Wpisy 1 309 897 – 1 309 996
2 stycznia 2013 22:00 → 2 stycznia 2013 22:13, 100 wpisów
kocur
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
fionnka
medusiunia
Lila
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
fioła...nie słuchaj 13maxa ,,jak ozenic i póznie moze wyrzuci na ciebie i jeszcze on bierzeć trzeci zon ..widzisz on nazywa jak michał wiśniewski i znika..
znowu nie ma pączka
lili bogusław linda powiedział w filmie sara
miau.
hi hi
miau.
hi hi
Hipocio. Jesteś ???
.....................
.....................
medusia..
178
lili powiedzial do sary miau to ja twój kocurek
lili a to ze 36 stare dupy to ty napisałas hi hi hinhi hi hi hi
agatkaa
Jeśli się z kimś z nas kontaktuje to poza chatem bo od dawna jej tu nie widziałam
Jeśli się z kimś z nas kontaktuje to poza chatem bo od dawna jej tu nie widziałam
Wiolka....no chodz przytulę nie bądz zła ..opowiadaj co się stało ..
lili ja no co ty ja
jako seniorka stojąca nad grobem z racji rozpoczętego 37 krzyżyka sobie notuję kto tu niepoprawnie politycznie się wypowiada niezgodnie z duchem rzadowego programu dla seniorów
kocurek dostał porazenia mózgu
karwa mać z pracy wróciłam dopiero comeserszmit krąży, meserszmitka krąży
Wiola..krzysio jest niesłyszący i dlatego tak pisze musisz to zrozumiec a jak nie dasz rady to ja Ci przetłumaczę
lili nie klam dorzuc troszke
lila
Ja też dostaję i jak ktoś mi coś takiego sugeruje. Znajomi mówią, ze ja nawet w okolicy 90-tki o ile mnie demencja nie dopadnie będę miała umysł nastolatki
Ja też dostaję i jak ktoś mi coś takiego sugeruje. Znajomi mówią, ze ja nawet w okolicy 90-tki o ile mnie demencja nie dopadnie będę miała umysł nastolatki
lila kabuska ..13maxa tez kabu ..i no dobra sam uciekam i powwo
kocurek esc i enter i masz porazenie mózgu
idę spać po losowanku łeb mnie boli
MAX...nie porównuj się do niego bo jak widzę ten jego czerwony łeb to bym mu najchętniej kopów nawsadzała
Lila
wydawcy krzyżówek i innych łamigłowek dzięki mnie nie muszą już teraz troszczyc się o przyszłośc
marek33
wydawcy krzyżówek i innych łamigłowek dzięki mnie nie muszą już teraz troszczyc się o przyszłośc
marek33