Wpisy 1 310 097 – 1 310 196
2 stycznia 2013 22:33 → 2 stycznia 2013 22:58, 100 wpisów
słyszałem,że są takie są takie - 3,18,21,36,40,44, i, wbrew pewnym pozorom, pierwsza, to chyba jednak nie trzy
ale - powtarzam tylko pewne pogłoski, sam nie oglądałem
ale - powtarzam tylko pewne pogłoski, sam nie oglądałem
Markiza ..jak ty pózniłaś ..naciśnij lewa wyniki i jeszcze naciśnij wideo ..i wida kto jest losuje
Lili ...a rob ..mi dał pewniaki daw tylko nie wiedziałem że trzeba rozdzielic 44 na 4 i 40
deki
ano faktycznie nie do końca tak, jak napisałem ... w wylosowanych ->'41', natomiast "40",to zz, a zs, to liczba "0"
ano faktycznie nie do końca tak, jak napisałem ... w wylosowanych ->'41', natomiast "40",to zz, a zs, to liczba "0"
Dziwnie ostatnio wychodzi mi test MM. Pierwsza połowa jest na NIE, a druga na TAK.. .
1. 2/10 na NIE.
2. 5/10 na TAK
.........................
Ogółem...7/20.
1. 2/10 na NIE.
2. 5/10 na TAK
.........................
Ogółem...7/20.
13maxa...ty jeden raz kabusem ..ty wiecej i znikam.. i teraz musze wyobrazać
krzysio ..kutwa ja bym Cie nigdy nie kabusiował i nie zakabusiował ..jak by mnie złapali za Rękę powiedxiałbym że nie moja ..
krzysio..Ty SE za dużo nie wyobrażaj bo Cię główka rozboli i całkiem niepotrzebnie
max
zawsze należy jakoś kompinować, a czasem wypada też zastosować wsp. 0,5
zawsze należy jakoś kompinować, a czasem wypada też zastosować wsp. 0,5
Lili...no tak ..na 14 dał mi 69 ja rozdzieliłem na 6 i 9 na 22 dał 44 a tego kutwa nie rozdzieliłem
deki
ale miałem je jakby przed oczami, no normalnie - słyszałem głos
ale miałem je jakby przed oczami, no normalnie - słyszałem głos
Robal tyle stawów i jezior Ciebie ominęło albo hmmmm trudno wyczuć tam się może cieszą
ten sebson mnie trochę zdenerwował.Jak ja mam teraz go ***y nędzy naczepać 800 pkt.???
13maxa..jutro tuu nie bede ..zoboczysz
krzysio ..a to dlaczego jak Cie nie bedzie o tak ci wpintole że rok nie siadziesz na dupsku masz byc i koniec
Lili ..no widziałas ...nie dośc że mu pomagamy to jeszcze od kabusiów nas wyzywa i jeszcze szntaż ..jak sie nauczył pintol
1,3 i 4 daje osiem
5 i 3 daje osiem
1 i 7 daje osiem
17-cie tu trzeba dodać składniki = osiem
24 = 3x osiem
32 = 4x osiem
36 wiadomo
40 = 5x osiem
42 5 i ćwiarteczka x osiem itd
proste ?
5 i 3 daje osiem
1 i 7 daje osiem
17-cie tu trzeba dodać składniki = osiem
24 = 3x osiem
32 = 4x osiem
36 wiadomo
40 = 5x osiem
42 5 i ćwiarteczka x osiem itd
proste ?
Lili ..tyle pewniaków mu dałem bo on to leń nic nie szuka tylko od maxa brał a on teraz nam tak
MAX..czyli znowu się potwierdza że dobroć to przestępstwo.Nie ma co pomagac i niech se robią co se karwa chcąNie ma się co wychylać,Nadgorliwość gorsza od faszyzmu,tak mi zawsze powiadał dziadek Adolf
Lili ...tak ..ja juz nic sie nie w***ykam niech się dzieje co chce
Rob ...a skad wziąłeś 8
Rob ...a skad wziąłeś 8
Kumulacja Jokera: 2 700 000 zł
Joker rośnie w tempie do 100 000 tygodniowo, Bonus Multi Multi 140 000, więc kiedyś faktycznie się mogą spotkać.
Lili...tak dobroc to zbrodnia ..a juz nie bde dobry od dzisiaj jestem złymax
MAX..jutro rozwalam lotto,mini,bonusa i jadę na galapagos pokarmić żółwie
max
chodzi Ci o to ?
1 309 185. Robal_36 2013-01-02 (19:27)
ósemki ? i może wielokrotności ?
fuksik
chodzi Ci o to ?
1 309 185. Robal_36 2013-01-02 (19:27)
ósemki ? i może wielokrotności ?
fuksik
Papatki dla Was wszystkich. Miło mi się gaduliło. Jutro opowiecie mi swoje sny to wam powiem co znaczą i jakie liczby trzeba w zwiazku z tymi snami postawić
wyszło mi według obliczeń, że mogłyby się spotkać Bonus z Jokerem dopiero gdzieś w maju, ale wtedy już byłyby grubo ponad 4 000 000. No zobaczymy
deki..dzisiaj na 12 liczb dwie tylko siadły a 10 miałam na nie.Siadła 5 i iiiiiii36
pasko ..masz szczeście tak rośnie bonus i tyle kasy rózne gry .. wszyscy przegrają minus kasy i są karwa ..
13maxa...nie rozmawia dzisiaj i jutro .. ipowwo
13maxa...nie rozmawia dzisiaj i jutro .. ipowwo
Markiza ..ja juz mam sen ..opowiedziec ..przetłumaczysz mi go na liczby
krzysio ..ok nie odzywamy sie i powooooooo przyjdziesz jeszcze po xxx karwa