Wpisy 1 310 053 – 1 310 152
2 stycznia 2013 22:22 → 2 stycznia 2013 22:47, 100 wpisów
do d**z takim interesem
medea76...dobranoc
użytkownik pasko dopisał
ze ja wasyl-piaski wygrałem nic bom nie puscił i pasko nic nie napisze
ze ja wasyl-piaski wygrałem nic bom nie puscił i pasko nic nie napisze
tommi pa
profi
Zobaczę jak te same numery będą na jutro o 14, jak nie to nie nic kropka toćka i chu...j wie co jeszcze
no fiolka złym
http://niewiarygodne.pl/gid,15215289,img,15215354,kat,1017185,title,Szokujace-tajemnice-papiestwa,galeriazdjecie.html
Szokujące tajemnice papiestwa
Syn Jana Krawca
Nie mówi się o tym często, choć dane o polskim pochodzeniu św. Piusa X zostały potwierdzone przez wielu historyków. Na tronie papieskim zasiadał od sierpnia 1903 do sierpnia 1914 roku. Urodził się w podweneckim Riese. Włoszką była jego matka, ale ojciec... Nie brakuje źródeł, które podają, że Jan Krawiec "za chlebem" wyemigrował z Polski do Włoch. Najprawdopodobniej pochodził z Wielkopolski (lub Śląska Cieszyńskiego).
Osiedlił się w miasteczku Riese. Zmienił nazwisko na Giovanni Sarto, ożenił się i znalazł pracę jako listonosz. Jednym z jego dzieci był Giuseppe Melchiore Sarto, przyszły papież Pius X.
Szokujące tajemnice papiestwa
Syn Jana Krawca
Nie mówi się o tym często, choć dane o polskim pochodzeniu św. Piusa X zostały potwierdzone przez wielu historyków. Na tronie papieskim zasiadał od sierpnia 1903 do sierpnia 1914 roku. Urodził się w podweneckim Riese. Włoszką była jego matka, ale ojciec... Nie brakuje źródeł, które podają, że Jan Krawiec "za chlebem" wyemigrował z Polski do Włoch. Najprawdopodobniej pochodził z Wielkopolski (lub Śląska Cieszyńskiego).
Osiedlił się w miasteczku Riese. Zmienił nazwisko na Giovanni Sarto, ożenił się i znalazł pracę jako listonosz. Jednym z jego dzieci był Giuseppe Melchiore Sarto, przyszły papież Pius X.
parka 38,64 nie wyszła o 14-tej ale teraz by była z tym,że zmieniłam na inną 42,54
wasyl...dobranoc
idu lulu bo 6 pobudka
Hura.. .
1/1.
4/5., 5/10
---------------------
1/1.
4/5., 5/10
---------------------
pa pa wszystkim
Ja też spadam dobranoc wszystkim narka do jutra
Lila..dobranocnie zapomniałem
fiolka...dobranoc
Weszłam jeszcze na chwilę na swój horoskop no i wyszło, że o 14-stej zestaw dla urodzonych środę dał 4/10 a teraz 3/10 czyli coś mi tam przy ustalaniu zestawów dobrze się przewidziało
No a teraz to już ostatecznie znikam do jutra
No a teraz to już ostatecznie znikam do jutra
Dobrej nocy życzę tym którzy sobie tu będą pisali, a kocurro wali w kimono miau
słyszałem,że są takie są takie - 3,18,21,36,40,44, i, wbrew pewnym pozorom, pierwsza, to chyba jednak nie trzy
ale - powtarzam tylko pewne pogłoski, sam nie oglądałem
ale - powtarzam tylko pewne pogłoski, sam nie oglądałem
Markiza ..jak ty pózniłaś ..naciśnij lewa wyniki i jeszcze naciśnij wideo ..i wida kto jest losuje
Lili ...a rob ..mi dał pewniaki daw tylko nie wiedziałem że trzeba rozdzielic 44 na 4 i 40
deki
ano faktycznie nie do końca tak, jak napisałem ... w wylosowanych ->'41', natomiast "40",to zz, a zs, to liczba "0"
ano faktycznie nie do końca tak, jak napisałem ... w wylosowanych ->'41', natomiast "40",to zz, a zs, to liczba "0"
Dziwnie ostatnio wychodzi mi test MM. Pierwsza połowa jest na NIE, a druga na TAK.. .
1. 2/10 na NIE.
2. 5/10 na TAK
.........................
Ogółem...7/20.
1. 2/10 na NIE.
2. 5/10 na TAK
.........................
Ogółem...7/20.
13maxa...ty jeden raz kabusem ..ty wiecej i znikam.. i teraz musze wyobrazać
krzysio ..kutwa ja bym Cie nigdy nie kabusiował i nie zakabusiował ..jak by mnie złapali za Rękę powiedxiałbym że nie moja ..
krzysio..Ty SE za dużo nie wyobrażaj bo Cię główka rozboli i całkiem niepotrzebnie
max
zawsze należy jakoś kompinować, a czasem wypada też zastosować wsp. 0,5
zawsze należy jakoś kompinować, a czasem wypada też zastosować wsp. 0,5
Lili...no tak ..na 14 dał mi 69 ja rozdzieliłem na 6 i 9 na 22 dał 44 a tego kutwa nie rozdzieliłem
deki
ale miałem je jakby przed oczami, no normalnie - słyszałem głos
ale miałem je jakby przed oczami, no normalnie - słyszałem głos
Robal tyle stawów i jezior Ciebie ominęło albo hmmmm trudno wyczuć tam się może cieszą
ten sebson mnie trochę zdenerwował.Jak ja mam teraz go ***y nędzy naczepać 800 pkt.???
13maxa..jutro tuu nie bede ..zoboczysz
krzysio ..a to dlaczego jak Cie nie bedzie o tak ci wpintole że rok nie siadziesz na dupsku masz byc i koniec
Lili ..no widziałas ...nie dośc że mu pomagamy to jeszcze od kabusiów nas wyzywa i jeszcze szntaż ..jak sie nauczył pintol