Wpisy 1 299 709 – 1 299 808
28 grudnia 2012 21:38 → 28 grudnia 2012 21:52, 100 wpisów
Ulus ..ja juz po ale dużo osób jest chorych naj naj jest goraczka i bóle mieśni
kasika
taaaa, a Ty miałaś zdaje się 'przygodę', jak jakaś pani /?/ zazdrosna była o emotkę do kol. hefajstosa - dobrze pamiętam ?
taaaa, a Ty miałaś zdaje się 'przygodę', jak jakaś pani /?/ zazdrosna była o emotkę do kol. hefajstosa - dobrze pamiętam ?
Robalku..jeśli masz tą Panią na mysli co ja to lepiej napisz o co nie była zazdrosna będzie szybciej
max...u mnie dziś bańki ogniowe były w ruchu,,,ja stawiałam i przy tym jakiś wirus na mnie przeszedł
Ulus ..słabego miałas stawiacza baniek trzeba było wezwac Dr.Maxa
max...ja stawiałam bańki,nie mnie ja jeszcze nie chora.ale czuje jak cos mnie łaskocze w gardle
Max numeru nie podałeś i pytasz się czy Zofijka do Ciebie dzwoniła?
Ula.... zlapac grypowca normalna sprawa ale wyleczyc to najwazniejsze do na maxa wyleczyc
Zosiu ..ok juz sie oczepaiam nie denerwuj sie ..ale Ty tak robisz ..a teraz rozumiesz jak to wyglada
panoramix...ja muszę być sprawna..bo mnie czeka pieczenia placuszka dla sasiada....o mnie prosił...a wiem co grypa robi i sie boje
tesa...mój sasiad śpiewa w zespole i tam sobie urządzaja imieniny.a zna moje możliwości w pieczeniu....wiec musze stanaąć na wysokości zadania...bo szanowne grono z UG mnie będzie oceniać
Jednak tak z boku pacząc - zofincia i zofija, to takie podobne imiona, że chyba można wybaczyć maxowi