Wpisy 1 308 987 – 1 309 086
2 stycznia 2013 17:43 → 2 stycznia 2013 18:17, 100 wpisów
Sylwia ja to dzisiaj ledwo ledwo wstałem matka mnie obudziła bo bym zaspał tak mnie głowie kołowało
Testuję nowe typowania. Z losowań z godz 14 typuję liczby na losowania wieczorne. Zobaczymy
Tomek ja pracuję w dziale części logistyk zamawiam przyjmuję części
Tomek z tym że tylko toyota bo to salon jest firmowy ale zdarzają się że do innych też marek zamawiamy
Pamoramix w ofercie mamy oleje oryginalne Toyoty, Mobila 1 oraz Castrol ale to z sieci z beczek
H....do mojego d4d-cat yeno castrol i yotota pdf itp... znasz tematy
Tom.... przy niskich obrotach zawsze smola sie zbiera tak jest w autach com-rly
aby unikac zasyfienia zaworu w przyszlosci nie mecz go niskimi obrotami bo dwumasa tego tez nie lubi
Tom...ja leje verwe i luzik ale taki mus , bo ma mniej siarki i wercej cetanowej luczeby
dzis gosc w robocie mi podpowiedzial jak grac w MM jak sie sprawdzi to opisze
H....w CRO sprawdzilam mozliwosci jest czym zamiatac lewy pas
ale chamstwo norweżek, przekraczające wszystkie granice fair w sporcie
90 % norweżek chorych na astmę !!!!!!!! śmiechu warte ! norweżki i ich trenerzy bez ambicji, bez honoru; po biegu w dniu 1.01 powinny być obie zdyskwalifikowane, chociażby do końca touru, a trener który im polecił i wymusił zwolnienie przed metą zawieszony, bo nie ma nic to wspólnego ze sportem i fair; jkolega choruje na astmę i wiem jak leki działają korzystnie na układ oddechowy; nie trzeba być zawodowcem, bo to dla laików jest jasne ! sam byłem reprezentantem kraju i nigdy nie zastosowałem środka dopingującego jakim są leki stosowane przez norweżki, co w innych dyscyplinach jest niedopuszczalne, bo to środki dopingujące !
i TYLE
norweżka jedyna co ma honor pod pretekstem, że chce sie przygotowac do MŚwiata wycofała się z Touru
prawdopodobnie przez to że jest sprinterką otrzymałaby zadanie wyskoczyć przed Justynę i potem blokować, aby Johaung mogła jak najlepsze miejsce zająć
90 % norweżek chorych na astmę !!!!!!!! śmiechu warte ! norweżki i ich trenerzy bez ambicji, bez honoru; po biegu w dniu 1.01 powinny być obie zdyskwalifikowane, chociażby do końca touru, a trener który im polecił i wymusił zwolnienie przed metą zawieszony, bo nie ma nic to wspólnego ze sportem i fair; jkolega choruje na astmę i wiem jak leki działają korzystnie na układ oddechowy; nie trzeba być zawodowcem, bo to dla laików jest jasne ! sam byłem reprezentantem kraju i nigdy nie zastosowałem środka dopingującego jakim są leki stosowane przez norweżki, co w innych dyscyplinach jest niedopuszczalne, bo to środki dopingujące !
i TYLE
norweżka jedyna co ma honor pod pretekstem, że chce sie przygotowac do MŚwiata wycofała się z Touru
prawdopodobnie przez to że jest sprinterką otrzymałaby zadanie wyskoczyć przed Justynę i potem blokować, aby Johaung mogła jak najlepsze miejsce zająć