Wpisy 1 304 275 – 1 304 374
31 grudnia 2012 10:26 → 31 grudnia 2012 12:10, 100 wpisów
Dzień dobryWszystkim multipaskowiczom i Panu Januszowi udanej zabawy sylwestrowej, szczęścia i zdrówka w nadchodzącym roku
Ania70
ja je wklejam, bo dla niektórych,
oczywiście tych z humorem
to zabawa
a ja mam zabawę na Krupówkach
ja je wklejam, bo dla niektórych,
oczywiście tych z humorem
to zabawa
a ja mam zabawę na Krupówkach
a wszystkim tutaj -tylko sympatycznym :
Mija Stary Rok - życzeń nadszedł czas
Z okazji nadchodzącego 2013 Nowego Roku
...życzę
...nadziei ,
...własnego skrawka nieba,
...zadumy nad płomieniem świecy,
...filiżanki dobrej, pachnącej herbaty, kawy
...piękna, poezji, muzyki,
...pogodnych dni zimowych,
...odpoczynku, zwolnienia, oddechu,
...nabrania dystansu do tego co wokół,
...chwil roziskrzonych, śmiechem i wspomnieniami.....
Aby w W NOWYM ROKU
nie zabrakło WAM czasu :
Na miłość...
na uśmiech...
na bukiet róż...
na spacer w deszczu...
na wiersz...
na przytulenie w tańcu...
na czyste milczenie...
na otarcie łez.......
na skok na DUŻĄ KASĘ w TS
Mija Stary Rok - życzeń nadszedł czas
Z okazji nadchodzącego 2013 Nowego Roku
...życzę
...nadziei ,
...własnego skrawka nieba,
...zadumy nad płomieniem świecy,
...filiżanki dobrej, pachnącej herbaty, kawy
...piękna, poezji, muzyki,
...pogodnych dni zimowych,
...odpoczynku, zwolnienia, oddechu,
...nabrania dystansu do tego co wokół,
...chwil roziskrzonych, śmiechem i wspomnieniami.....
Aby w W NOWYM ROKU
nie zabrakło WAM czasu :
Na miłość...
na uśmiech...
na bukiet róż...
na spacer w deszczu...
na wiersz...
na przytulenie w tańcu...
na czyste milczenie...
na otarcie łez.......
na skok na DUŻĄ KASĘ w TS
Marku..Naj Naj Najswietniejszego 2013 Roku zycze ..oraz wygranych Przewielkich Tobie..
Tris..zycze Swietnego Nowego 2013 Roku..obfitosci w Wygranych..wogole Wszystkiego co Najlepsze..
Slim ..nie napisze wiele..ale zycze Bardzo Wiele Dobrego i Wygranego w Nowym Roku 2013
Ulexxa wytrwałości i zdrówka
Multicorko..wzajemnie bardzo zycze rowniez tego co masz na mysliaa tak wogole to nie masz naprawde za co przepraszac..nigdy nie zauwazylam od Twojej Osoby..cokolwiek co byloby "minusowe"...zycze Tobie bardzo wiele a nawet wiecej..Szczescia w grach..oraz w zyciu samych Wygranych
Cześć zosiuWszystkiego dobrego w nowym roku
Mam pytanie.. Ile jest wygranej w mm za 0/10 i czy czesto to sie zdarza?
Qwe nawet nie wiesz jak często a wygrana 0
Tczewi....dziekuje pieknie
oby Radosc..Milosc iiii..Wszystko o czym sobie..zamarzysz
spelnilo sie..i to jak najszybciej..aa Nowy Rok 2013 przyniesie Tobie same dobre,piekne i cudowne Dni..
i aby usmiech zawsze goscil na Twej Buzi..
oby Radosc..Milosc iiii..Wszystko o czym sobie..zamarzysz
spelnilo sie..i to jak najszybciej..aa Nowy Rok 2013 przyniesie Tobie same dobre,piekne i cudowne Dni..
i aby usmiech zawsze goscil na Twej Buzi..
http://pl.horoscopofree.com/numerologia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-42253&sgmt1=1&sgmt2=1005
W nadchodzącym 2013 roku życze wszystkim Multipaskowiczom zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń oraz wysokich wygranych
Emeryt zycze Tobie takiego Nowego Roczku 2013
..hmm juz wiem..oby taki byl jak sobie zaplanowales..czyli..Zdrowiusiobfity w Wygrane
i Milosc
..hmm juz wiem..oby taki byl jak sobie zaplanowales..czyli..Zdrowiusiobfity w Wygrane
i Milosc
Ulexxo dziękujęnawet nie wiesz jak bardzo mi potrzeba tego ,czego mi życzysz
tczewianka życzę ci miłości pieniędzy osoby która cie kocha i mnóstwo wygranych
Emeryt....piekne zyczenia..oj piekne..
czy kazde sie spelni???..oj oby
ale mysle ze spotka Nas wszystkich..Najlepsze co sie da..i co damy rade.."wydrzec" zyciu..wiec bierzmy co Najlepsze
czy kazde sie spelni???..oj oby
ale mysle ze spotka Nas wszystkich..Najlepsze co sie da..i co damy rade.."wydrzec" zyciu..wiec bierzmy co Najlepsze
Witam wszystkich serdecznie.
Wszystkim kobietom aż się wzruszyłem, życzę w Nowym Roku 2013 Dużo Zdrowia, Pogody Ducha, Szczęścia, Miłości Pociechy z najbliższymi, Dużo wygranych pieniędzy oraz spełnienia marzeń i aby ten Nowy Rok był lepszy chociaż trochę od 2012. I życzę miłej zabawy sylwestrowej
Wszystkim mężczyznom również życzę Dużo zdrowia, wygranych w MM i innych, dużo wspólnych radości ze swoimi kobietami, koleżankami, I wszystkiego najlepszego, i wspaniałej zabawy sylwestrowej. Ależ żem się opisał ufff{
Wszystkim kobietom aż się wzruszyłem, życzę w Nowym Roku 2013 Dużo Zdrowia, Pogody Ducha, Szczęścia, Miłości Pociechy z najbliższymi, Dużo wygranych pieniędzy oraz spełnienia marzeń i aby ten Nowy Rok był lepszy chociaż trochę od 2012. I życzę miłej zabawy sylwestrowej
Wszystkim mężczyznom również życzę Dużo zdrowia, wygranych w MM i innych, dużo wspólnych radości ze swoimi kobietami, koleżankami, I wszystkiego najlepszego, i wspaniałej zabawy sylwestrowej. Ależ żem się opisał ufff{
Stasia12..mam pytanie..na forum w hyde park..wpis nr.586357?
czy moglabys jasniej wyjasnic o co Tobie chodzi..heee
piszesz niewystarczajaco jasno..jakimis skrotami
prosze jasniej
czy moglabys jasniej wyjasnic o co Tobie chodzi..heee
piszesz niewystarczajaco jasno..jakimis skrotami
prosze jasniej
Kocur..wspaniale zyczenia..i wzajemniusio Tobie Naj Naj Najlepszego w Nowym Roczku 2013
ulexxa miłej zabawy sylwestrowej życzę mam nadzieję iż wybierasz się gdzieś spędzić ten miły wieczór ze znajomymi
uciekam..bede doskokowo..
Kocurku..nic nie szkodzi..serduszko nasze bijace dobrocia i miloscia..to najwiekszy skarb....reszta to taki..maly dodatek do zycia..
oczywiscie..oprocz Zdrowia..
Kocurku..nic nie szkodzi..serduszko nasze bijace dobrocia i miloscia..to najwiekszy skarb....reszta to taki..maly dodatek do zycia..
oczywiscie..oprocz Zdrowia..
Dużo zdrowia, szczęścia, miłości, powodzenia, samych radosnych chwil, trafnych typów oraz tylko tych największych wygranych w nadchodzącym nowym 2013 roku życzy Wam wszystkim ta najmniejsza ciałem, ale ogromna duchem i serduchem
Kocurku..niestety zostaje w domu..przyjdzie kilka Osob..posiedzimy pogadamy..to tyle..
opiekuje sie chora Osoba..nie moge pojsc na bal sylwestrowy....ale to nic nie szkodzi..w domu w milym towarzystwie..tez mozna milo i wesolo spedzic czas..
opiekuje sie chora Osoba..nie moge pojsc na bal sylwestrowy....ale to nic nie szkodzi..w domu w milym towarzystwie..tez mozna milo i wesolo spedzic czas..
Hallo Zofijka jesteś jeszcze ? Życzę i tobie również Dużo Zdrowia, Szczęścia, oczywiście pieniążków dużo, Radości na codzień Baw się dobrze w sylwestra
Malcia....zycze Tobie najpiekniejszego Nowego Roku 2013..ojej takiego Naj Naj Naj..wymysl zyczenia do spelnienia..niech sie spelnia
Mała557 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Szczęścia, Zdrowia Radości, Pieniążków aby w portfelu nie brakło
witam
a kosmaty nic dzisiaj niebedzie opijał sylwestra bo bedzie rano rozwoził balowiczów
a kosmaty nic dzisiaj niebedzie opijał sylwestra bo bedzie rano rozwoził balowiczów
ulexxa Kochana dziękuję Tobie również życzę wszystkie dobrego, spełnienia tych największych marzeń
HEJTak na powitanie
Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
Niech los nam nie szczędzi samych wygranych, kawioru i szampana!
Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
Niech los nam nie szczędzi samych wygranych, kawioru i szampana!
Wszystkim MPusiom życzę udanej zabawy sylwestrowej a w Nowym Roku życzę spełnienia marzeń, dużo miłości, dużo uśmiechu i dużo zdrówka
kocur dziękuję Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze
Angelika Spełnienia marzeń, a przede wszystkim zdrówka i miłości
Fiolka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Kasiorki, Zdrowia, Pomyślności i wszystkiego co sobie zaplanowałaś niech się zrealizuje
Żelunia Kochana dziękuję, dla Ciebie też wyjątkowe życzenia, a przede wszystkim ich spełnienia
Lila Wszystkiego Naj Naj Najlepszego, Zdrowia przede wszystkim, Spełnienia marzeń i udanego sylwestra
tommek...ja grzeczna jestem jeszcze na razie dzisiaj ale nie wiem jak karwa długozaraz teściów pogonię w pizdu bo mi zaczynają grać na nerwach
lilucha i dla Ciebie Kochaniutka najlepsze życzenia, dużo zdrówka, szczęścia, pomyslnosci, a przede wszystkim spokoju przy bobasach, które przyjdą na świat
mala...o spokój to chyba będzie ciężkoTobie również zdrówka kochanie ,spełnienia marzeń
Lilus..Nowy Rok 2013 bedzie dla Ciebie roczkiem wielkiej Milosci ktore otrzymasz wkrotce..zostajac Mama
zycze Tobie samych pieknych i cudownych dni..abys codziennie
budzac sie..oplywala usmiechemradoscia niech spelnia sie wszystkie Twe Marzonka..aa wiem ze sie napewno spelnia..
zycze Tobie samych pieknych i cudownych dni..abys codziennie
budzac sie..oplywala usmiechemradoscia niech spelnia sie wszystkie Twe Marzonka..aa wiem ze sie napewno spelnia..
fioka....takie wesołości się zawsze kiepsko dla nich kończą za taki kącik humoru jaki odpitala mój teść to mojego pradziadka z dyliżansu wy***li
lilcia dasz radę to na głowie masz dziś teściów ojojoj ten spokój to już dziś będzie potrzebny
ullexxa.....kochana a ja Tobie wiesz czego życzę,nie będę się za dużo rozpisywać .Przede wszystkim spokoju i zdrowia
mala..nie mam,zaraz sobie idąprzyszli złożyć życzeniaale chyba to za długo trwaPrzyszliśmy na chwilkę.To nawet się mamusia kawy nie napije?