Wpisy 1 309 825 – 1 309 924
2 stycznia 2013 21:51 → 2 stycznia 2013 22:04, 100 wpisów
tommcio oglądałem łapanie podlodowe masakra
tak sie napaliłem ze targam kalendarz i niech juz bedzie wiosna
tak sie napaliłem ze targam kalendarz i niech juz bedzie wiosna
max
Znając naszą ekipę to ja bym was na końcu wyciągała z oparów nonsensu i grzęzawisk poświadomości podsuwających coraz to nowe pewne typy powodujące brnięcie dalej ku zgubie
Znając naszą ekipę to ja bym was na końcu wyciągała z oparów nonsensu i grzęzawisk poświadomości podsuwających coraz to nowe pewne typy powodujące brnięcie dalej ku zgubie
ja starczy typuje w profilu ..tylko 1/1 .. i znikam
wasyl ...nie spiejsz sie za szybko losowanie ..masz duzo czasu klepaj tyłka twoja zona..
wasyl ...nie spiejsz sie za szybko losowanie ..masz duzo czasu klepaj tyłka twoja zona..
Lila spoko jeszcze 365 dni sciagniesz gg
Lila.. .
...............................
...............................
krZysio staruszke juz poklepałem
to był moment tak sie podjarałem
to był moment tak sie podjarałem
i zapominam je odwiedzic, trzeba naprawic błąd bo może ludzie myślą, ze nie żyję skoro się nie odzywam
tommek i wiesz co jeszcze chce
pivio
piwo
EB
pivio
piwo
EB
36
max i lila
nie ma sprawy jak tylko uda mi się przypomniec jako co się zalogowałam i hasło
nie ma sprawy jak tylko uda mi się przypomniec jako co się zalogowałam i hasło
dawać losowanie
profi
nie--1,44--
wasyl....
lila a pamietasz co bogusław linda powiedział w filmie
Lila...te FB już dawno nie uzywane
miau miauuuu
fiolka..
no lili
nic dodac
nic ująć
nic dodac
nic ująć
Dawać te...wczorajsze losowanie.. .
-------------------------------
-------------------------------
A przy okazji chce pozdrowić mojego najlepszego funfla który kocura poratował i postawił kilka browarów
m
i
a
u
i
a
u
chłopaki co powiedział linda bogusław
powiedzcie to na głos
i łapki w góre
powiedzcie to na głos
i łapki w góre
kocur
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
fionnka
medusiunia
Lila
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
fioła...nie słuchaj 13maxa ,,jak ozenic i póznie moze wyrzuci na ciebie i jeszcze on bierzeć trzeci zon ..widzisz on nazywa jak michał wiśniewski i znika..
znowu nie ma pączka
lili bogusław linda powiedział w filmie sara
miau.
hi hi
miau.
hi hi