Wpisy 1 300 409 – 1 300 508
29 grudnia 2012 11:33 → 29 grudnia 2012 12:28, 100 wpisów
angierski
wystarczy taki,licze na 6 liczb,przeważnie siada 6/8 wtedy i kilka piątek.Przynajmniej lewych liczb jest bardzo mało
wystarczy taki,licze na 6 liczb,przeważnie siada 6/8 wtedy i kilka piątek.Przynajmniej lewych liczb jest bardzo mało
wiesiek77 no tak, zalezy tez od losowania, bo niekiedy jest wiecej niekiedy mniej, ale i tak trzeba grac systemem na takie liczby
wiecie ze przy systemie np 2 x 6/8 nie jest 2 razy wieksza ilosc zakladow niz z gwarancja raz 6/8 przy 6 liczbahc trafionych
jest mniejsza ilosc zakladow niz jakby grac dwoma systemami z gwarancja 6/8 x 1
metoda na drapka - zostało kilkanaście losów i nie było papierowych wygranych tylko drobnica i wtedy można ryzykować grę o 50zł - jest to możliwe w trzech zdrapkach po 2zł - kop. szafirów, szybkie 50 i zodiak; jak się trafi w szafirach i zodiaku po 10zł to w tej konkretnej paczce nie ma 50zł;
dzięki
kupiłem 3szt. i były 2 puste, a w trzeciej 50zł
dzięki
kupiłem 3szt. i były 2 puste, a w trzeciej 50zł
drapek ja to nie wiem jak rozmawac z ta babka w tsie - bo ona daje tylko z 10 zdrapek a w paczce jest 50 ?
umnie nie chcą dawac do wyboru wybór jest taki ze albo z przodu albo z tyłu odrywają bo się im rozlecą
w paczce zodiaka/szy50/kop.szaf. jest 100zdrapek- ja potrzebuję wiedzy od kolektora ile mniej więcej zostało zdrapek z paczki i czy były jakiekolwiek papierowe wygrane, czy same np. po 2zł
masz system gwarancyjny ktory gwarantuje raz 6/8 przy trafieniu 6 liczb, jesli chcesz trafic dwa razy 6/8 to liczba zakladow jest mniejsza (przy optymalnym wygenerowaniu) niz jakbys chcial puscic ten system x 2
wczoraj znalazłem system na 40 liczb,38 zakładów na 10 skresleń
po sprawdzeniu na sucho trafiłem 14/40 i byłoby z tego 14x4 i 3x5
po sprawdzeniu na sucho trafiłem 14/40 i byłoby z tego 14x4 i 3x5
tu w systemach jest system 6z12 też go rozpisuje czasem na 10 zakładów+ dodaje do każdego zakładu taką samą parke
już wole ten mój na 8 zakładów bo jak wlezą 4 to przynajmniej z 8 zł sie wróci
angierskia co to za z Ciebie programista jak 80zł na trójkach straciłeś
widocznie program z którego korzystasz jest do... dupy
widocznie program z którego korzystasz jest do... dupy
torsan
w najbliższym meczu sanok ... przegra -tak bym obstawił u buka
w najbliższym meczu sanok ... przegra -tak bym obstawił u buka
drapek-dziś finał Pucharu Polski oby przeczucie Cie zawiodło w tym wypadku
wiesiek
nawet bonusa nie potrzebujesz, starczy 9/10 i lecisz do kaliforni
nawet bonusa nie potrzebujesz, starczy 9/10 i lecisz do kaliforni
drapek
jak mam liczyć na 9/10 to sie obawiam że tam nigdy nie dolece
jak mam liczyć na 9/10 to sie obawiam że tam nigdy nie dolece
torsan
czyli dziś wszystko będzie jasne?- czy tych meczy o puchar jest więcej?
czyli dziś wszystko będzie jasne?- czy tych meczy o puchar jest więcej?
Dzień dobry wszystkim
drapek no nie gralem z mojego programu raz bvylo 7/10 dwa razy 3/3
jeden krakus podjechał do kibiców i na kiju pokazywał jak się wali konia
angierski, trochę żartuję z tymi programami, ale w takim razie spróbuj metody na drapka
Lila czekam i czekam.Masz na NIE?
wiesiek77 no system tylko strefowy daje wieksze szanse na wyzsze wygrane przy jednoczesnej redukcji zakladow
lila-najwidoczniej a drugi pokazywał sędziemu i kibicom że mecz kupiliśmy
mozna jeszcze grac z jednym, dwoma ... pewniakami tez podwyzsza wygrane
natomiast gwarancyjny - bezpieczny system, trzeba go dobrac do nizszych wygranych zeby sie zwracal
nie dość że ich bramkarz ma u nas prze***ne bo co chwile lecą na niego okrzyki PIJAK,PIJAK to jeszcze następni dołączą do tego grona
angierski
mysle że najlepiej będzie jak troche odpoczne od totolotka
mysle że najlepiej będzie jak troche odpoczne od totolotka
wiesiek77 spoko, w sumie nie ma co sie zabardzo wciagac w gre systemowa, najlepiej puscic 1 zaklad i wygrac przynajmniej 6/8
Dzięki Lila