Wpisy 1 304 975 – 1 305 074
31 grudnia 2012 14:05 → 31 grudnia 2012 15:23, 100 wpisów
hipciioo..
malutka ...
Lili..no własnie
mała ..eeee no ładnie nie jest taka kiszka ..przestraszyli się że mala im ucieknie
mała ..eeee no ładnie nie jest taka kiszka ..przestraszyli się że mala im ucieknie
krzysio... i nie kradnij juz moich pewniaków teraz sam typuj leniu
malutka to za pazucha masz jeszcze inne...
malutka widze tylko 3...
13maxa ..zobacz 3/3 w profilu ..ty oo
i no dobra teraz znikam..13maxa..
witam witamu mnie tylko3/9 nie postawiłam31 a myślałam o niej choć bardziej na wieczór a wyszła o 14,no i o9-tce cholerka
ale pewna byłam już od momentu położenia się do łóżka,że wyjdzie 36 i 52
ale pewna byłam już od momentu położenia się do łóżka,że wyjdzie 36 i 52
Użytkownik martynaxd1917 dodał nowy komentarz w dziale Systemy
a jo 4...
kurde,jak bym dała 36 z 52 i stawkę razy 10 to już trochę grosza by było
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 870 000 zł
ten nie jest moj tylko z de mam go na tydzien dran mały leniwy
ja na slepo 2 krzyzowki kupiłem 095 -096 i 10 zł przynajmniej sie badziewie zwróciło
tommeknie jestem drapaczem, ta nazwa przysługuje pewnemu klientowi jolki, co kupuje i drapie naraz drapki za min. 300-500zł
nic dziś nie wydrapałem i nie wygrałem - koniec roku na minusie, no chyba że wieczorem konkretnewpadną, czego wam i sobie życzę
2x mu się zwróciło z nawiązką, miał z zdrapmanie 250zł i w złotej rybce 1000zł, a tak traci ok. 50% zainwestowanej kwoty
gdyby za 300 zeta zwracało by sie zawsze to w żb by siedziało 3/4 społeczeństwa
WitamWszystkim,życzę udanego balu Sylwestrowego i do siego Roku 2013
drapek bedziesz mi musial kiedys powiedziec co i jak z tym drapaniem
tomeek
ja już tu wielkorotnie pisałem o drapkach, na pocz. stycznia na forum zrobię bieżący ranking zdrapek i pamiętaj że w każdej paczce tylko 22-25% zdrapek jest pełnych, z czego ok. 70-85% to zdrapki zapewniające tylko zwrot zainwestowanej kwoty...
ja już tu wielkorotnie pisałem o drapkach, na pocz. stycznia na forum zrobię bieżący ranking zdrapek i pamiętaj że w każdej paczce tylko 22-25% zdrapek jest pełnych, z czego ok. 70-85% to zdrapki zapewniające tylko zwrot zainwestowanej kwoty...