Wpisy 1 311 253 – 1 311 352
3 stycznia 2013 16:54 → 3 stycznia 2013 17:51, 100 wpisów
Wiesz Sam!! Moja córa ma dzisiaj farta, w pierwszym padło jej 6 liczb, ale dała inne i dupa blada
Rozpędzamy się tak z n o w u ?
a starożytni mawiali - festina lente
oszzzzzz Bosche
powodzenia
a starożytni mawiali - festina lente
oszzzzzz Bosche
powodzenia
Markizo szkoda że wcześniej nie byłaś bym sobie jakieś liczby na moje trójki załapał
wiecie , że dzisiaj padło 10 liczb takich jak 11 grudnia, taka sama liczba sumując daty
Wiesz moja młodsza latorośl okupuje kompa i ja mam bardzo ograniczony dostęp
no dzisiaj chodzą takie jak 4 stycznia z zeszłego roku i 11, 20 grudnia 2012
dzisiejsza data daje w sumie 1, ale lubią się załapać z jutra czyli 2
tak wiem od nadwornej astrolog medeii się nazywa która tu pozdrawiam
Też nie dawno pytałem o dwu cyfrowe - czy zostają czy trzeba do liczby jednocyfrowej
OPA wejdz na profil i sprawdz kto jakie wpisy robił może te osoby maja meila czy coś
Sam!!! przejrzałam pocztę .mam twoje dane, czy nazwisko pisze się przez ł
markiza kiedyś na interii było o tym jaka jest liczba nazwiska i jaka imienia
Kocurku jak cię interesuje jak zostać milionerem grając w gry liczbowe to tylko do mnie z tym zapytaniem
Sam już mam wszystko co mnie interesuje. zaraz ci horoskop postawie
Sam mam już twój horoskop urodzeniowy, ale narazie nie ma układu planet, kiedy si,e wygrywa
Markiza napisz mi na e-maila co jest tobie potrzebne aby postawić horoskop. Serio ?? W profilu masz mojego @@
nie, bo moim miesiącem w ktorym mam szansę na większą wygraną jest kwiecień
Piszesz ze wiesz jak nim zostac.... ale piszac ze tylko w kwietniu to tak na prawde chyba nie wiesz jak
Markiza... zostac miolonerem mozna teoretycznie codziennie i nijak ma sie do tego to co piszesz
nie pisze tu o zadnych gwiazdach.... chyba kazdy moze isc i puscic sobie chocby z CH/T i wygrac... a nie tylko w danym miesiacu
Witam wszystkich , markiza brawa za"3" , od niedawna interesuję sie numerologia, i gwiazdami itd chodzi o ten szczesliwy miesiąc to w tym mcu co się urodz.?
Są ludzie którzy to ogarniają te księżyce i te horoskopy.
Spróbować nie zaszkodzi. A zdarza się i to nie rzadko że takie chybił trafił wysłane przez kogoś kto za bardzo się na ty nie zna a wygrywa
Spróbować nie zaszkodzi. A zdarza się i to nie rzadko że takie chybił trafił wysłane przez kogoś kto za bardzo się na ty nie zna a wygrywa
Kocur zgadza sie nawet trzeba probowac , to tylko moze pomoc. Ale mi chodzi o to ze kase mozna wygrac codziennie a nie tylko....
Witaj czarownico! szczęśliwy miesiąc do gier to ten który wychodzi po dodaniu twojej liczby przeznaczenia , tak aby była ona rowna liczbie urodzenia
Kazdy z nas ma swoje dni w ktorych moze coś tam wygrać, ale zostać milionere mozna tylko o określonym miesiacu i dniachm
W zasadzie gdyby się kierowac numerologia to w niektóre dni a nawet miesiące nie powinniśmy w ogole grać, bo to tylko strata pieniędzy???
Ta stronka,też powinna mieć takiego doradce tylko co na to TS
tommek tak samo jest z testerem liczb. Są dni w które wpadło 5 liczb z 5 jakie sprawdzamy i takie gdzie tylko jedna albo i wcale
Markiza...zaa duzo wysłałaś @ u kogo ..czemu tu nie lubi powiedzieć i znikam..