Wpisy 1 314 813 – 1 314 912
5 stycznia 2013 11:03 → 5 stycznia 2013 12:09, 100 wpisów
hej Monet
Gała ja nie gram.ale moge rozpisac np. 10liczb z 20 tu w 26 zakł
Gała ja nie gram.ale moge rozpisac np. 10liczb z 20 tu w 26 zakł
bo nie bylem zdecydowany co wybrac.testuje . a przegrac to nie sztuka
Gała.no wiadomo.gram ale delikatnie.na chybił lub 2.3 zakłady.ale mysle zeby rozpisywac liczby.tak jak to chłopaki robią
moze bym wytypował 9/9 ale sam wiesz nie jest to łatwe.kiedys zrobilem łączenie trojek i 9 by weszła.tylko drogo grac
Gała.można do np. 15 tu.zaraz zobaczę najczęściej padające od 20.12
Gała-raczej grzańca ale fakt moze jak przyjdzie to wyzdrowiałbym
witam dzisiaj przed losowaniem, po 21:00 będziemy próbować zrobić spotkanie multipasko na żywo
Pasko ma to sens te spotkania robić jakoś popularnością to się nie cieszy
wita wszystkich
wita wszystkich
Pasko - czy zmieniles moze zdanie na temat tego co rok temu CI pisalem? Mianowicie chcialem prosic o zmiane moje nicku na "Żeluś" gdyz w tamtych czasach nie było literówek...wtedy mi odpisales ze jestem zbyt dlugo na stronce abys mogl zmienic moj nick. Moze sie cos zmienilo od tamtego czasu?
Zelus: nie ma sprawy. Tego typu zmiana (dodanie polskich liter) jest możliwa i już to właśnie zrobiłem.
kondi to po co tyle pił
herbata mocna prawie czarna + 4 łyżeczki cukru jak dasz rade to 5+cytryna+trochę mleka
herbata mocna prawie czarna + 4 łyżeczki cukru jak dasz rade to 5+cytryna+trochę mleka
i igreet ALL i znikam..
Pasko: dzieki.
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam
ide zagrac na 9 losowan w MM stawka podstawowa bez + jakies propozycje????????
andra ..baw się razem z kondi bardzo grzeczny chłopak niz ja zlę zachowuję nagany i tam po kawy
Żeluś - Zelus był dużo poważniejszym nickiem z nazwy teraz to jakbyś był inną osobą