Wpisy 1 310 497 – 1 310 596
3 stycznia 2013 11:02 → 3 stycznia 2013 12:52, 100 wpisów
witam a 3 i 7 dzis tez wypadnie ?
kondi >> a nie wymądrzaj się ,co?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
medea
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
kosmaty
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
ja jeden raz typuję tylko too 1/1 ...wiecej nie mam siły szuka 10/10..i dobra znikam..ALL
markiza
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
medea miałem telefon ,ale dlaczego piszesz ze na lottote liczby sie nienadaja
kosmaty
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki
medea widze ze jestes odnosnie tych kwadratów trzeba znac aspekty planet chyba na dany dzien zeby wiedziec który wykorzystac do gry? dobrze kumam???
Lilcia
lila
islandorka
Tak podejrzewam, ale badam sprawę dokładnie od wczoraj więc to raczej wskazówka do główkowania niż zasada
islandorka
Tak podejrzewam, ale badam sprawę dokładnie od wczoraj więc to raczej wskazówka do główkowania niż zasada
medusia a gdzie najlepiej sprawdzac jakie planety teraz królują???
islandorka
Ja sobie zamontowałam na domowym komputerze program ZET9 od kondi i ustawiłam by pokazywał po otwarciu aktualny układ planet dla Warszawy. Lubię go gdyż nie trzeba główkować: jak planeta zaznaczona na zielono to dobrze aspektowana, jak na niebiesko koniunkcja ( bardzo dobry aspekt) jak na czerwono to źle aspektowana a jak czarna to obojętna
Ja sobie zamontowałam na domowym komputerze program ZET9 od kondi i ustawiłam by pokazywał po otwarciu aktualny układ planet dla Warszawy. Lubię go gdyż nie trzeba główkować: jak planeta zaznaczona na zielono to dobrze aspektowana, jak na niebiesko koniunkcja ( bardzo dobry aspekt) jak na czerwono to źle aspektowana a jak czarna to obojętna
kosmatku jak tam zonka dobrze podpowiada cyferki???
senna
dołóż plusa, podnieś stawkę i pomyśl jeszcze nad innymi grami
ok - rozumiem i szanuję - Twój wybór, ale prawdziwe słowo, to o.s.z.c.z.ę.d.z.a.m ...
dołóż plusa, podnieś stawkę i pomyśl jeszcze nad innymi grami
ok - rozumiem i szanuję - Twój wybór, ale prawdziwe słowo, to o.s.z.c.z.ę.d.z.a.m ...
zobacze...
kosmatku to do mnie rozumiem...
lila
już ponad rok czekam, więc kilka dni przerwy do TS nie zaszkodzi
już ponad rok czekam, więc kilka dni przerwy do TS nie zaszkodzi
panie robala typyj typuj tylko 1/1...i znikam..
ide dalej szukac wiatru w żagle i natchnienia...
lila
jaka spóźniona, spoko , właśnie wprowadzając się
p r a w i e w stan
jaka spóźniona, spoko , właśnie wprowadzając się
p r a w i e w stan
oj tam, rok w tą , czy tamtą, w pewnych momentach, nie robi różnicy...
ale nie każdemu /z każdym wyrokiem/ bym to powiedział
ale nie każdemu /z każdym wyrokiem/ bym to powiedział
lila...ładnie wyobrazałaś mnie ..jestem spokojny ja tu nie muszę rozmawiać wszystkie cycy ..i znikam..
krzysio..jak wyobrażałam? Przecież wczoraj żartowaliśmy ,zresztą jak zawsze a Ty wszystko bierzesz za bardzo dosłownie
deki jesteś ? co robi ?
siódemka i kombinejszyn,36 - wiadomo i /może/ parzyste z 10-20 ?
siódemka i kombinejszyn,36 - wiadomo i /może/ parzyste z 10-20 ?
co tu tak mało osób? POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!