Wpisy 1 306 801 – 1 306 900
1 stycznia 2013 13:30 → 1 stycznia 2013 13:52, 100 wpisów
emeryt....znajomi ciagnęli nas na imprezę ale ja nie lubię się szlajać po jakich knajpach i balach beznadziejnych na których muszę siedzieć z obcymi ludźmi i udawać że się świetnie bawię.Wolę za tą kasę jechać sobie w góry po Nowym Roku
MAX....nigdzie to był przykładzamiast wydawać kasę na beznajdziejny bal,wolę jechać w góry np
13maxa..no ładnie pieknie sam wziąłeś 21 od małai teraz jem
ulala..
ulala dzien dobry u nas piękne słoneczko na dworku no i w miare ciepło tylko troche wietrznie
Lila
popieram
kiedys kolega zrobił mi numer
był ze swoja paczka na spotkaniu takim 20 osób i
o 4.oo rano zadzwonił, czy może przyjsć z Ewą
myślałem, że ze swoja żoną, więc zaprosiłem
a on przyszedłz jakaś nieznajomą mi, malo tego to przyprowadził mi kompletnie nieznanych jeszcze 6 innych ludzi
aby gościć sie u mnie
To jest KULTURA !!!!!!!!!
popieram
kiedys kolega zrobił mi numer
był ze swoja paczka na spotkaniu takim 20 osób i
o 4.oo rano zadzwonił, czy może przyjsć z Ewą
myślałem, że ze swoja żoną, więc zaprosiłem
a on przyszedłz jakaś nieznajomą mi, malo tego to przyprowadził mi kompletnie nieznanych jeszcze 6 innych ludzi
aby gościć sie u mnie
To jest KULTURA !!!!!!!!!
5-letnia dziewczynka nie żyje uderzona częścią jakąś od fajerwerków
Ania..
Uluś ..nic krzysio nie mkiał udziału w gr B bo on kradł moje pewniaki
mala ..tak ..takie mam postanowienie noworoczne
Uluś ..nic krzysio nie mkiał udziału w gr B bo on kradł moje pewniaki
mala ..tak ..takie mam postanowienie noworoczne
MAX...nie bój się,bez Ciebie nigdzie nie jadę ale jak pojedziemy to do Karpacza,stamtąd blisko do dekuni
krzysio ..moze dopiszemy Ciebie do gr.B i zobaczymy jaki jestes kozak na pewniaki ..ja mówie że nie wygrasz nic w gr.B tak 3 od końca cały czas
mala557
popatrz na wpisy wczoraj pomiędzy 19.oo a 4.oo dziś rano
to co ? z księżyca tu wchodzili na forum ?
czy laptopy pozabierali na imprezy i stamtąd pisali tu na forum ?
chociaż pomyśl przez chwilę
jak chcesz głupstwa tu wypisywać po raz nie wiadomo który
i szukać kolejny raz zaczepki
popatrz na wpisy wczoraj pomiędzy 19.oo a 4.oo dziś rano
to co ? z księżyca tu wchodzili na forum ?
czy laptopy pozabierali na imprezy i stamtąd pisali tu na forum ?
chociaż pomyśl przez chwilę
jak chcesz głupstwa tu wypisywać po raz nie wiadomo który
i szukać kolejny raz zaczepki
mala...bo nie wiem karwa na uj dzieci tak blisko podchodząMogła patrzeć przez okno albo z bezpiecznej odległości.W ogóle te petardy i strzelanie z nich to poroniony pomysł jak dla mnie
Robal 36 System na multi lotka> Rozpisuję losowania na blankietach i tyle...taki system
13maxa,,ja tam nic nie chciałem ..ja nic nie chwalę ..ty sam przyszedłeś twoje w gr B
emeryt...nie każdy lubi Sylwestraludzie obchodzą ten dzień jak jeden z wielu ,wolą siedzieć przy kompie niż świętować.I mają rację,w przyszłym roku pójdę spać i pieprzyć sylwka
lila.. nie słuchaj 13maxa..ja tam nie chce
ja wczoraj poszłam juz spac zaraz po losowaniu heh, do 00:00 nie dotrwałam
Podajcie jakieś liczby
krzysio ...dobra więc tak od jutra typujesz za mnie cały styczeń w gr.. i koniec tematu ..zobaczymy jak sobie poradzi pintoll krzysio vel rurka
emeryt spokojnie nie denerwuj się, nie szukam zaczepki bo mi to nie jest potrzebne. Każdy robi to co lubi, nie interesuje mnie to. I co najważniejsze nie będę oceniać co kto robi w Sylwestra a tym bardziej wygłaszać opinii typu "ale żeby w noc sylwestrową siedzieć w domu?" Wejście na forum niekoniecznie musi oznaczać, że ktoś pisze z laptopa czy komputera, są takie urządzenia jak telefon, iphone, smartfon...
lilka u Nas w K..nie mężczyźnie petarda poparzyła jądra, w mieszkaniu ją odpalał
mala..jak głupi i w domu odpalał to petardosa w fiutardosa mogła go czasnąć i miałby nauczkę i fiutardos na ścianie