Wpisy 1 307 654 – 1 307 753
1 stycznia 2013 21:29 → 1 stycznia 2013 21:47, 100 wpisów
Lila
A prosze bardzo siódemka :
cec***e ludzi stworzonych do wielkich czynów. Ludzie ci są idealistami, gotowymi poświęcić swoje życie osobiste, rodzinne i wszystko to, co mają, aby tylko osiągnąć wymarzony cel. Kierują się jedynie własnym osądem i nie słuchają rad innych. Mają udane życie. W miłości konserwatywni, nawet gdy ich związek nie układa się najlepiej trudno zdecydować się im na rozwód.
A prosze bardzo siódemka :
cec***e ludzi stworzonych do wielkich czynów. Ludzie ci są idealistami, gotowymi poświęcić swoje życie osobiste, rodzinne i wszystko to, co mają, aby tylko osiągnąć wymarzony cel. Kierują się jedynie własnym osądem i nie słuchają rad innych. Mają udane życie. W miłości konserwatywni, nawet gdy ich związek nie układa się najlepiej trudno zdecydować się im na rozwód.
jak ja kocham gwiazdkowanie cenzorskie
fiolka
ósemka charakteryzuje ludzi o tzw. niespokojnym duchu. Ludzie ci wciąż czegoś poszukują, ale nie zawsze wiedzą czego. Każda nowość jest dla nich wyzwaniem i pragną jej spróbować. Bardzo ambitni, ale nigdy nie osiągają pełnej satysfakcji ze swych osiągnięć. Podczas życia wykonują wiele zawodów i mają wiele ciekawych przeżyć. W miłości niestali, lubią skakać "z kwiatka na kwiatek."
fiolka
ósemka charakteryzuje ludzi o tzw. niespokojnym duchu. Ludzie ci wciąż czegoś poszukują, ale nie zawsze wiedzą czego. Każda nowość jest dla nich wyzwaniem i pragną jej spróbować. Bardzo ambitni, ale nigdy nie osiągają pełnej satysfakcji ze swych osiągnięć. Podczas życia wykonują wiele zawodów i mają wiele ciekawych przeżyć. W miłości niestali, lubią skakać "z kwiatka na kwiatek."
13maxxaa ..ładnie bawiłeś jak kotku jesteś ..teraz tak masz pozyczyć pewwniaki która cucu i isc tam GR b i znikam..
tylko gdzie mój pączek
Wiolka...zachwaj siły bo sie zmachasz i meserszmicik nie bedzie zadowolony
mala557
A to z fiolką możecie się wymienic spostrzeżeniami na temat opinii numerologa o ósemkach
A to z fiolką możecie się wymienic spostrzeżeniami na temat opinii numerologa o ósemkach
Lila...
max
Ty mnie nie drażnij bo pewnego skorpionika zgłoszę do reality show "Jak się drzewiej leczyło" odcinek kamienie nerkowe i wtedy sprawdzą mozliwośc montażu trzepaczki drucianej w lodzie metodą cewnikową
Ty mnie nie drażnij bo pewnego skorpionika zgłoszę do reality show "Jak się drzewiej leczyło" odcinek kamienie nerkowe i wtedy sprawdzą mozliwośc montażu trzepaczki drucianej w lodzie metodą cewnikową
fiolka
To się z tymi wszystkimi opiniami astrologów i numerologów często zdarza
To się z tymi wszystkimi opiniami astrologów i numerologów często zdarza
wiolka...wstaw ją do sypialniBędzie przyjemne z pożytecznym.Naje się i zasnie
Lody
Cześć wszystkim z wieczora. Nie wiem dlaczego, ale Lila stałaś mi się bliska memu sercu. No cóż, bez podtekstu
lila
No nie rób mi tego, bo postanowiłam pójśc od dzisiaj na odwyk cukrowy a na montaż kolejnej sztaby z kłódką na lodówkę mnie nie stac o odszkodowaniu za naruszenie nietykalności cielesnej strażnika kluczyka to nawet nie wspomnę
No nie rób mi tego, bo postanowiłam pójśc od dzisiaj na odwyk cukrowy a na montaż kolejnej sztaby z kłódką na lodówkę mnie nie stac o odszkodowaniu za naruszenie nietykalności cielesnej strażnika kluczyka to nawet nie wspomnę
fioła..ty podoba chciałbyś ozeni ..on 13maxa moze zamienic druga zona.. uciekam..
medea..ja mam na mysli Algide o smaku smietanowo czekoladowym a Ty?
max
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Sorry Lila, nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba "bije" od Ciebie "coś".
fiolka..nie masz? Ja tez tak kiedyś myślałam dopóki tu nie weszłam
medea..jaki znak jesteś tylko nie pisz że skorpion bo chyba zawał mnie chyci
13maxa ,,ja wiem która jest piewsza tylko to nicki ..Z..
lila ..ja nie głópoty piszę ..on sam mówił
mala...ja pieprze idę stąd karwa muszę zjechać na stację boni dy rydy
jak mawiają marynarze każdy z nich ma jedną zonę tyle, że w każdym porcie
lila ..nieee ...po co on ma bobo