dariusz W
u Ciebie - na stronie, na tym /frix - była osoba o nicku
oliwija
- i oczywiście być może, to tylko przypadkowe podobieństwo i jakaś tam zbieżność - ale - słyszałeś oczywiście te smutne pogłoski ? że ktoś ją wykorzystał i [*]
u Ciebie - na stronie, na tym /frix - była osoba o nicku
oliwija
- i oczywiście być może, to tylko przypadkowe podobieństwo i jakaś tam zbieżność - ale - słyszałeś oczywiście te smutne pogłoski ? że ktoś ją wykorzystał i [*]
"Wojewoda śląski chciał ożywić Karolinkę, znaną grę liczbową. Na razie nic z tego nie wyjdzie, bo Totalizator Sportowy krytykuje pomysł, a rząd nie zamierza zmieniać ustawy o grach liczbowych"
...ja spadam...DOBRANOC...fajnie sie was oglada...do nastepnego razu.
Lila to co Pasko mówił teraz, to ja to wtedy wyczaiłam że to ściema i sfingowana niby śmierć
Jeszcze jedno pytanie:
Janusz czemu masz nick "Pasko" a nie "Paśko" ? Z nazwiska twierdze że powinno byc Paśko - Paśkiewicz a nie Paskiewicz. Chyba ze juz tak wpisalem jak ja "Zelus" i zostalo. Po za tym strona jest multipasko.pl a nie multipaśko.pl - oczywiste z jakiego wzgledu.
Janusz czemu masz nick "Pasko" a nie "Paśko" ? Z nazwiska twierdze że powinno byc Paśko - Paśkiewicz a nie Paskiewicz. Chyba ze juz tak wpisalem jak ja "Zelus" i zostalo. Po za tym strona jest multipasko.pl a nie multipaśko.pl - oczywiste z jakiego wzgledu.
ulexxa-weszłem w twój profilek i zatkało mnie
a co se bede załował masz cały dzbanek
a co se bede załował masz cały dzbanek
kosmaty
nie 'gdzieś tam coś tam" - ja tu na stronie miałem taką sytuację, że spod dwóch nicków ktoś - raz poklepał raz opitolił...
A, że nie lubię, jak w uja mnie ktoś zbyt ordynarnie ładuje, za bardzo na chama, to drążyłem
nie 'gdzieś tam coś tam" - ja tu na stronie miałem taką sytuację, że spod dwóch nicków ktoś - raz poklepał raz opitolił...
A, że nie lubię, jak w uja mnie ktoś zbyt ordynarnie ładuje, za bardzo na chama, to drążyłem
Totalizator Sportowy planuje uruchomić ok. 300 samoobsługoÂwych maszyn do sprzedaży losów
kolejki jak do bankomatów bedą
kolejki jak do bankomatów bedą
Lila aaaa moze fakt nie wszyscy słuchają a ja się wyrwałam i odpowadam
Pewnie dlatego, że w czasach gdy Janusz zakładał domenę, nie można było używać znaków dialektycznych.
Ludziki..co jest ze mi sie kreci ten czarny ekran pod spodem..wchodzi i wychodzi..masakra nio..
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Paśko:
Tak bardzo lubiałeś/ lubisz grę MultiMulti że strona została nazwana multipasko a nie np. lottopasko?
Tak bardzo lubiałeś/ lubisz grę MultiMulti że strona została nazwana multipasko a nie np. lottopasko?
Liluś ale dzisiaj zaszalałaś
Super typowania !!!!!
Gratulki za 7/10 oraz za piękną czwóreczke z plusem u Staszka
Super typowania !!!!!
Gratulki za 7/10 oraz za piękną czwóreczke z plusem u Staszka
ale takie czasy widać
każdy ma jakiegoś gwiazdora, karola, cienia, czy damę z koralami
..............................
powodzenia
dobranoc
każdy ma jakiegoś gwiazdora, karola, cienia, czy damę z koralami
..............................
powodzenia
dobranoc
Paśko
A propo zdrapek za moje wygrane zdrapki za miesiac WRZESIEN wygralem 2 zł albo 1 zł...nie pamietam...
A propo zdrapek za moje wygrane zdrapki za miesiac WRZESIEN wygralem 2 zł albo 1 zł...nie pamietam...
Poruszacie na czacie ciekawe tematy,chyba się nie doczekam do połączenia na żywo