Wpisy 1 305 801 – 1 305 900
31 grudnia 2012 22:00 → 31 grudnia 2012 22:16, 100 wpisów
idę na kielicha
13maxa ..nie wiem które pewniaki..zobaczymy jak skonczy na zywoo..ty biedziesz chciał na ściana
Lila..nooo!!! szkoplandia
hipcio..ja uciekłam,jak tak dalej pójdzie to też się w lodówie schowam a w porywach nawet w zamrażalce
proof..ty kielich ..srodku woda cisoo
hipcioo..
a kolega krzysio to czemu tak dziwnie pisze, ze kali jesc i kali spac
Tuz przed połnocą schodzę 20 metrów pod ziemię do bumkra,aby nie dopadły mnie i bałwana petardy:
ania ..ty nic nie przejmuj do mnie ..jak kto wie ..nic nie mówią dziwne ..i i uciekam..
Ania..bo krzysio jest niedosłyszący ale spoko z niego gośćTo nasz kochany pintolek
Ania ..bo krzysio to krzysio ..on moze wszytko
Lili..jak to nie spisz ???
Lili..jak to nie spisz ???
krzysio...
fiolka..raz jak kilkanaście lat temu piłam jabola pierwszy i ostatni raz w życiu to muszla była w nocy moim jedynym kompanem
Lila...z mojm doświadczeniem raczej bedzie cięzko u niemrów
ania ..ty masz zdrowe ..dlaczego słabo znasz dzieje ..ja tez dziwne
Lila ja sie kiedys napiłam wermutu ziołowego pod konserwe tyrolską, to tez muszla byla moim sprzymierzencem
fiolka...dlatego nie pijam taniochy PRZED browarek ewentualnie wino lodowe,żadnych badziewi więcej a o wódce nie wspomnę
Lila teraz to ja bym sie tez tego juz nie czepiła, nawet za dopłata
Lila...pewnie znajdzie się coś j**** szkopów
fiolka....ja czasami Gin i whysky ale częściej lubie usiąść przed TV z butelką browara
dobra klownydawac losowanie ,a i nie zapomnijcie ze stary ma wygrac dzis
Lila...
Gin kiedyś sama wypiłam w sylwestra cały, czkało mi sie szyszkami jak nic
Hej hej nie wierzcie tak do konca kobiecie...pisze o Lili( nawet jesli sie naraze ) Lila kiedy ogladzsz TV skoro tak czesto i z zaangazowaniem pisujesz na forum multipasko a tak awoja droga czesc Lila
szczesliwegoNOWEGO ROKU 20013 13,17,22
Witam wszystkich.
W Nowym Roku życzę wszystkim multipaskowcom, tego co wymarzone, radosne i oczekiwane
W Nowym Roku życzę wszystkim multipaskowcom, tego co wymarzone, radosne i oczekiwane
O widze ze cała ferajna czeka na miliony...
kto puscił 10 ten ma chrapke...