Wpisy 1 304 575 – 1 304 674
31 grudnia 2012 12:50 → 31 grudnia 2012 13:06, 100 wpisów
maxiu jak zwał tak zwał
a propo wibratorow to baterie mi padły
powiedzcie mi panie/panowie
jakie są naj/najlepsze
powiedzcie mi panie/panowie
jakie są naj/najlepsze

Max widzę, że Ciebie tylko ciało interesuje, a dusza i serduszko niekoniecznie
Lila a miałem koszmara sennego,nauczycielka z polskiego dała mi dwójkę:już nie jestem w stanie poprawić tej oceny:
kosmatku dzieki a gdzie cyferki od żonki???
mala..no własnie nie wiedziałem jak to napisałas ..nie chciałem żeby mi sie mylnęło
hipcio to skreśl 2 i wielokrotnosc...
kondi ,hipcio kosmaty
islandorka
To trzeba sobie wyliczyc osobisty rok numerologiczny u mnie trójki przyszły rok będzie 9 bo 6+3
co jeśli chodzi o pieniądze zapowiada :
Rok, w którym zdarzyć się może to, co najgorsze, i to co najlepsze: zarobki, niezłe dochody czy zyski, ale i straty, z którymi trzeba się liczyć, zwł. pod koniec okresu. Niewykluczone są również poważniejsze operacje finansowe za granicą lub we współpracy z jakimś kooperantem z innego kraju.
a jeśli chodzi o pracę :
Dobry rok na ukończenie wcześniej zaczętej pracy, na sfinalizowanie misji, nawet na zastanowienie się nad generalnymi zmianami. Jeśli początek roku przyniesie ci jakieś przykrości, konflikt lub niepowodzenie, przygotuj się na najgorsze, nawet na utratę swego stanowiska. Korzystne zmiany w tej dziedzinie życia są całkiem możliwe, by jednak zaszły musisz szczerze ich pragnąć i d o nich dążyć. Podróże związane z pracą winny mieć interesujące następstwa.
czyli różowo nie będzie
To trzeba sobie wyliczyc osobisty rok numerologiczny u mnie trójki przyszły rok będzie 9 bo 6+3
co jeśli chodzi o pieniądze zapowiada :
Rok, w którym zdarzyć się może to, co najgorsze, i to co najlepsze: zarobki, niezłe dochody czy zyski, ale i straty, z którymi trzeba się liczyć, zwł. pod koniec okresu. Niewykluczone są również poważniejsze operacje finansowe za granicą lub we współpracy z jakimś kooperantem z innego kraju.
a jeśli chodzi o pracę :
Dobry rok na ukończenie wcześniej zaczętej pracy, na sfinalizowanie misji, nawet na zastanowienie się nad generalnymi zmianami. Jeśli początek roku przyniesie ci jakieś przykrości, konflikt lub niepowodzenie, przygotuj się na najgorsze, nawet na utratę swego stanowiska. Korzystne zmiany w tej dziedzinie życia są całkiem możliwe, by jednak zaszły musisz szczerze ich pragnąć i d o nich dążyć. Podróże związane z pracą winny mieć interesujące następstwa.
czyli różowo nie będzie
A ja wam powiem, że dziś w nocy przyśniło mi się 5 cyferek do mini
kosmatku
malutka to dopiero mówisz...
malutka to dopiero mówisz...
kosmatku a to tylko na 14???
fiolka rok o wibracji 5 bo 8+6=14=5
islandorka rok o wibracji 3 bo 6+6=12=3
islandorka rok o wibracji 3 bo 6+6=12=3
islandorka i pamiętam je wszystkie co do joty, to chyba proroczy sen
co z tymi bateriami
Wiola ..sama napisałas ze piersi się pala ...chciałem gasic to zamroziłas a takich mrożonych nie lubie
malutka a podrzucisz teraz moze spróbuje w mm na wieczór??? anóz... widelec...
bo wibrator mi padl
lili ale te mi polecasz jako najlepsze do wibratora ,
fiolce wibracje sie marzą...
wasyl a twój tylko na baterie??? to kiepsko...
isydorka a ty jakie masz 

kosmatku to niech żonka podrzuci cos na 22 po losowaniu...
wasyl ja islandorka tylko naturalne...
islandorka jakie masz baterie u siebie
wasylku jeszcze mi baterie nie potrzebne...
LILI
znowu popusciłem w majty
znowu popusciłem w majty
kocur
możesz sobie policzyć zsumuj wszystkie cyfry z daty urodzenia i doprowadź do jednej cyfry (jeśli na przykład suma to 29 to dodajesz 2+9 = 11=2) a potem dodaj do 6 czyli liczby przyszłego roku no i ci wyjdzie osobisty rok numerologiczny
możesz sobie policzyć zsumuj wszystkie cyfry z daty urodzenia i doprowadź do jednej cyfry (jeśli na przykład suma to 29 to dodajesz 2+9 = 11=2) a potem dodaj do 6 czyli liczby przyszłego roku no i ci wyjdzie osobisty rok numerologiczny
leca do kolekt. kupony,zapodac
zara wracam
zara wracam
wasyl zanim dolecisz to ci będzie ciekło...
lili korbka mnie dowaliła powaliła na glebe
najwyzej mi jaja zamarzną
co ja pinkole ja nie mam jaj
co ja pinkole ja nie mam jaj
wasyl podobne teraz pampersy takie chłonne ze na Sylwestra mozesz isc...
wasyl to głos też ci się zmienił...
fiolka jak mu zamarznie to i baterie nie pomoga...
kocur
Wyjątkiem jest liczba 11 czyli mistrzowska, ale nie wszyscy szpenie od numeroligii ją uznają, więc trudno dla niej znaleźć interpretacje
Wyjątkiem jest liczba 11 czyli mistrzowska, ale nie wszyscy szpenie od numeroligii ją uznają, więc trudno dla niej znaleźć interpretacje