Wpisy 1 307 385 – 1 307 484
1 stycznia 2013 20:42 → 1 stycznia 2013 20:58, 100 wpisów
tomcio zabil kota zeby miec robaki na ryby sie mano wszystkim
kuzwa jeszcze trzeba isc pobiegac a tak mi sie makabrycznie nie chce, ze masakra.
liliunia
tomcio nie daj sie
nie no kondycje trzeba trzymać, także te chociaż 10km trzeba zrobić. lekko nie ma.
mała
hejoSzczęśliwego Nowego Roku 2013 życzę wszystkim
tommuś..u mnie połowa w rodzinie to zawodowi i jakoś nie narzekają ,inni gorzej mają
mysia pysia a kotka ma w profilu
MAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysia i lila
Jako samozwańcza wróżka chatowa dla multusiów popełniłam horoskop w wpisie 1 307 291, który nieskromnie pozwolę sobie polecic
Jako samozwańcza wróżka chatowa dla multusiów popełniłam horoskop w wpisie 1 307 291, który nieskromnie pozwolę sobie polecic
lila nie krzycz
glowa mnie boli
medusia...wszystko spoko tylko ja nie wiem w jakim dniu się urodziłam
siemanko witam typerów w nowym roku
no dobra, lecim na szczecin. machne 12km to akurat na losowanie wroce. no dobra, trzymajcie sie.
Lila....
dopiero wstałem i zółteczko dogrzewam
max
profesore
profesore
13max...
wasyl...
w tym roku będe bardzo mało pił
Lila
to jest horoskop ustalony na podstawie tzw. horoskopu rzymskiego lub owocowego, w którym urodzeni w sobotę to Pigwy ich szczęśliwą planeta jest Saturn, szczęśliwym kamieniem onyks i chalcedon, kwiatem - wrzos a metalem żelazo
to jest horoskop ustalony na podstawie tzw. horoskopu rzymskiego lub owocowego, w którym urodzeni w sobotę to Pigwy ich szczęśliwą planeta jest Saturn, szczęśliwym kamieniem onyks i chalcedon, kwiatem - wrzos a metalem żelazo
tommek....a chociaż dobrze za***łeś?bo tak na pół gwizdka to do dupy
--14,17,28--
--21,30,49--
--21,30,49--
13max...
profesorze chyba popełniłam gafę nie witając się z panem co niniejszym nadrabiam
Kuswa tu tza nowej roboty szukać
medea76...nieszkodzi
tommek, nie wiem. do niczego sie nie przyznaje. ja nie wiem o kim ona mowi. po raz pierwszy tego nicku uzywam, takze chyba to nie o mnie chodzilo. dobra! trampki stygną.
fiolka...nie umiem tańczyć
lili kota zacwiartowal na robaki na ryby