Wpisy 1 306 401 – 1 306 500
1 stycznia 2013 02:11 → 1 stycznia 2013 03:25, 100 wpisów
dzikus...nie gram a william Hill
angielski bukmacher
profesor wybacz... ale kapital masz ten sam, takze czy postawisz 4zl czy 1 euro to wygrasz tyle samo, 4 groszeczy 1 centa
Ale na bwin też mam konto w zlotówkach
Nieeeeee!! wygrywam np. 100 euro wpłacam do swojego banku gdzie mam konto walutowe wyplacam 100 euro idę do kantoru i
bo w Polsce już nie można pograć
nie przyjmują wpłat z Polskich kart
po tych nowych ustawach
Polska to p ie rdolona wiocha
tyle powiem w tym temacie
nie przyjmują wpłat z Polskich kart
po tych nowych ustawach
Polska to p ie rdolona wiocha
tyle powiem w tym temacie
nie ma problemu z uzywaniem konta moneybookers na ktoe wplacasz przy pomocy np przelewoe24 to raz
moneybookers tam też mam konto
a dwa profesor, no dobra, ale jeszcze raz powiem, kapital masz taki sam. czyli jak grasz np za 100euro to bys gral za 400zl zamiast tego, co za tym idzie i tak bs wygral 400zl. A bwina nie polecam, mi zablokowali konto jak u nich za duzo wygralem.
trololo...nie polecam też bet-at-home
Niema to jak naziemny bukmacher chyba wrócę do tego wlasnie
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ! 2013
fortuna,sts,milenium
gonzaga...dobranoc
Cześć franek sprzedawca firanek
może jakąś moskitierę masz na sprzedaż ??
może jakąś moskitierę masz na sprzedaż ??
Dużo dzisiaj wypiłem,
a nic mnie w łeb nie łupie,
może jak psychotropy zaczną działać
a nic mnie w łeb nie łupie,
może jak psychotropy zaczną działać
wpłacilem troszkę kasy i dali mi bonusa tak się składa ze nie przeczytałem regulaminu mój błąd pisalem do nich zeby mi odpisali jakie warónki muszę spełnić zeby wyplacić kasę
Od 3lat piszę co miesiąc nie odpowiedzieli na zadną list odemnie
Od 3lat piszę co miesiąc nie odpowiedzieli na zadną list odemnie
no czesc kasy napewno mozesz wyplacic bo oni tam bonus to daja do 100 euro chyba. a wszstko poza sie nie liczy. a arunki jakie trzeba spenic to zapewne 4 krotny obrot, czyli jak wplaciles np 500ero to musisz postawic zakladow o kursie ponad 1.6 za 8000euro
worc glupoty gadam, kwalifikowany depozyt czyli np 100euro plus bonus czyli np 100euro razy 4czyli 200*4=800euro
nie odpisują na emeile cos tu smierdzi
nie jesten trzezwy, takze nie bierz tego jako alfe i omege i wyrocznie. Czemu ptasz?
profesor, naprawde watpie zeby cie chceli w ciula zobic. ile masz do wplaty? moze juz mozesz wyplacic? probowales wyplacic? czy nie wiesz jak i napisales do niach jak to zrobic?
no tam costam mam wspolnego. Ale nie, żołnierzem w armi krajowej ani zawodowej nie jestem.
ale gdzies poza polska, w iraku albo afganie? czy u nas w barakach?
wypłacać nie próbowałem
ja byłem pół roku w Afganie.... jestem młody ale sie na to zdecydowałem
1400zł na kącie u nich
to akurat szczera prawda, że zdecydowanie dość. nie zmienia to faktu.
profesor, to proponuje podjac probue wyplacenia zamiast do nich pisac.
tommek, kiedys uwazalem, ze woj to bzdura, teraz uwazam, ze kazdy powinien to przejsc.
tommek, kiedys uwazalem, ze woj to bzdura, teraz uwazam, ze kazdy powinien to przejsc.
trolololo zgadza sie kazdy powinien to przejsc,,, ale mowie ze za te pieniadze to smiech na salo teraz
trololo..dobra spróbuję
tommek...
nie mowie, ze kazdego powinni wysylac do afganistanu czy syrii bo to jest inna bajka, inna rzeczywistosc, wielu ludzi sie tam nie odnajduje. Pozatym powiedzmy sobie szczerze, robota jest makabrycznie ciezka, zwlaszcza jak sie decdujesz na mercenerke nie na krajowke
profesorze,,, jaki wstyd. kobita mowi ze długo jeszcze sie bedzie za mnie wstydzila za dzis
ja po 2 0,5 się dobrze czuje
to oczywiscie pod dobre jedzonko
wyborowa
tommek...
dlatego ja poki z tm nie skoncze, nie mam zamiaru zakladac rodziny. nie chce skazywac zadnej kobiety na takie zycie. bywalo, ze czlowiek wychodzil na zakupy i za rogiem sie dowiaywal, ze ma wsiasc do samochodu bo jedziemy do jakiejs dziur zabitej dehcami gdzie juz nawet diabel sie boi mowic dobranoc
tommek....lila pewnie na imprezce
tommek..lila moze też obserwować
zdrowie lili
ciagle sobie obiecuje, ze jak kiedys z tym skoncze, to znajde kobiete, zaloze jakies male gospodarstwo w gorach i bede zyl w spokoju sie nie wychylajac. boje sie tlko ze do tego czasu albo nie dozyje albo nie bede potrafil zyc bez tej adrenaliny.
tommek...pewnie ze nie ja to wiem
wojo to adrenalina... a misja w afganie to doswiadczenie na całe zycie
tommek...niestety nie pytałem gdziesię wybiera na bal może już spi
tommek..nie powiem ci niestety
tommek a kiedy i gdzie byles? bo nam jednego czlonka zespolu raz łatali w polskiej bazie
tommek..a co tak zle bylo
trolololo sory ale nie chce o tym gadac, dla mnie to zamkniety rozdzial