Wpisy 1 315 539 – 1 315 638
5 stycznia 2013 14:46 → 5 stycznia 2013 18:59, 100 wpisów
i już mnie ni ma teraz tanecznym krokiem spintalam z domu przed batmanem
Test MM.
22, 25, 30, 33, 38, 43, 44, 47, 49, 50, 53, 54, 57, 59, 62, 63, 65, 67, 68, 70.
----------------------
22, 25, 30, 33, 38, 43, 44, 47, 49, 50, 53, 54, 57, 59, 62, 63, 65, 67, 68, 70.
----------------------
torsan:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-11-2012/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-11-2012/
przepraszam. Miało być:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-07-2011-1400/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-07-2011-1400/
Pasko-raz na rok może tak jest ale na poważnie to więcej ludzi gra na 10/10 i dlatego
To był faktycznie pojedynczy wyjątek, świadczący, że nie zawsze
A dlaczego tak jest, to sam sobie odpowiedziałeś. Ludzie puszczają na 10 skreśleń kuponów ponad 5x więcej niż na 6 skreśleń.
A dlaczego tak jest, to sam sobie odpowiedziałeś. Ludzie puszczają na 10 skreśleń kuponów ponad 5x więcej niż na 6 skreśleń.
przekroczy z 200-300tyś, w tym roku jeszcze j, kaskadera i lotto nie grałem
lotek ma wygrane typu 40,80,500,1000zł; czego nie mają np. o/r, szy10 - dlatego jest najlepszą zdrapką
torsan wczoraj drapacz kupił 3 paczki lotka i 2 szy10 i prze***ł ponad 500zł
drapek mialem 7/10 z + 6 losowan temu ale nie puscilem, akurat w tym tygodniu sobie odpuscilem
Pasko
jesteś ?
znalazłbyś chwilę żeby zliczyć i porównać ilość zakładów i trafień 6/6 w lotto i lotto plus w zakładach zawartych od początku, od 15-09 ?
jesteś ?
znalazłbyś chwilę żeby zliczyć i porównać ilość zakładów i trafień 6/6 w lotto i lotto plus w zakładach zawartych od początku, od 15-09 ?
a jak tam w zdrapkach wam idzie?
u mnie ostatnio w sklepie w EXTRA PENSJĘ trafiła się główna wygrana
u mnie ostatnio w sklepie w EXTRA PENSJĘ trafiła się główna wygrana
codee
komunikaty różnie ludzie w kolekturach czytali...
za wuwuwu
lotto.pl/zdrapki
ex p 227
10.10.2012-Trzcianka
24.09.2012-Sucha Beskidzka
ex p 228
27.12.2012-Pisz
10.12.2012-Lędziny
komunikaty różnie ludzie w kolekturach czytali...
za wuwuwu
lotto.pl/zdrapki
ex p 227
10.10.2012-Trzcianka
24.09.2012-Sucha Beskidzka
ex p 228
27.12.2012-Pisz
10.12.2012-Lędziny
Mój mail do TS ale i tak pewnie ch... z tego będzie.
Witam!
Chciałem się dowiedzieć dlaczego jeśli osoba, która np. wygrała 17 milionów zł w grze Lotto i nie odbierze tych pieniędzy po pół roku od losowania te pieniądze nie trafiają z powrotem do puli na najwyższe wygrane czyli nie powiększają danej kumulacji po ostatnim dniu, w którym można było zgłaszać roszczenia? Uzasadnianie, że pieniądze te trafiają do graczy z gwarantowanej puli 2 mln nie jest zasadne gdyż tak czy inaczej ta pula jest gwarantowana z pieniędzy firmy.
Czy jest możliwość przekazania takiej zmiany zarządowi Totalizatora Sportowemu, aby wzięli ją pod uwagę i ją przeanalizowali? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Witam!
Chciałem się dowiedzieć dlaczego jeśli osoba, która np. wygrała 17 milionów zł w grze Lotto i nie odbierze tych pieniędzy po pół roku od losowania te pieniądze nie trafiają z powrotem do puli na najwyższe wygrane czyli nie powiększają danej kumulacji po ostatnim dniu, w którym można było zgłaszać roszczenia? Uzasadnianie, że pieniądze te trafiają do graczy z gwarantowanej puli 2 mln nie jest zasadne gdyż tak czy inaczej ta pula jest gwarantowana z pieniędzy firmy.
Czy jest możliwość przekazania takiej zmiany zarządowi Totalizatora Sportowemu, aby wzięli ją pod uwagę i ją przeanalizowali? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
siemka wszystkim
Pawcio oni mają w poważaniu to co tam ktośim pisze, ROSTOWSKI okrada Nas wszędzie i na wszystkim żeby tylko udupczyć do budżetu kasę.
Codee: Nom, ale powinni też wysłuchiwać opinii graczy bo to jest ważne. Tak samo jak te 3 osoby wygrały po 17 mln i jak ta jedna nie odbierze to albo powinni to podzielić na te dwie osoby co wygrały albo na następną kumulację dodać.
nie glosujcie na PO, PIS wszystkie ustawy z PO wrzuci do kosza
pasko jestes tu gdzies ,bo u mnie sie chmurzy i prawdopodobnie pojade prosic gosci na 18-ke syna i na video-chacie mnie niebedzie
Pawcio
do licha - dodają, jako "z środków własnych" do tych wygranych , które gwarantują - do tych ewentualnych do wyjęcia dwóch baniek, które są do wygrania po pierwszym 'pokumulacyjnym' losowaniu - bo wpływy są NIŻSZE
a przy okazji 17.20 w puli na 6/6 - 8,072 mln
do licha - dodają, jako "z środków własnych" do tych wygranych , które gwarantują - do tych ewentualnych do wyjęcia dwóch baniek, które są do wygrania po pierwszym 'pokumulacyjnym' losowaniu - bo wpływy są NIŻSZE
a przy okazji 17.20 w puli na 6/6 - 8,072 mln
Witam wszystkichZnowu nici z wygranej!Robal zkąd te informacje masz gdzieś lottomat?
trisetum
tak, to nawet na swój sposób zabwne - gdzie te czasy, kiedy ustawiały się kolejki i osiem baniek, to druga /jeśli mnie pamięć nie myli/ kumulacja
pylcek
właśnie wysyłałem, a w każdej "żółtej budzie" możesz uzyskać info o rzeczywistej puli / w każdej grze/
tak, to nawet na swój sposób zabwne - gdzie te czasy, kiedy ustawiały się kolejki i osiem baniek, to druga /jeśli mnie pamięć nie myli/ kumulacja
pylcek
właśnie wysyłałem, a w każdej "żółtej budzie" możesz uzyskać info o rzeczywistej puli / w każdej grze/
i tak będą ciągnąć dalej komulacjeDlaczego niemcy tak dobrze typujĂĄ mają 6liczb+dodatkową od 0do 9i trafiają a my głupki nie możemy!
ludzie majĂĄ mniej pieniędzy i kapneli się że kumulacja to ściema i ustawka!
pylcek
A przyszło Ci do głowy, choćby, ile z przeciętnej pensji Herr Helmut może kupić zakładów ?
a i powiedz mi - w sytuacjach kiedy 'pula hula' i jest około 50 baniek u Nas, to przestaje być ściema i ustawka ?
A przyszło Ci do głowy, choćby, ile z przeciętnej pensji Herr Helmut może kupić zakładów ?
a i powiedz mi - w sytuacjach kiedy 'pula hula' i jest około 50 baniek u Nas, to przestaje być ściema i ustawka ?
Moim zdaniem T.S nie powinien dysponować kwot wygranych już raz do powtórnego zasilenia czy to kumulacji czy kwot które sam gwarantuje (2 000 000) w przypadku trafienia szóstki...
To ryzyko firmy i jeśli niema środków, to niestety ale wypłaca z własnego kapitału.
Widać na tym przykładzie, że coś w tej firmie jest nie tak
To ryzyko firmy i jeśli niema środków, to niestety ale wypłaca z własnego kapitału.
Widać na tym przykładzie, że coś w tej firmie jest nie tak
Kwoty nieodebrane przechodzą na tzw. "środki własne" spółki ,
do dyspozycji, w przeciągu roku kalendarzowego, wg zasad rozpisanych w regulaminach...
cześć
dzikus
do dyspozycji, w przeciągu roku kalendarzowego, wg zasad rozpisanych w regulaminach...
cześć
dzikus
kuźwa jak widze dyrektora TS Z GDAŃSKA który w Panoramie opowiadał że ksiądz przyszedł z główną wygraną w DL ale jej nie odebrał bo go miliony nie interesują to mnie to przekonuje że to ściema z tymi wygranymi!
pylcek
A nie ma możliwości, że jakiś gamoń, jak Rychu eR. wspominając podobno jakieś tam wydarzenia, które miały mieć miejsce - po prostu - chrzanił kosmiczne głupoty ?
A nie ma możliwości, że jakiś gamoń, jak Rychu eR. wspominając podobno jakieś tam wydarzenia, które miały mieć miejsce - po prostu - chrzanił kosmiczne głupoty ?
tez widziałem to w panoramie ale ,,,, żeby gość nie zabrał wygranych milionów jakoś mi w to ciężko uwierzyć
no, jak biskup też widział, to po chopie
ekskomunika, czy jak tam się to nazywa
ekskomunika, czy jak tam się to nazywa
włąśnie - bez jaj
przecież by odebrał i nawet choćby 0 - sam sobie rzucił na tacę
przecież by odebrał i nawet choćby 0 - sam sobie rzucił na tacę
najważniejsze jest zdrowym być, mieć 20 lat i mieć wszystko e "d"
Pecunia non olet
Bogacze tak twierdzą,
Że pieniądze śmierdzą.
Lecz ja tak nie twierdzę,
Bo groszem nie śmierdzę.
J. Sztaudynger
Bogacze tak twierdzą,
Że pieniądze śmierdzą.
Lecz ja tak nie twierdzę,
Bo groszem nie śmierdzę.
J. Sztaudynger
Ja mysle ze ten co nie odebrał tych 17 mln nie sprawdził kuponu i tyle
jakby ktos sie ubral za ksiedza i pochodzil po koledzie to tez by troche kasy zebral
na bank - musiial zaginac kupon, pewnie teraz jest na wysypisku,a ktos jedynie domniema ze wygral
wirtualne tez mozliwe - bo tak to by kase przeznaczyli dla grajacych
pewnie przejdzie na premie dla prezesow / dyrektorow / kierownikow