Wpisy 1 303 375 – 1 303 474
30 grudnia 2012 21:19 → 30 grudnia 2012 21:37, 100 wpisów
tommek..no można tak powiedzieć kiedyś jak kosciół był w budowie to powiedzial ze za to co dają mochery mozna budę dla psa wybudować
Lila...
lila
hipopotan
Taaaaa ? No, co Ty nie powiesz ? - Tacy podobni ?
A pytam, bo gdzieś mi chyba mignął, ale - nie wiem, czy ktoś się pod Niego nie podszył, a czy ten prawdziwy nie dał dyla z jakąś /prawdopodobnie/ laską ... {
hipopotan
Taaaaa ? No, co Ty nie powiesz ? - Tacy podobni ?
A pytam, bo gdzieś mi chyba mignął, ale - nie wiem, czy ktoś się pod Niego nie podszył, a czy ten prawdziwy nie dał dyla z jakąś /prawdopodobnie/ laską ... {
hipcio
kumpel whahał się czy dać
5 zeta
na ofiare
czy nie dać
i tak mocno ścisnął tą 5-ke
aż sie orzeł zesrał
kumpel whahał się czy dać
5 zeta
na ofiare
czy nie dać
i tak mocno ścisnął tą 5-ke
aż sie orzeł zesrał
Robal ja się zawsze chowam w ostatniej ławce w kościele,a mam osłabiony wzrok:
mala557...
hipcio..taaa jak mam nie załować?kij wie gdzie one trafiają.BAtman niech się cieszy jak wyhaczy ode mnie 10 zeta w tym roku czy w przyszłym
U mnie same mochery w klatce mieszkają jak batman przeleci to z jednej klatki zgarnia z 5000
hipcio...najlepiej mi się podoba jak batman s***ala jak mu mój pies pod sutanne wchodzi
13maxa ..typuj typuj gr B ..teraz potem bawisz oboje ccucu i znikam...
Lila jak za mało rzucasz to brakuje pieniążków na ogrzewanie i hipcio marznie:
Lila...powaznie dają po 200zł kazda a trochę ich tam jest
lila...jak ja zazdrosny
a tam gr B nie wazne
a tam gr B nie wazne
profesor..daj adres ja podjade w stroju batmana i fifti fifti bedzie
13max...ok
tommek..ostatnio przyszedł taki młody ksiądz,kuźwa całkiem niczego sobie,nie wiem co mu odbiło że poszedł do zakonupies wbiegł z ogrodu prosto pod jego sutanne
tomek..wyspowiadam je jestem dobrym słuchaczem i pokute tez dam
tommek...a najlepsze było jak sam go kazał wpuścić z ogrodu bo zwierzęta to stworzenia Boże,a ja na to ok ale proszę nie podawać ręki bo może u***ć myślałam że padnę ze wstydu
Lila...bluzgałaś przy batmanie
Witam wszystkich
kobiałki
chłopy
Moja dyszka na dzisiaj 02,05,19,28,30,32,45,52,68,70
kobiałki
chłopy
Moja dyszka na dzisiaj 02,05,19,28,30,32,45,52,68,70
Max lepiej nie
O mamo, ledwo żyję fatalnie się czuję, kręci mi się w głowie, niedobrze mi i wszystko mnie boli nawet ta SZYJKA, której nie mam
O mamo, ledwo żyję fatalnie się czuję, kręci mi się w głowie, niedobrze mi i wszystko mnie boli nawet ta SZYJKA, której nie mam
Lila...
profesorze....aj tam zaraz wielkie mecyjeoni sami bluzgają,chlaja ,bzykaja robią dzieciaki na potege i wielcy mi zyjący w celibacie tfuuuOni to dopiero klną
Lila....wszystko jasne jeszcze więksi rospustnicy pedofile ku*****