Wpisy 1 307 705 – 1 307 804
1 stycznia 2013 21:39 → 1 stycznia 2013 21:56, 100 wpisów
fioła..ty podoba chciałbyś ozeni ..on 13maxa moze zamienic druga zona.. uciekam..
medea..ja mam na mysli Algide o smaku smietanowo czekoladowym a Ty?
max
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Sorry Lila, nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba "bije" od Ciebie "coś".
fiolka..nie masz? Ja tez tak kiedyś myślałam dopóki tu nie weszłam
medea..jaki znak jesteś tylko nie pisz że skorpion bo chyba zawał mnie chyci
13maxa ,,ja wiem która jest piewsza tylko to nicki ..Z..
lila ..ja nie głópoty piszę ..on sam mówił
mala...ja pieprze idę stąd karwa muszę zjechać na stację boni dy rydy
jak mawiają marynarze każdy z nich ma jedną zonę tyle, że w każdym porcie
lila ..nieee ...po co on ma bobo
losowanko dawać
lila ..lepiej iść tam gg maxa ..uwierz i znikam..
13maxaa
13maxaa
max
Wielożeństwo to mocno przereklamowana sprawa szczególnie jak się popatrzy na ten harmonogram nocny na lodówce
Wielożeństwo to mocno przereklamowana sprawa szczególnie jak się popatrzy na ten harmonogram nocny na lodówce
krzysio ...oj krzysio zazdrosniku ale co ja mogę i tak Cie lubie a inny juz by w banie dostał
taki cesarz chiński miał te sprawy ściśle uregulowane dzięki czemu z wyprzedzeniem kilkumiesięcznym wiedział z damą jakiego stopnia będzie miał do czynienia
Lila....
medea
bede miala wiosne we flakonie, zerwane galazki czeresni w grudniu juz puszczaja paki
bede miala wiosne we flakonie, zerwane galazki czeresni w grudniu juz puszczaja paki
Krzysio ..to która to moja żona jak ma na imię dawaj podaj imię mojej żony
13maxa...ooo ja nie zasdrosny ..za duzo kobity tak mozliwe widzisz jak wiśniewski..
agatkaa
A pamiętasz, że zatwitnięcie gałęzi w grudniu wieszczy samotnej kobiecie ślub w następnym roku
A pamiętasz, że zatwitnięcie gałęzi w grudniu wieszczy samotnej kobiecie ślub w następnym roku
13maxa...wiesz kto ..Ze..
i uciekam..
i uciekam..