Wpisy 1 300 944 – 1 301 043
29 grudnia 2012 16:16 → 29 grudnia 2012 18:48, 100 wpisów
ula sądząc z objawów masz masz wirusowe zapalenie oskrzeli, musisz iść do lekarza, jeśli już to: Novocet antybiotyk co 12 ha, syrop Levopront co 6 h 10ml oraz Theospirex na rozkurczenie mięśni gładkich oskrzeli i oskrzelików..konieczna wizyta w poradni lekarskiej.. leki tylko na recepte
greg 2012-12-29 (14:47) Vinco ! Vinco ! Vinco ! Płock
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
*kontrolować zapisy matki jeśli popełnia takie gafy jak wczoraj,oraz wcześniejszy zapis (skrzela...ryba)a także Twój kontrolowany zapis: podwyżła????
*jednak str. korna bezpieczniejsza
**goldenlotto Calinko
*jednak str. korna bezpieczniejsza
**goldenlotto Calinko
jak wejdzie 4 to za 2 placa ostatnio placili po 439 zl z groszami do tego tez za 3 placa wyslalem na dzis 7,17,23,25,27,40 licze ze cos wejdzie w starym roku zeby go dobrze zakonczyc
system3swt.cba.pl na tej stronie też spoko system do mini lotto jest
Wysłałem pukony i tak mnie zamuliło,że zamiast jeden zakład keno kupiłem kaskadera:i musiałem dopłacić 2zeta w keno:1z7:maszyna mnie wyrolowała:
Straty poniosłem też na zdrapkach:mała pensja:pustak i lotki 3:pustaki:
Jedyne pocieszenie to,niespodzianka w hipermarkecie,kupowałem słoik gulasza,a kasjerka się pochyliła,tak,że zobaczyłem przedziałek między piersiami:
Jedna parka podejrzałem kupowała w kolekturze 5zdrapek po 2zeta:
hipopotan
W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta:
- Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda?
- Tak, kochanie.
- Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili?
- Tak, kochanie.
- A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś?
- Tak, kochanie.
- A gdy nam się chałupa spaliła?
- Też przy tobie byłam, kochanie.
- Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś?
- Tak, kochanie.
- Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!
Jak inaczej można nazwać stringi po góralsku?
Nić przez rzyć...
W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta:
- Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda?
- Tak, kochanie.
- Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili?
- Tak, kochanie.
- A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś?
- Tak, kochanie.
- A gdy nam się chałupa spaliła?
- Też przy tobie byłam, kochanie.
- Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś?
- Tak, kochanie.
- Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!
Jak inaczej można nazwać stringi po góralsku?
Nić przez rzyć...
:podaję dla zdrapka numery moich dwóch pustaków w ekstra pensji:kolor fioletowy:019 i 044:
Jak uzbieram worek przegranych zdrapek to wyśle je poczta do ts,z pytaniem karwa,jak mówi lila,gdzie są wygrane:
tatoooooo, wy to mieliscie dobrze !
-dlaczego Jasiu ?
-bo żeby zobaczyć majtki u dziewczynek wystarczy, że podnieśliście spódniczkę
a my żeby zobaczyc majtki musimy rozchylić
półdupki
-dlaczego Jasiu ?
-bo żeby zobaczyć majtki u dziewczynek wystarczy, że podnieśliście spódniczkę
a my żeby zobaczyc majtki musimy rozchylić
półdupki
W zdrapkach to chyba max 100zł można wygrać,bo nigdy nic nie słyszałem aby ktoś coś większego trafił
Camiusss trzeba mieć szcęście bo przebierają najpierw w nich kolektorzy,a na koniec grający:
Hipopotan hehe dokładnie
Mi najwięcej to 100zl się trafiło...lepiej w mm pograć niż w zdrapki
Mi najwięcej to 100zl się trafiło...lepiej w mm pograć niż w zdrapki
:teraz przez duzego bonusa hipnotyzują ludzi aby grać na 10tki,a trafić 10z 10 jest szalenie trudno,a jak ludzie się przyzwyczają to będą puszczać wiecej 10tek i ts oskubie mocniej:
hipo nie
paczę na jedynkę w tivi - i pacz - niby film leci, i tam jakaś babka zdrapała tysiąca w ex. pensji - kino panie, czy cyrk ?
paczę na jedynkę w tivi - i pacz - niby film leci, i tam jakaś babka zdrapała tysiąca w ex. pensji - kino panie, czy cyrk ?
aaa - lokowanie produktu ? no dobra, a jak reżyser jest realista i jak duble musieli kręcić ? ha ?