Wpisy 1 302 379 – 1 302 478
30 grudnia 2012 12:43 → 30 grudnia 2012 13:13, 100 wpisów
Lila...
Moje dwadzieścia liczb 71,75,32,2,6,49,36,12,78,65,27,45,47,16,18,30,61,51,55,22
tommek..
Ktoś mowil ze jak kiedys byla 6, to teraz nie moga pasc te liczby co kiedys byly. Przeciez to gra losowa to moga
Lila....1,11,20,24,35,44,74,80--
Lila......
jesli cos wymysle to najpierw przetestuje w programie a potem udostepniam
basia1107 lubie programowac, ale ostatnio juz misie nie chce bo w pracy to co robie juz mi wystarczy
basia1107 powiedz synowi zeby napisac dla Ciebie jakis generator liczb losowych
tommek jestem za, musze tylko oprogramowac trendy w typowaniach
wogole teraz bede pisal sam dla siebie, jak skoncze to wersje programu, bo chodzi mi o to zebym sam cos wygrywal
basia1107 z tymze pisanie dla siebie ma ten minus ze zabiera duyzo czasu
proszę o losowanko narazie jestem spokojny
tommek trzeba napisac algorytm ktory zmienia sposob typowania w zaleznosci od trendu liczb
tommek..
basia1107 wiesz wszystko idzie z postepem, dlatego teraz zeby byc dobrym trzeba duzo siedziec, a jak sie stanie to czyims zawodem to nie ma wyjscia
Lila....potem się zobaczy
basia1107 no dokladnie wieksze pieniadze sa, ja tam z programu nic nie zarabiam, jedynie raz na jakis czas ktos kupi
dlatego pisze go tez dla siebie - podwojna korzysc - bo go rozwijam
zofijka...
astrolog...
basia1101 firmy za projekt placa duzo nawet 20.000 zl, dlatego chyba dam sobie spokoj z tym i zaczne pisac cos dla przedsiebiorstw
w sumie zalozyc wlasna firme jest lepiej niz pracowac dla kogos, jak ma sie czas i umiejetnosci mozna cos fajnego stworzyc i sprzedac
Angierski syn troche zlapal zamowien ostatnio nawet od uczelni bilostockiej
Marysiu, ale masz dobrze. Ja niestety już od srody do pracy. O wolnym mogę zapomnieć
tommek no ale to jest dobre w tej branzy ze wystarczy cos napisac a pozniej tylko sprzedawac bez kosztow stworzenia produktu jedynie np ceny za nosnik
dlatego tylko najwazniejsza jest pierwsza kopia, a potem tylko oglosic sie albo szukac klientow
angierski,, zgadza sie mały koszt . ale ja i tak wolałbym dla przedsiebiorstwa