Wpisy 1 309 053 – 1 309 152
2 stycznia 2013 18:01 → 2 stycznia 2013 19:09, 100 wpisów
Tom.... przy niskich obrotach zawsze smola sie zbiera tak jest w autach com-rly
aby unikac zasyfienia zaworu w przyszlosci nie mecz go niskimi obrotami bo dwumasa tego tez nie lubi
Tom...ja leje verwe i luzik ale taki mus , bo ma mniej siarki i wercej cetanowej luczeby
dzis gosc w robocie mi podpowiedzial jak grac w MM jak sie sprawdzi to opisze
H....w CRO sprawdzilam mozliwosci jest czym zamiatac lewy pas
ale chamstwo norweżek, przekraczające wszystkie granice fair w sporcie
90 % norweżek chorych na astmę !!!!!!!! śmiechu warte ! norweżki i ich trenerzy bez ambicji, bez honoru; po biegu w dniu 1.01 powinny być obie zdyskwalifikowane, chociażby do końca touru, a trener który im polecił i wymusił zwolnienie przed metą zawieszony, bo nie ma nic to wspólnego ze sportem i fair; jkolega choruje na astmę i wiem jak leki działają korzystnie na układ oddechowy; nie trzeba być zawodowcem, bo to dla laików jest jasne ! sam byłem reprezentantem kraju i nigdy nie zastosowałem środka dopingującego jakim są leki stosowane przez norweżki, co w innych dyscyplinach jest niedopuszczalne, bo to środki dopingujące !
i TYLE
norweżka jedyna co ma honor pod pretekstem, że chce sie przygotowac do MŚwiata wycofała się z Touru
prawdopodobnie przez to że jest sprinterką otrzymałaby zadanie wyskoczyć przed Justynę i potem blokować, aby Johaung mogła jak najlepsze miejsce zająć
90 % norweżek chorych na astmę !!!!!!!! śmiechu warte ! norweżki i ich trenerzy bez ambicji, bez honoru; po biegu w dniu 1.01 powinny być obie zdyskwalifikowane, chociażby do końca touru, a trener który im polecił i wymusił zwolnienie przed metą zawieszony, bo nie ma nic to wspólnego ze sportem i fair; jkolega choruje na astmę i wiem jak leki działają korzystnie na układ oddechowy; nie trzeba być zawodowcem, bo to dla laików jest jasne ! sam byłem reprezentantem kraju i nigdy nie zastosowałem środka dopingującego jakim są leki stosowane przez norweżki, co w innych dyscyplinach jest niedopuszczalne, bo to środki dopingujące !
i TYLE
norweżka jedyna co ma honor pod pretekstem, że chce sie przygotowac do MŚwiata wycofała się z Touru
prawdopodobnie przez to że jest sprinterką otrzymałaby zadanie wyskoczyć przed Justynę i potem blokować, aby Johaung mogła jak najlepsze miejsce zająć
Panoramix,, moj sasiad miał to autko i juz musial wymieniac turbinke
Panoramix ja to planuję yarisa 1.5 TS sobie sprawić ale jeszcze się zastanawiam
H.....tez bylem na kupnie ale tyle na Lkach znaczy nauce jazdy tego ze
Panoramix,,, zgadza sie. U mnie przydało by sie sprawdzic co z nia ale na razie nie mam zastrzezen
To....magikiem w warsztacie jest kazdy koles,ale mechanikiem juz nie koniecznie
Panoramix tak tak na po L kach to zaniedbane takie są sprzęgła popalone i duże przebiegi
H....obejzalem takie w komisie 2006 ladne 27tys. ale poszlo migiem ,jak z salonu maly przebyeg ,jezdzi juz na L...
trzeba pod dywanikami sprawdzac miejsca montowania dodatkowych ,ze tak sie wyraze ***OW
Tomek mechanika słabo dochodowa narobisz się a nie zarobisz ale to już pasja
ale do walizy pomiescilem ,a ze pozyczona od barbi do moglo sie nie pomiescic
panoramix
co to jest, znaczy te 'pdf' kilka wpisów wyżej ?
jedyne, co mi się kojarzy, to format pliku - pinter deskripszon fajl
co to jest, znaczy te 'pdf' kilka wpisów wyżej ?
jedyne, co mi się kojarzy, to format pliku - pinter deskripszon fajl
Dobry wieczór.. .
Test MM.
02, 05, 08, 13, 17, 19, 22, 26, 28, 29. 30, 32, 34, 38, 40, 43, 45, 48, 50, 52.
-----------------------
Test MM.
02, 05, 08, 13, 17, 19, 22, 26, 28, 29. 30, 32, 34, 38, 40, 43, 45, 48, 50, 52.
-----------------------
panoramix
dzięki, dzięki, ale i tak musiałem z wujkiem pogadać
dzięki, dzięki, ale i tak musiałem z wujkiem pogadać
O tych parkach pisalem kilka dni temu.. .
Dzisiaj się pojawiły o godz.14.
1. 45 - 54.
2. 23 - 32.
3. 19 - 57.....Zabrakowało jednej liczby.
4. 69 - 77.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Dzisiaj się pojawiły o godz.14.
1. 45 - 54.
2. 23 - 32.
3. 19 - 57.....Zabrakowało jednej liczby.
4. 69 - 77.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>