Wpisy 1 307 354 – 1 307 453
1 stycznia 2013 20:35 → 1 stycznia 2013 20:53, 100 wpisów
fiolka, chyba normalne ze za siedzenie i granie w pasjansa płacić nie będą
agatkaa
Ja na pewno 11 zagram trochę odważniej a teraz tylko maksymalnie jeden-dwa zakładziki dziennie i to pod warunkiem, że coś trafię
Ja na pewno 11 zagram trochę odważniej a teraz tylko maksymalnie jeden-dwa zakładziki dziennie i to pod warunkiem, że coś trafię
trolololo ja wczoraj z tym wojem zartowalem,,, pijany bylem, Sorki
lila... ja sie do niczego nie przyznaje. bez adwokata nie odpowiadam na żadne oczerniające pytania
wczoraj bylem Pijany i pisałem głupoty, Tylko w Polsce dla jasnosci
lila ja nie wiem o co chodzi, ja nic nie zrobiłem, byłem grzeczny. Takze to chyba jakas policja
tomcio zabil kota zeby miec robaki na ryby sie mano wszystkim
kuzwa jeszcze trzeba isc pobiegac a tak mi sie makabrycznie nie chce, ze masakra.
liliunia
tomcio nie daj sie
nie no kondycje trzeba trzymać, także te chociaż 10km trzeba zrobić. lekko nie ma.
mała
hejoSzczęśliwego Nowego Roku 2013 życzę wszystkim
tommuś..u mnie połowa w rodzinie to zawodowi i jakoś nie narzekają ,inni gorzej mają
mysia pysia a kotka ma w profilu
MAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysia i lila
Jako samozwańcza wróżka chatowa dla multusiów popełniłam horoskop w wpisie 1 307 291, który nieskromnie pozwolę sobie polecic
Jako samozwańcza wróżka chatowa dla multusiów popełniłam horoskop w wpisie 1 307 291, który nieskromnie pozwolę sobie polecic
lila nie krzycz
glowa mnie boli
medusia...wszystko spoko tylko ja nie wiem w jakim dniu się urodziłam
siemanko witam typerów w nowym roku
no dobra, lecim na szczecin. machne 12km to akurat na losowanie wroce. no dobra, trzymajcie sie.
Lila....
dopiero wstałem i zółteczko dogrzewam
max
profesore
profesore
13max...
wasyl...