Wpisy 1 303 975 – 1 304 074
30 grudnia 2012 22:42 → 30 grudnia 2012 23:50, 100 wpisów
13max33 ee tam nie nie chce grypy idę wezmę chłodną kąpiel i zbije tę fiver
dobranoc
dobranoc
andraa...no kiedy chcesz pokonać trafić niz 13maxa..
andi ..lepiej nie ja tak robiłem i żle na tym wyszedłem powaznie ..
mala..dobrze ciesze sie bardzo ...ale sie przytulisz chyba
mala..dobrze ciesze sie bardzo ...ale sie przytulisz chyba
Ula tak szczerze to jakieś spokojne miejsce , męczą mnie takie duże imprezy....
ja tez juz odpadam
andraa ..jeszcze jutro koniec rankins gr B za 2 los ..mówie ty nie mozesz ostre trafia ..on 13maxa śpi spokojnie teraz ma równiez 1 miejsce miki i uciekam poowwoo
zakładam, że uchował się
ale opoooooornyyyy oszzzzzzzz kurdebalans
kolorowych
ale opoooooornyyyy oszzzzzzzz kurdebalans
kolorowych
13maxa ..ja nie jade na lodzi ..ty lepiej sam isc cucu zaprasza jeszcze na kawka ..
Dopisano wygrane multi multi
jano
torsan
tak patrzę i patrzę - i wiesz ? - od 2006 - od podwyżki, pierwszej znaczącej podwyżki - w lotto na 2 zeta, i później w multi - podniesienia ceny na 2,50 jest, niezależnie od jakichś tam sukcesików, tak naprawdę, w sumie, dla ogółu graczy - jest tylko gorzej
torsan
tak patrzę i patrzę - i wiesz ? - od 2006 - od podwyżki, pierwszej znaczącej podwyżki - w lotto na 2 zeta, i później w multi - podniesienia ceny na 2,50 jest, niezależnie od jakichś tam sukcesików, tak naprawdę, w sumie, dla ogółu graczy - jest tylko gorzej
Januszku,,,tez tak pomyślałam
może jeszcze maż grupę krwi O RH- tak jak ja
może jeszcze maż grupę krwi O RH- tak jak ja
13maxaa ..cucu tak inacze rozmawia na kawka ..ty wstydzisz jak kotkuu nie wiesz co masz opowiada jak w domu u kobity .. uciekam nie pisze tu tu i znikam..
ulala..
ulala..
jano312
dlaczego ktoś z Was, z Waszej 'paczki' nie podjął się administrowania t a m - Pasko przecież to wyraźnie proponował ?
dlaczego ktoś z Was, z Waszej 'paczki' nie podjął się administrowania t a m - Pasko przecież to wyraźnie proponował ?
Robal niby tak niby nie wiesz jak wszyscy chcą to najczęściej tak to się kończy.....
Robal wiesz na koniec zostało nas dwóch i to było bez sensu....
Uleńko życzę spokojnej nocki mocno przytulam i jak zawsze dyskretnie całuję papa.....
taaaaaaaaa - tu tak, a tak, to powiedzmy - p r a w i e...
kolorowych, numerkowych - jak tam wolisz
kolorowych, numerkowych - jak tam wolisz