Wpisy 1 301 109 – 1 301 208
29 grudnia 2012 20:46 → 29 grudnia 2012 21:21, 100 wpisów
greg hehe o ja cie ? I nawet 2zl niemasz po pierwszym losowaniu ?
Moze los usmiechnie sie teraz do ciebie o 22
Moze los usmiechnie sie teraz do ciebie o 22
franek nawet 2 zeta ten j....y ts pies go j......l tego flaka ck losowal p....sta j.....y
ja niewiem ? Kto ?
witam widze ze nudzi wam sie piszac beznadziejne kawaly gdzie moja kolezanka lila bo fil sie pyta kiedy odbierze gilanarka
greg jak nas wyru/chaja na kupony wpadniemy do tsu i wyruch/amy wszystkie kobity w rewanzu a ja osobiscie gosciom to samo tez nie popuszcze
przygłup, to przygłup - da radę, przystojny/ładna, młody
ale taki Pasko - ten to ma dopiero przegwizdane, wie przecież często więcej - kto tylko zdeka trolluje, a kto już nieomal jawnie wali w uja
ale taki Pasko - ten to ma dopiero przegwizdane, wie przecież często więcej - kto tylko zdeka trolluje, a kto już nieomal jawnie wali w uja
witaj zofijka
Franek nie słuchaj ich jesteś spoko i glizda nie jest ci potrzebna tylko ciepła dusza i super cyferki w losowaniu
jackwar to pujdziesz ze mna dwie glizdy beda haha
zofijka , nie broń franka , no chyba że chodzi ci o jego glizde
zofijka masz mój numer gg to tak samo jak komórka, zawsze możemy pogadać. A numer komórki to zbyt prywatna sprawa, żeby ją publicznie podawać
zofijka nie zlapale o tej glizdzie a to jackwar ma mala glizde i frankowi dopieka jackwar spokojnie
zofijka , franek ma ręce , pisać umie a że nie przebiera w słowach to mu sie należy od czasu do czasu przetrzepać futro
jackwar moja glizda to na rekiny i miałby sobie czym pojeść hehe
hehe witaj pylcek
a co wyscie tak na mnie usiedli co ? macie dobry humor
czesc fiołka
ja go mam a nim nie jestem , zawsze mam swój honor i postępuje uczciwie .
moze teraz bedzie lepiej
o 14 1/5
o 14 1/5
jackwar też własnie tak powinno być większość mężczyzn ma odwrotnie niestety