Wpisy 1 299 184 – 1 299 283
28 grudnia 2012 15:06 → 28 grudnia 2012 16:41, 100 wpisów
mala557 bo jak zauwazylem w pewnym okresie program wiecej trafia a potem robi przerwe, wtedy przydalby sie inny zestaw inaczej wybierany
a jak narazie ide popracowac do 16 bo dziwnie to wyglada jak patrza na mnie i pisze zamiast pracowac
Januszu jeśli chodzi o mnie to wiem jak to jest tu na Mp, ale wiesz są tutaj specyficzne osoby i niektóre z nich biorą do siebie każde słowo tutaj napisane; mimo, że w większości to fikcja{{ok}
Sylwia a co ja mam z tym wspólnego to że Ciebie znam to coś złego .Obietnic nikomu nie składałem że ktoś myśli inaczej to ,od Ciebie zebrałem bury - dzięki a i tak Cie lubię za szczerość i nie tylko
Jano, jakie bury? aż tak coś złego napisałam? Jeśli tak to przepraszam, jeżeli Cię uraziłam. Faktycznie to nie moja sprawa
Sylwia wiem że jesteś super super , nic się nie stało
Narka do wieczorka papa
Narka do wieczorka papa
dzisiaj myślałam o 11 i 53 ale ich nie dałam miałabym co prawda 2zł ale i tego nie mam,bo nie zaufałam sobie
-mój jest ten kawałek bonusa. -nie mówcie mi, że mam go nie ruszać
mała557 witaj na chwilę zerknęłam na numery mm heh no kiedy ja trafie w koncu
reniuszka nie dziękuję, żeby nie zapeszyć lilka chyba pomnożyła stawkę
W lidze awansowałem na 33 miejsce , to dobry prognostyk bo mam na wieczór Jokera 33
mała557 lubię 10,20 kiedyś trafiłam taką 4/4 10,20,65,76
oby były tylko
oby były tylko
a jak pogoda w Waszych miastach,u mnie był słoneczny dzionek,bo powoli chyli się ku ciemku
m.dorotka to moja ulubiona parka
reniuszka u mnie też pogodnie i w miarę ciepło, ale już słoneczko się schowało niestety
reniuszka u mnie też pogodnie i w miarę ciepło, ale już słoneczko się schowało niestety
ale dni zaczynają się dłuższe a te ze słonkiem takie przyjemne
dziś na wieczór trzaskam sporo dyszek już wszystko gotowe do wysłania
Ostro i gorąco
Wychodzi baca przed chałupę. Spogląda na stadko owieczek i uśmiecha się:
- Jak sułtan... Normalnie jak sułtan...
- Jak sułtan... Normalnie jak sułtan...