Wpisy 1 310 453 – 1 310 552
3 stycznia 2013 10:14 → 3 stycznia 2013 12:13, 100 wpisów
islandorka
senna, jak ostatnio tutaj byłem, to rozpisywałes sie o wygranych
kondi
ta wygrane gdzie, na święta zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł, czyli 19zł straty,
ta wygrane gdzie, na święta zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł, czyli 19zł straty,
wlasnie odkrylem ciekawy sposob typowania, pewnie niektorzy go juz stosuja, ale ja mam zamiar go zaprogramowac w automacie
jak to jest senna, że wszyscy prowadzący beszczelnie życzą wysokich wygranych
kondi1
A też wolałbyś niższe za niższą stawkę ? - jak kiedyś było ?
za 10/10 jedynie stówka, ale za zeta dwadzieścia pięć ?
A też wolałbyś niższe za niższą stawkę ? - jak kiedyś było ?
za 10/10 jedynie stówka, ale za zeta dwadzieścia pięć ?
Robal_36 no jest wiele metod wyznaczania liczb, ale w przeciagu ilustam losowan mozna dopiero sprawdzic skutecznosc
jak ktos trafi 8/10 np 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 to znaczy ze mial fuksa raczej a jesli x 2 to juz nie
kondi
nie pamiętasz ? serio ? A to tylko około sześć - siedem lat temu
nie pamiętasz ? serio ? A to tylko około sześć - siedem lat temu
angierski
widzisz, ale tak się fartownie złożyło, że w ciągu wszystkich ponad 7000 losowań w ponad 16 latach gry 10 z 20 z 80 takie
8/10 padło i nawet właśnie dwa razy dopiero w tamtym roku
widzisz, ale tak się fartownie złożyło, że w ciągu wszystkich ponad 7000 losowań w ponad 16 latach gry 10 z 20 z 80 takie
8/10 padło i nawet właśnie dwa razy dopiero w tamtym roku
czyli nawet jeśli jakiś super zdeterminowany twardziel nie pęK,
to miał takiego fuksa tylko w dniach 07.12.2012 i 17.05.2012
to miał takiego fuksa tylko w dniach 07.12.2012 i 17.05.2012
kondi1
a co się przywiodło na pokuszenie do tego właśnie nieszczęścia ?
a co się przywiodło na pokuszenie do tego właśnie nieszczęścia ?
aha
pewnie zagrałeś coś z czapki i coś szarpłeś, ale...
wtedy - to bym nawet jakoś zrozumiał, teraz serio - mimo, albo może nawet tym bardziej - i przeciwnie właśnie - paCZąc na bonus - jakoś mniej...
pewnie zagrałeś coś z czapki i coś szarpłeś, ale...
wtedy - to bym nawet jakoś zrozumiał, teraz serio - mimo, albo może nawet tym bardziej - i przeciwnie właśnie - paCZąc na bonus - jakoś mniej...
Robal_36 no w takim razie najmniej oczekiwane kombinacje zdazaja sie czesciej
czaisz kondi ?
- sensowne trafienia, i nawet mówmy o 10/10 - w miesiącu, w sumie można powiedzieć - jakoś się trafiało - w populacji oczywista...
ba, bywało przecież nawet i po kilka razy więcej celnych niż obecnie w jednym losowaniu...
co chyba widać ? ...
ale jasne, jasne- jak poczytamy, posłuchamy różnych bajek...
a jeszcze, jak we wszystkie uwierzymy
ho ho ho
tak angierski -
jakoś i tak też można na to spojrzeć
ale i takie - 'najmniej oczekiwane' układy też są oczekiwane - to pewne
znikam
dobrego powodzenia wysłanych
- sensowne trafienia, i nawet mówmy o 10/10 - w miesiącu, w sumie można powiedzieć - jakoś się trafiało - w populacji oczywista...
ba, bywało przecież nawet i po kilka razy więcej celnych niż obecnie w jednym losowaniu...
co chyba widać ? ...
ale jasne, jasne- jak poczytamy, posłuchamy różnych bajek...
a jeszcze, jak we wszystkie uwierzymy
ho ho ho
tak angierski -
jakoś i tak też można na to spojrzeć
ale i takie - 'najmniej oczekiwane' układy też są oczekiwane - to pewne
znikam
dobrego powodzenia wysłanych
robal, ludziska są sterowane mdiami i dlatego wszyscy grają te same liczby
tak deki
wg pewnych źródeł najlepsza liczba nie tylko w naszym ts'ie
.....
czytaliście ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
mocno pojechał ? -
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
/*t*a*d*a*m* - mój dopisek, sorry .../
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
taaa, bo powstaje pytanie - które słowa są tam kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
a może takie - jak ostatnio na ICH stronie się pojawiły?
"zimne", "gorące" ?
......................................................
w mm każdego dnia mogą wylosować się
dwa razy po blisko 9 mln układów...
zgadza się ?
to, co to jest, te około siedem tysięcy losowań ?
wg pewnych źródeł najlepsza liczba nie tylko w naszym ts'ie
.....
czytaliście ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
mocno pojechał ? -
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
/*t*a*d*a*m* - mój dopisek, sorry .../
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
taaa, bo powstaje pytanie - które słowa są tam kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
a może takie - jak ostatnio na ICH stronie się pojawiły?
"zimne", "gorące" ?
......................................................
w mm każdego dnia mogą wylosować się
dwa razy po blisko 9 mln układów...
zgadza się ?
to, co to jest, te około siedem tysięcy losowań ?
Medea>> a taką masz?
http://www.astrohoroskop.net.pl/index.php?go=7
na dole strony ciekawy kalkulator.
http://www.astrohoroskop.net.pl/index.php?go=7
na dole strony ciekawy kalkulator.
witam a 3 i 7 dzis tez wypadnie ?
kondi >> a nie wymądrzaj się ,co?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
medea
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
kosmaty
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
ja jeden raz typuję tylko too 1/1 ...wiecej nie mam siły szuka 10/10..i dobra znikam..ALL
markiza
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
medea miałem telefon ,ale dlaczego piszesz ze na lottote liczby sie nienadaja
kosmaty
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki
medea widze ze jestes odnosnie tych kwadratów trzeba znac aspekty planet chyba na dany dzien zeby wiedziec który wykorzystac do gry? dobrze kumam???
Lilcia
lila
islandorka
Tak podejrzewam, ale badam sprawę dokładnie od wczoraj więc to raczej wskazówka do główkowania niż zasada
islandorka
Tak podejrzewam, ale badam sprawę dokładnie od wczoraj więc to raczej wskazówka do główkowania niż zasada
medusia a gdzie najlepiej sprawdzac jakie planety teraz królują???
islandorka
Ja sobie zamontowałam na domowym komputerze program ZET9 od kondi i ustawiłam by pokazywał po otwarciu aktualny układ planet dla Warszawy. Lubię go gdyż nie trzeba główkować: jak planeta zaznaczona na zielono to dobrze aspektowana, jak na niebiesko koniunkcja ( bardzo dobry aspekt) jak na czerwono to źle aspektowana a jak czarna to obojętna
Ja sobie zamontowałam na domowym komputerze program ZET9 od kondi i ustawiłam by pokazywał po otwarciu aktualny układ planet dla Warszawy. Lubię go gdyż nie trzeba główkować: jak planeta zaznaczona na zielono to dobrze aspektowana, jak na niebiesko koniunkcja ( bardzo dobry aspekt) jak na czerwono to źle aspektowana a jak czarna to obojętna