Wpisy 1 305 101 – 1 305 200
31 grudnia 2012 15:37 → 31 grudnia 2012 16:32, 100 wpisów
Witam wszystkich
drapek to ładnie w tym roku miałeś wygrane gratuluję
taka fajna gra byla medytacjyjna, przygodowa, dawana razem z urzadzeniem wychwytujacym ruchy rekoma chce ja sciagnac ale nie wiem jak sie nazywa
torsan
drapek wzajemnie
angierski
drapek wzajemnie
angierski
drapek nizely wynik - widze ze sie postarales, ale chociaz w tej 1000 powinno byc jeszcze jedno zero
tam jest typowanie redukcyjne, wiem jak dziala z tymze nie mozna tego sprawdzic na calej bazie losowan i podsumowac wyniki
drapek mnie też nie był zły lecz gorszy niż u ciebie a mianowicie z takich największych moich wygranych które pamiętam w tym roku to tak kilka razy 6/10 z plusem , 7/10 oraz raz 8/10 a także 50 złotych w zdrapce zodiak
w sumie raz zaimplementowalem to w swoim programie dalo skutki trpche gorsze niz przewidywalem, ale moze sie gdzies walnalem, musze jeszcze raz to sprawdzic, ewentualnie dopisac cos do tego - bo moim zdaniem ciekawie wyglada to typowanie
angierski ja nigdy nie korzystałem z programow,,,, ale moze czas zaczac
aha... i jeszcze w jokerze kilka razy joker + 1 liczba oraz sam joker
tommek jak chcesz to sprawdz sobie, tylko oczywiscie na losowaniach poprzednich, bo tych ostatnich to raz ze musi byc licencja, dwa to ze nie uaktualnia samo - trzeba troche zmodyfikowac
tommek
angierski ja nigdy jeszcze też nie korzystałem z programów ale przed chwilą oglądałem film co pasko wrzucił na multipasko.pl przyznam dość interesujący wykład no ale to może nowe moje wyzwanie będzie w 2013 roku
jakosss ja nie
multi multi plus 1984 no ja juz na bank sie przestawiam na programy, ale jeszcze ze dwie, trzy liczby wole typowac samemu
oblukajcie system12.pl jak dla mnie fajna opcja tylko to dopiero powstalo jak widac, zobaczcie i powiedzcie cos o tym zainwestowalem 20zl ; )
tommek no rzeczywiście TS już chyba nam w starym roku nie odda bonusa
multi multi niby szansa jeszcze jest , ale mysle ze TS do tego nie dopuści
angierski ja jestem tradycjonalistą i dlatego będzie to dla mnie wyzwanie
dzikus
tommek ale może Zwierzyńska będzie dobra i się zlituję
tommek ale jedno szczęście że Laskowskiego nie będzie bo stary siwy rok i łysina prowadzącego nie za bardzo by mi to pasowało
tommek bo to by oznaczało łyse wygrane w 2013 roku
sam9
tommek to jeżeli od tego by zależało to taki zły nie będzie bo 4/10 bez plusa już miałem
tommek no widzisz to nie co martwić 10/10 z plusem w 2013 roku na bank nasze
Koszmar,koszmar dwa kioski były pozamykane i dopiero w trzecim udało mi się nadać pukony:
tommek no widzisz to nie ma co się martwić 10/10 z plusem w 2013 roku na bank nasze
witam wszystkich
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, Zdrowia, Sukcesów Zawodowych i Wysokich Wygranych w 2013
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, Zdrowia, Sukcesów Zawodowych i Wysokich Wygranych w 2013
:teraz na pewno kobiety kąpią się w mleku jak kleopatra i zakładaja stringi na wieczorne zabawy:
w tej chwili nie bo od dawna nie ma aktualizacji
wyników losowań,ale kiedyś to był bardzo fajny program
wyników losowań,ale kiedyś to był bardzo fajny program
hipopotan
sennawzajemnie
senna to chyba postanowienie noworoczne
dzikus i słusznie co jak co ale dziś się trzeba bawić a nie martwić kłopotami
Dzikus piwa nie mogę,mam za mało oleju w głowie,jedynie coca cole i herbatę:
sam9 myślę że to dobry sposób na ostatnie losowanie w tym roku
_______$$$$$
_______$$$$$
_______$$$$$
_______$___$
_______$___$
_______$___$
_______$___$
______$_____$
_____$_______$
____$_________$
___$___________$
___$___________$
___$___________$
___$_____b_____$
___$_____a_____$
___$_____l_____$
___$_____a_____$
___$_____n_____$
___$_____t_____$
___$_____i_____$
___$_____n_____$
___$_____e_____$
___$_____s_____$
___$$$$$$$$$$$$$____
i Krupówki
_______$$$$$
_______$$$$$
_______$___$
_______$___$
_______$___$
_______$___$
______$_____$
_____$_______$
____$_________$
___$___________$
___$___________$
___$___________$
___$_____b_____$
___$_____a_____$
___$_____l_____$
___$_____a_____$
___$_____n_____$
___$_____t_____$
___$_____i_____$
___$_____n_____$
___$_____e_____$
___$_____s_____$
___$$$$$$$$$$$$$____
i Krupówki
sam9 ja kupon mam już wysłany od 28 grudnia do 03 stycznia
emeryt
sam9 i jak na razie cienko idzie ale może 2013 będzie lepszy ( mam na myśli ten zestaw liczb )
hipopotan na 10 liczb i z plusem
nawet wczoraj sobie wygenerowałem w lottomaniaku dwie
dziesiątki i 5 z plusem weszło
dziesiątki i 5 z plusem weszło
tommek na 14 losowań kiedy mogę już teraz zawsze tak gram i na tym najgorzej nie wychodzę
hipopotan dzięki i wzajemnie
dzikus
ano litr balantines
taka lubię
na Krupówkach smakuje jakoś lepiej
i sylwek tuuuuuuuuuuuuuuuuu
ano litr balantines
taka lubię
na Krupówkach smakuje jakoś lepiej
i sylwek tuuuuuuuuuuuuuuuuu
multi multi jak do tej pory ile ci sie uzbieralo na tym kuponie od 28?? tez tak robie, nie mam czasu dzien w dzien latac sie puszczac
SZCZESCIA ZDROWIA POMYSLNOSCI W NOWYM 2013 ROKU ZYCZE WSZYSTKIM - NIE SIE SPELNIA WASZE MARZENIA
emeryt słyszałem że dużo ludzi wyjechało do Zakopanego ale tak jak mówisz tam jest wspaniale
Dla wszystkich życzę jak najbardziej udanego sylwestra szczególnie tym którzy się wybierają wszędzie a nie tak jak ja w tym roku na białą salę
A NOWY 2013 ROK BĘDZIE ZDROWY,SZCZĘŚLIWY I OBFITUJĄCY W WYSOKIE WYGRANE
A NOWY 2013 ROK BĘDZIE ZDROWY,SZCZĘŚLIWY I OBFITUJĄCY W WYSOKIE WYGRANE
tommek no wiesz nie ukrywam że zawsze jestem na plusie bo nie jestem teraz jest słabo ale w tym roku miałem wygraną 8/10 , 7/10 , 6/10 z plusem także myślę że warto bo przedtem coś jeszcze gorzej mi szło ale ja gram na chybił trafił bo na swoje to coś szczęścia nie mam
tadziawzajemnie