Wpisy 1 310 438 – 1 310 537
3 stycznia 2013 09:56 → 3 stycznia 2013 12:05, 100 wpisów
kondi1
To naprawdę jest ciekawe, ale czort wie jak to w praktyce wykorzystać do typowania. Wczoraj pozytywnie aspektowane były Jowisz,Mars rano i wieczorem oraz o 14-stej słońce i ksieżyc. Wczorajszy dzień to 9. Biorąc kwadraty Jowisza i Marsa mamy takie coś :
pionowo 4,5,16 a poziomo 7,6,12 Jowisz
pionowo 3,16,22,15 a poziomo 17,5,13,21
o 14-stej wpadły 3,7 a o 22-giej 3,7,17,22 czyli obiecująco, ale to chyba nie ta metoda
To naprawdę jest ciekawe, ale czort wie jak to w praktyce wykorzystać do typowania. Wczoraj pozytywnie aspektowane były Jowisz,Mars rano i wieczorem oraz o 14-stej słońce i ksieżyc. Wczorajszy dzień to 9. Biorąc kwadraty Jowisza i Marsa mamy takie coś :
pionowo 4,5,16 a poziomo 7,6,12 Jowisz
pionowo 3,16,22,15 a poziomo 17,5,13,21
o 14-stej wpadły 3,7 a o 22-giej 3,7,17,22 czyli obiecująco, ale to chyba nie ta metoda
medusia jestes genialna zaraz siadam do analizy bo te bazgroły cos mi podpowiadają...ponizej...
medea, a masz może gdzies foto tego miedziorytu Albrechta Durer'a?
kondi
Na domowym kompie mogę mieć bo zbieram namietnie wszystko co ma związek z astrologią
Na domowym kompie mogę mieć bo zbieram namietnie wszystko co ma związek z astrologią
ale mi się pokićkało jakie 22 o 22-giej wpadła 3,4,7,17 (wpis 1310438)
medea
medea....to jakie dzis planety w grze?
senna
islandorka
senna, jak ostatnio tutaj byłem, to rozpisywałes sie o wygranych
kondi
ta wygrane gdzie, na święta zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł, czyli 19zł straty,
ta wygrane gdzie, na święta zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł, czyli 19zł straty,
wlasnie odkrylem ciekawy sposob typowania, pewnie niektorzy go juz stosuja, ale ja mam zamiar go zaprogramowac w automacie
jak to jest senna, że wszyscy prowadzący beszczelnie życzą wysokich wygranych
kondi1
A też wolałbyś niższe za niższą stawkę ? - jak kiedyś było ?
za 10/10 jedynie stówka, ale za zeta dwadzieścia pięć ?
A też wolałbyś niższe za niższą stawkę ? - jak kiedyś było ?
za 10/10 jedynie stówka, ale za zeta dwadzieścia pięć ?
Robal_36 no jest wiele metod wyznaczania liczb, ale w przeciagu ilustam losowan mozna dopiero sprawdzic skutecznosc
jak ktos trafi 8/10 np 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 to znaczy ze mial fuksa raczej a jesli x 2 to juz nie
kondi
nie pamiętasz ? serio ? A to tylko około sześć - siedem lat temu
nie pamiętasz ? serio ? A to tylko około sześć - siedem lat temu
angierski
widzisz, ale tak się fartownie złożyło, że w ciągu wszystkich ponad 7000 losowań w ponad 16 latach gry 10 z 20 z 80 takie
8/10 padło i nawet właśnie dwa razy dopiero w tamtym roku
widzisz, ale tak się fartownie złożyło, że w ciągu wszystkich ponad 7000 losowań w ponad 16 latach gry 10 z 20 z 80 takie
8/10 padło i nawet właśnie dwa razy dopiero w tamtym roku
czyli nawet jeśli jakiś super zdeterminowany twardziel nie pęK,
to miał takiego fuksa tylko w dniach 07.12.2012 i 17.05.2012
to miał takiego fuksa tylko w dniach 07.12.2012 i 17.05.2012
kondi1
a co się przywiodło na pokuszenie do tego właśnie nieszczęścia ?
a co się przywiodło na pokuszenie do tego właśnie nieszczęścia ?
aha
pewnie zagrałeś coś z czapki i coś szarpłeś, ale...
wtedy - to bym nawet jakoś zrozumiał, teraz serio - mimo, albo może nawet tym bardziej - i przeciwnie właśnie - paCZąc na bonus - jakoś mniej...
pewnie zagrałeś coś z czapki i coś szarpłeś, ale...
wtedy - to bym nawet jakoś zrozumiał, teraz serio - mimo, albo może nawet tym bardziej - i przeciwnie właśnie - paCZąc na bonus - jakoś mniej...
Robal_36 no w takim razie najmniej oczekiwane kombinacje zdazaja sie czesciej
czaisz kondi ?
- sensowne trafienia, i nawet mówmy o 10/10 - w miesiącu, w sumie można powiedzieć - jakoś się trafiało - w populacji oczywista...
ba, bywało przecież nawet i po kilka razy więcej celnych niż obecnie w jednym losowaniu...
co chyba widać ? ...
ale jasne, jasne- jak poczytamy, posłuchamy różnych bajek...
a jeszcze, jak we wszystkie uwierzymy
ho ho ho
tak angierski -
jakoś i tak też można na to spojrzeć
ale i takie - 'najmniej oczekiwane' układy też są oczekiwane - to pewne
znikam
dobrego powodzenia wysłanych
- sensowne trafienia, i nawet mówmy o 10/10 - w miesiącu, w sumie można powiedzieć - jakoś się trafiało - w populacji oczywista...
ba, bywało przecież nawet i po kilka razy więcej celnych niż obecnie w jednym losowaniu...
co chyba widać ? ...
ale jasne, jasne- jak poczytamy, posłuchamy różnych bajek...
a jeszcze, jak we wszystkie uwierzymy
ho ho ho
tak angierski -
jakoś i tak też można na to spojrzeć
ale i takie - 'najmniej oczekiwane' układy też są oczekiwane - to pewne
znikam
dobrego powodzenia wysłanych
robal, ludziska są sterowane mdiami i dlatego wszyscy grają te same liczby
tak deki
wg pewnych źródeł najlepsza liczba nie tylko w naszym ts'ie
.....
czytaliście ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
mocno pojechał ? -
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
/*t*a*d*a*m* - mój dopisek, sorry .../
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
taaa, bo powstaje pytanie - które słowa są tam kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
a może takie - jak ostatnio na ICH stronie się pojawiły?
"zimne", "gorące" ?
......................................................
w mm każdego dnia mogą wylosować się
dwa razy po blisko 9 mln układów...
zgadza się ?
to, co to jest, te około siedem tysięcy losowań ?
wg pewnych źródeł najlepsza liczba nie tylko w naszym ts'ie
.....
czytaliście ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
mocno pojechał ? -
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
/*t*a*d*a*m* - mój dopisek, sorry .../
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
taaa, bo powstaje pytanie - które słowa są tam kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
a może takie - jak ostatnio na ICH stronie się pojawiły?
"zimne", "gorące" ?
......................................................
w mm każdego dnia mogą wylosować się
dwa razy po blisko 9 mln układów...
zgadza się ?
to, co to jest, te około siedem tysięcy losowań ?
Medea>> a taką masz?
http://www.astrohoroskop.net.pl/index.php?go=7
na dole strony ciekawy kalkulator.
http://www.astrohoroskop.net.pl/index.php?go=7
na dole strony ciekawy kalkulator.
witam a 3 i 7 dzis tez wypadnie ?
kondi >> a nie wymądrzaj się ,co?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
kalkulator do obliczania horoskopu.Lepiej?
medea
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
z tego zrobiłem 2 zestawy 10 skreslen na 14 ,na 22 -ga zrobie wiecej w mysl tego o napisałas
kosmaty
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
No to trzymam i mam nadzieję, że się nie zniechęcisz jak trzeba będzie jednak na 6/6 w lotto trochę jeszcze poczekać
ja jeden raz typuję tylko too 1/1 ...wiecej nie mam siły szuka 10/10..i dobra znikam..ALL
markiza
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
Ja za to nie gram, choc typuję no i wychodzi mi, że decyzja jest jak najbardziej słuszna
medea miałem telefon ,ale dlaczego piszesz ze na lottote liczby sie nienadaja
kosmaty
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki
Źle sie wyraziłam. Chodziło mi o to, że jak wiesz amatorką jestem i niestety moja wiedza pozwala mi tylko na stwierdzenie, że dzień jest korzystniejszy od innych. U mnie czasami jak mam taki dzień to owa wygrana to zwrot stawki